Дами, какво правите, ако гаджето ви има ниско либидото?

• 5 534
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
На 25 да опираш до това да си имаш отделен мъж за секс е доста неоптимален вариант. Важна е сексуалната химия, не стига някой само да е добряк, за да си щастлива.

Имай предвид, че щом той е на принципа, че толкова си може и че 10 минутки му стигат, в това общо бъдеще едва ли ще те очаква нещо по-различно, даже с годините съвсем ще оредее сексът. А на него пък си му е екстра. Simple Smile

Егоистите в леглото обикновено са и егоисти в живота.

# 16
  • Paris, France
Какво правим? - Аз зарязвам и си намирам късмета другаде.

Пишеш, че имал сериозни намерения. Нормално. Трудно ще намери жена да го търпи. Наистина ли искаш да си гръмнеш младостта с плужек, който не ти пасва. Ами ако се съберете и ви се роди дете? Как ще намираш време за детето, него + да търсиш любовници? За домакинската работа има домашни помощници и роботи.

Сигурно не е лош човек, но не сте съвместими полово. Останете си дружки или съквартиранти, но без бенефити!

# 17
АКо искаш сподели или на себе си отговори иначе как са ви отношенията извън секса, какво те задържа с него? Сексът и интимността са си важни и сплотяват каквото и да говорим.
О, благодаря, че попита. Ами, сложно е, то лесно няма в отношенията. Крепи ме това, че не бива човек лесно да зарязва партньора, крепи ме, че е първия, който срещам със сериозни намерения за бъдеще заедно. На 25 съм, до преди това само някакви лигльовци срещах. Също и че е душичка. Миличък е, както казах, не вика, не се кара, не обижда, помага ми в домакинството с някои неща. Само дето е огромен инат и тънкообиден. Това е само, дето ме тормози - секса.
Благодаря, че отговори. Ами аз не виждам кой знае какви плюсове в изброените неща. Дето се е вика, че не е лош и не те бие не го прави добър за теб. Май му търсиш предимства, но истината е, че това трябва да е един базов минимум. Може да намираш и много повече позитиви в 1 мъж. Много си млада, за да те е страх да останеш сама и така да се вкопчваш в този.

# 18
АКо искаш сподели или на себе си отговори иначе как са ви отношенията извън секса, какво те задържа с него? Сексът и интимността са си важни и сплотяват каквото и да говорим.
О, благодаря, че попита. Ами, сложно е, то лесно няма в отношенията. Крепи ме това, че не бива човек лесно да зарязва партньора, крепи ме, че е първия, който срещам със сериозни намерения за бъдеще заедно. На 25 съм, до преди това само някакви лигльовци срещах. Също и че е душичка. Миличък е, както казах, не вика, не се кара, не обижда, помага ми в домакинството с някои неща. Само дето е огромен инат и тънкообиден. Това е само, дето ме тормози - секса.
Благодаря, че отговори. Ами аз не виждам кой знае какви плюсове в изброените неща. Дето се е вика, че не е лош и не те бие не го прави добър за теб. Май му търсиш предимства, но истината е, че това трябва да е един базов минимум. Може да намираш и много повече позитиви в 1 мъж. Много си млада, за да те е страх да останеш сама и така да се вкопчваш в този.

Ох, мила... хубави думи. Но знам ли, страхът е наистина голям. А съм и с осакатени яйчник, поликистоза, инсулинова резистентност, не съм нещо красива или кой знае колко впечатляваща... нито имам кола, апартамент. Не съм сигурна колко бих могла да бъда интерес за някой стъпил здраво младеж.

# 19
Ако му пукаше, щеше да си пусне едни изследвания или сексът нямаше да приключва с неговия оргазъм - има много начини да задоволиш една жена. Малко е егоист.

Иначе когато двама души във връзка са с различно либидо, но искат да останат заедно, освен компромис друго решение няма. Недей да тъчеш на два стана обаче.

Хайде стига глупости, единият все ще се мъчи и сексът ще му е задължение, а не кеф. Живот в постоянен компромис не е живот, така че да се разделят и всеки да си намери пасващ на либидото му партньор.  няма смисъл от това "ако я обича ще се насили да прави". Ми тогава защо не е "ако тя го обича ще се насили да не прави"?
Просто да се разделят културно и това е.

# 20
Е, аз съм никоя да й казвам да го зарязва. Просто очертаваме варианти, които, за съжаление, не са много предвид неговото нежелание да положи малко повече усилия.

# 21

Ох, мила... хубави думи. Но знам ли, страхът е наистина голям. А съм и с осакатени яйчник, поликистоза, инсулинова резистентност, не съм нещо красива или кой знае колко впечатляваща... нито имам кола, апартамент. Не съм сигурна колко бих могла да бъда интерес за някой стъпил здраво младеж.

Ами започни хранителен режим. Имала това, имала онова. Трънци. И аз съм имала. И 120 кила бях. Отслабнах.
Само се оправдаваш.
Но това го направи заради себе си, не заради мъж.

Как пък хем те е страх, хем търчиш любовник да намираш.
Значи можеш.
Ама нямаш уважение към себе си. И като нямаш, защо той да има.
Да не мислиш, че тук всички сме като Клаудия Шифър?

# 22
Правим секс веднъж на 3-4-5 дни,
Това е страхотно ,аз веднъж на няколко седмици 🤣

# 23

Мило момиче, аз съм също една жена пълна с комплекси, но безсексие не бих търпяла.
Като бях на 20 търпях и аз като тебе един "добряк" пълно дърво в леглото. Добре, че ми дойде акъла в главата да го разкарам преди да сме се оженили и направили една-две деца. Не се подценявай толкова! Заслужаваш нещо много повече!

# 24
  • Paris, France

Моята диагноза беше СПКЯ поради ИР. Симптомите на СПКЯ изчезнаха още с първите дни намаляване на въглехидрати и Метформин, ИР намаля наполовина след бързото отслабване и продължи да намалява с времето, като след 3г бях в норма. Оттогава се храня както си искам. Пия витД3 и нищо друго. СПКЯ повече не се обади до менопауза.

Елора да ти метне линк към темата, която води. Ако си събереш мислите за 3 месеца, започнеш режим до Коледа, до следващата Коледа няма да имаш симптоми. Трябват ти всички витамини + йод. Яйчниците имат огромна нужда от магнезий, Д3, йод, селен, фолат. Без йод правят кисти.

Не се подценявай толкова! Заслужаваш нещо много повече!

Права си да не се подценява, но не си права, че заслужава повече. Партньор не се намира по заслуги.

# 25
Аз пък не мисля,че зарязваме половинката ако не е толкова сексуален колкото нас ,всеки е с различна секдуална потребност. Ако всичко останало е ок не мисля ,че секса е проблем

# 26

Ами започни хранителен режим. Имала това, имала онова. Трънци. И аз съм имала. И 120 кила бях. Отслабнах.
Само се оправдаваш.
Но това го направи заради себе си, не заради мъж.

Как пък хем те е страх, хем търчиш любовник да намираш.
Значи можеш.
Ама нямаш уважение към себе си. И като нямаш, защо той да има.
Да не мислиш, че тук всички сме като Клаудия Шифър?

Аз спортувам, 55кг съм Simple Smile никога не съм имала проблем с килограми, визия, имам си дълга коса, дупенце. Просто споделям, че това са неща, които предвещава трудно забременяване и проблеми. Хранителен режим ги овладява, но не ги лекува.

Моята диагноза беше СПКЯ поради ИР. Симптомите на СПКЯ изчезнаха още с първите дни намаляване на въглехидрати и Метформин, ИР намаля наполовина след бързото отслабване и продължи да намалява с времето, като след 3г бях в норма. Оттогава се храня както си искам. Пия витД3 и нищо друго. СПКЯ повече не се обади до менопауза.

Елора да ти метне линк към темата, която води. Ако си събереш мислите за 3 месеца, започнеш режим до Коледа, до следващата Коледа няма да имаш симптоми. Трябват ти всички витамини + йод. Яйчниците имат огромна нужда от магнезий, Д3, йод, селен, фолат. Без йод правят кисти.

Не се подценявай толкова! Заслужаваш нещо много повече!

Права си да не се подценява, но не си права, че заслужава повече. Партньор не се намира по заслуги.

Да, същата съм. Какъв хранителен режим следваш? Чудя се какво да си готвя. А как си с холестерола, впрочем?

Мило момиче, аз съм също една жена пълна с комплекси, но безсексие не бих търпяла.
Като бях на 20 търпях и аз като тебе един "добряк" пълно дърво в леглото. Добре, че ми дойде акъла в главата да го разкарам преди да сме се оженили и направили една-две деца. Не се подценявай толкова! Заслужаваш нещо много повече!

Теб какво те  накара да прогледнеш и беше ли трудна раздялата?

# 27
Има и слаби хора с ир. Това че си слаба, не значи, че не трябва режим.
Ето темата
https://www.bg-mamma.com/?topic=1688401
Трябва ти правилната храна.

Ами човек получава може би това, което вярва, че заслужава.
Авторката това е получила. Няма добро мнение за себе си и намира някакъв егоист и смотльо.

# 28
  • Paris, France
Имах много лош холестерол като ме диагностицираха. Омега 3, ниацин, йод, магнезий, никакви транс мазнини, внимателно с наситени и омега 6 и отбягване на фруктоза и вече е в норма. Триглицеридите са ми 0.7 при ядене на глюкоза и ВХ. Другите не ги помня, но са в норма, като HDL е леко нисък, но в норма.

Спорт не помага сам по себе си, съжалявам.

Изследвай си Д3, фолиева, фолатни мутации, Б12!

Почни коензимирани В витамини, както и други, ензими може би.

СПКЯ поради ИР може да се излекува и се излекува преди излекуването на ИР. Има и други видове, но дължащото се на ИР е лечимо и не съм единствената. Елора да ти каже колко хора и диабет излекуваха! Излекуване на СПКЯ е цикъл с продължителност под 36 или 34 дни, редовен, липса на кисти по яйчниците и нормални размери на ехограф. Излекуване на ИР е нормално ОГТТ с инсулин под 5 на гладно, под 25 на първи час и под 15 на втори и КЗ под 5 на гладно, под 6 на първи час и под 5 на втори.

И аз имах дупе и коса под дупето. Нищо не значи. Има и слаби с ИР и СПКЯ.

# 29
Има и слаби хора с ир. Това че си слаба, не значи, че не трябва режим.
Ето темата
https://www.bg-mamma.com/?topic=1688401
Трябва ти правилната храна.

Ами човек получава може би това, което вярва, че заслужава.
Авторката това е получила. Няма добро мнение за себе си и намира някакъв егоист и смотльо.

Стига с това егоист :Д. Една вечер пи алкохол и отиде да спи на дивана, за да не ми хърка и да не ме буди. Това не е егоизъм. Единствено сексуално може би е вид егоизъм. За другите неща не е лош Simple Smile . Вие пък много крайни бе, леле :Д .

Иначе благодаря за темата с ИР.

Също благодаря и на дамата, която каза да не се подценявам.

Като тръгвах с него, действително бях с много понижена оценка за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт