Резултати от микробиология - тема 2

• 22 173
  • 859
  •   1
Отговори
# 855
Soulshock - антимикотик - Микомакс - 1-4-7 ден, ако пиеш АБ 10 дни, още 1 на 11 ден.
Стига да не пиеш Клацид, обаче, че тогава не се пие Флуконазол, имат взаимодействие.
И почвай вагинален пробиотик - Гинофилус, докато трае АБ и поне още 14 дни.
Успех с лечението на пневмокока, че е голяма гад…

# 856
Най-сетне намерих сродна душа!
Нашият Андрофлор е почти същият. Венерологът ми категорично не пожела да изпише лечение, въпреки оплакването ми, че след секс за отрицателно време се скапвам долу (парене, дразнене и ... накрая бактериална вагиноза) Confused
Аз също си мисля, че тези анаероби биха създали проблем и по-добре да се направи лечение. Не си струва риска.

# 857
На Панцеф съм за 10 дни като днес беше първия и явно късно ми е минала тази мисъл в главата да се допитам. Дали ще е проблем да ги направя 2-4-7-11 според теб? Благодаря ти за съветите!

Soulshock - антимикотик - Микомакс - 1-4-7 ден, ако пиеш АБ 10 дни, още 1 на 11 ден.
Стига да не пиеш Клацид, обаче, че тогава не се пие Флуконазол, имат взаимодействие.
И почвай вагинален пробиотик - Гинофилус, докато трае АБ и поне още 14 дни.
Успех с лечението на пневмокока, че е голяма гад…

П.С. Иначе Гугъл казва, че са съвместими 😁
“Fluconazole + Cefixime е комбинация от противогъбично средство (Fluconazole) и антибиотик (Cefixime). Тези лекарства действат, като убиват гъбичките и бактериите, като атакуват външната им защитна обвивка.”

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 23:44 от Soulshock

# 858
Няма проблем за Панцефа и Микомакса.
Направи ги 2-5-8-12 ден, през 3 дни да са. Но задължително 4, за да покриеш 10-те дни АБ.

# 859

Общи условия

Активация на акаунт