Войната в Украйна 3

• 701 453
  • 15 901
  •   5
Отговори
# 15 840
Явно нямат достатъчно, иначе и ти сега щеше да стоиш в мазето като украинците.
Добре. Аз пък съм убедена, че имат и то серийно производство, доста умни хора дават данни.
И въпреки това не ми идва на ума да бягам по мазетата.
Виж, повече ме е страх от безумието на еврочиновниците.

# 15 841
  • София
Е, това е новата "пандемия". Страх, страх, страх.
На мен пък ми е чудно как живеят тия хора с тоя ужасен страх, че всеки момент Путин ще им прати дрон.

Попитай украинците на които им праща ежечасно.
Наистина не се усещате какви ги плещите.

# 15 842
О, имат орешници, о, богоизбрани! Не се стърпях.
От глад умри, дивак си остани.
Да не е съвсем "хейтърско":

# 15 843
Имат - на гол тумбак чифте пищови.

# 15 844
Имаме мир, защото руснаците нямат пари.
И орешници ли нямат.
Мислиш, че нато нямат ракети. Я кажи пак за Томахоук. Европа дали не я "щипят и боцкат", дали нато няма да отговори, и кой има повече сили?

# 15 845
  • Русе
   Колко имат. Използва ли ли са ги. Защото ако имат ефективно оръжие, биха го използвали. До тук се видя, че не се притесняват нито от жертви, нито от разрушения , нито от кой какво ще си мисли. Има достатъчно такива, които не мислят и пасат ,каквото им се напише. Изводът е - или Орешникът не е много, или не върши работата, за която го хвалят, защото ако е използван, е прихванат, което уж нямало как да стане.

# 15 846
Пак свободни съчинения какво искали другите Joy
Да не забравя и страшките - следващите сме ние, а и не само. Още куп европейски държави ще бъдат нападнати. Само ми е чудно с какво?
Достатъчно е да ни уредят с едно правителство тип "Бай Тошо" или "Лукашенко" и не е необходимо да ни нападат. След това и да излезем да протестираме, най-много да изядем боя или да ни затворят на места като Белене защото протестираме. Виждаме в Румъния как за малко да проработи този план, в Молдова също. В Украйна Зеленски не пожела да предаде властта на руснаците и затова нахлуха с танкове към Киев. Не успяха да стигнат до там и марша им към свалянето на Зеленски се превърна във война!

# 15 847
Имаме мир, защото руснаците нямат пари.
И орешници ли нямат.
Тоест, на практика заявявате, че представата на руZZия за мир е всъщност "весь мир", и ако не го получат, почват с ракетите.
Не че не го знаем, но е хубаво че най-накрая и защитниците на самия могучая престанахте да лицемерничите.

# 15 848
  • софия
Пак свободни съчинения какво искали другите Joy
Да не забравя и страшките - следващите сме ние, а и не само. Още куп европейски държави ще бъдат нападнати. Само ми е чудно с какво?
Достатъчно е да ни уредят с едно правителство тип "Бай Тошо" или "Лукашенко" и не е необходимо да ни нападат. След това и да излезем да протестираме, най-много да изядем боя или да ни затворят на места като Белене защото протестираме. Виждаме в Румъния как за малко да проработи този план, в Молдова също. В Украйна Зеленски не пожела да предаде властта на руснаците и затова нахлуха с танкове към Киев. Не успяха да стигнат до там и марша им към свалянето на Зеленски се превърна във война!
Бодро вървим. Какъв е банкянският гражданин? Кой построи Турски поток? Кой взе едни милиони и едва го съживиха в швейцарска клиника?

# 15 849
Малко е старичка снимката, но коментарът към нея на наш руzо-поклонник е срам и позор за българския народ:

# 15 850
  • Paris, France
Някой се опитал да прецапа Днепър. Друг почти успял.
https://bsky.app/profile/specialkhersoncat.bsky.social/post/3m32yopx3vc2f
Три удъра в Крим:

1.Таврическа топлоелектрическа централа / 44.94204378149627, 34.22343841207819 470 MW централа с комбиниран цикъл. Според местните има много силен пожар

2.Електрическа подстанция 220 kV Кафа / 45.07648471176358, 35.31592654989191 Това е възлова подстанция на енергийния мост Краснодарска територия-Крим. Сигнатура за пожар е записана във ФИРМИТЕ НА НАСА

3.Петролно пристанище Феодосия / 45.069225745793055, 35.39296570078344 Най-голямото петролно депо в Крим, след предишните атаки повечето от резервоарите бяха унищожени. 👍👍🇺🇦🇺🇦🦁

Има снимки и видео, но нямам време да свалям и качвам тук. По координатите ще намерите.

# 15 851
Е, това е новата "пандемия". Страх, страх, страх.
На мен пък ми е чудно как живеят тия хора с тоя ужасен страх, че всеки момент Путин ще им прати дрон.

Аз от дронове и нападение не се страхувам в момента. В някаква степен се опасявам да не се стигне до ескалация, но се утешавам с идеята, че всички имат какво да губят от ядрена война, в това число и Китай, който дърпа конците на Путин.
Но ме притеснява руската пета колона. Виждаме как се финансират определени кръгове, хакери правят бели, пропаганда по всички канали, купуване на политици... И всичко това не е в интерес на народа ни. Ей от това най-ме е страх. И не ми казвайте, че са страшки, защото много пъти сме ги виждали  тези неща. Ей го на Рикошета как подскача от възторг при мисълта всички да сме под руска власт.

Цитат
Вие какво искате - да ги ръчкат, да ги боцкат и пощипват, пък те даже и да си траят. Разберете, че все още имаме мир, защото руснаците не са решили да отговорят на ръчкането. Засега само приказват, пък а дано някой се усети да престане.

Чакай малко, че се обърках. Руснаците не започнаха ли войната? Не нападнаха ли суверенна държава? Как така само приказвали?

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 17:12 от Черна станция

# 15 852
Никой около мен не изпитва ужасен страх, че Путин ще му прати дрон или бомба. Само тук две госпожи много упорито се опитвате да внушавате, че някой се страхува и иронично да се чудите как живеят хората с този страх.
И аз, и познатите ми се тревожим от ескалация в Украйна и последиците от това, както и от глобалната ситуация. Тенденциите са притеснителни и всеки разумен човек има опасения какво предстои. На този етап притеснения имам относно безопасността в Европа и нарушаване на обичайния ритъм на живот, на който сме свикнали. И като казвам безопасността в Европа, нямам предвид конкретно руски бомби, а най-различни диверсии, които саботират енергийния сектор, свободното движение и т.н.

# 15 853
Чакай малко, че се обърках. Руснаците не започнаха ли войната? Не нападнаха ли суверенна държава? Как така само приказвали?
Войната я провокираха американците, използвайки украинците. А после набутаха европейците да плащат масрафа на украинците за закупуваното от американците оръжие. Пък самите американци надянаха маската на миротворци, въпреки че обслужват ракетните удари на украинците в дълбочина на руската територия.
То си е объркващо, верно е.

# 15 854
И защо така руснаците правят каквото е в полза на американците? Изтрепаха си един милион и си разрушиха икономиката за кеф на американците...

Общи условия

Активация на акаунт