Украйна пък е от най-зависимите, вижда се съвсем ясно. Вярвайте в каквото си искате, но не го пробутвайте като някаква истина от последна инстанция. Тази държава може да съществува само като сателит, а към момента е очевидно, че Русия я счита за част от своите геостратегически интереси и няма да я пусне да се присъедини към западни военни съюзи. Това са фактите, независимо какви украси или дори откровени лъжи ни се предоставят по въпроса.
Много пъти тук четох, ама за нас всичко решават другите и честно винаги ми е било странно това. Аз не се смятам за малък човек и не мисля, че нищо не зависи от мен. Явно по различен начин ни възпитаваха. И Украйна, като цяло е пример за това. Не се уплаши от втората армия. Изправи се и продължава смело да стои срещу много по силен враг. Не се съгласи и с Тръмп, когато спря оръжие с цел да принуди към капитулация. Така че за мен Украйна е Независима, Суверенна държава.
, това да допълня, защото е важно. След избори на Порошенко русня коментираше , че и той бил нелегитимен, защото Луганск и Донецк не участваха в изборите . Така че при тия каквото и да направиш, ще намерят нещо "нелегитимно".