Дами, какво правите, ако гаджето ви има ниско либидото?

• 5 547
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
Сега видях, абе какви 10 мин.
Толкова само е форплея, целувки, това-онова.
Изключвам, когато толкова съм загорял, че ми идва да й разкъсам дрехите.
Поне по 10 мин. на поза и "програма". Joy
Затова се казва "пълна програма".

Да, бе. То станало един час. Нямам толкова време нито вечер, нито сутрин. И мерак за толкоз нямам.
Както виждаш, няма универсално правило.

# 61
Ти сериозно ли ще се омъжиш за мъж, който отсега не те задоволява, и не ти пасва в леглото? И какво ще правиш после, като и децата се появат?
Най- голяма глупост да се обречеш на такъв живот.
Негативите ще са само твои.

# 62
Щото е майка на децата му и съпруга. Щото привличането и съжителството не вървят в комплект. Примерно.
И защо ще се жени и създава деца с жена, която не го привлича...?!?! И що като не вървят ръка за ръка, не тръгнат в различни посоки...?!??
Иначе аз съм съгласна, че привличане и съжителство не е задължително заедно. Ето, аз съм пример за това. Привличане бол с бившия, ама съжителство йок, щот не става, не върви, мъчение някакво. Съгласна съм. Ама няма причина да се мъчат взаимно. Wink

# 63
Joy Joy
Ма поне като си фантазираш, гледай да има малко връзка с реалността, че поне да се престорим, че вярваме.
А тоя израз се ползваше в друг смисъл по мойто време, ама явно съм одъртяла и не съм в час вече Thinking
Не си, по този начин се ползва още. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 64
След всички тези коментари авторката ще остане с представата да си търси съпруг по това дали ще я еб@ редовно ,а не дали е добър човек и т.н
Не мисля,че това е единствения критерии за съвместно съжителство нито пък ,че това е причина за раздяла , през 3 дни секс не мисля ,че е повод за раздяла ,но явно и самата авторка е бъгната щом това й се струва зле и е писала ,че обмисля да изневерява 🤔

# 65
Тези добавки за нищо не стават ако мъжа няма влечение.

Той и ако има, пак за нищо не стават. Ако ставаха нямаше да има такива теми Grinning Тестостерон му се вика на тва дето става и по веригите не продават. Може Недко да пита или как му беше името... отдавна не е писал.

# 66
След всички тези коментари авторката ще остане с представата да си търси съпруг по това дали ще я еб@ редовно ,а не дали е добър човек и т.н
Не мисля,че това е единствения критерии за съвместно съжителство нито пък ,че това е причина за раздяла , през 3 дни секс не мисля ,че е повод за раздяла ,но явно и самата авторка е бъгната щом това й се струва зле и е писала ,че обмисля да изневерява 🤔
Ако си млад си е причина за раздяла. Според мен.
Какво да прави момичето като и се иска ?

# 67

Толкоз и се иска и на нея явно. Ако знаеше как да си поиска нямаше да я има темата.

# 68

Толкоз и се иска и на нея явно. Ако знаеше как да си поиска нямаше да я има темата.
Ни бой са. Знае тя как да си поиска.

# 69
Някои ми се струва, че доста се престарават в самоизмислянето си.  Принципно да си вкарваш мозъчето в “ толкова пъти трябва на седмица” е присъщо за глупавите хора. Присъщо им е и да се гордеят с глупостта си, понеже все с нещо трябва да се гордеят, а като нямат друго на хоризонта…. разбира се, те грам не си дават сметка, че са в глупостта, те се мислят за най-успешните, щото ги клатят всеки ден. По-интелигентните не рамкират нищо, защото осъзнават, че всичко е много индивидуално. Човек, на когото съзнанието му всеки ден е само как ще се нае.. с партньора и какво ще яде, не струва почти нищо. Ниво - физиологични нужди, най-елементарното. Представете си има хора, които на 25г. гледат да си оплетат кошничката или дори вече са я оплели, така че никой да не ги тъпче в този живот и да стават и за нещо друго, не само за леглото. Ако не си помислил навреме, времето си го пропуснал и се събуждаш на 35г. един ден без никакви успехи. На 40 вече започваш да изтрещяваш, защото тези, които не са си губили времето са те задминали във всички посоки и започваш да се чувстваш още по-нищожен. Пълно е с такива хора, за съжаление. Авторката да помисли как да направи така, че да не я клати животът; сега се мисли, не да се сети на 45-50 години.

# 70
Представете си има хора, които на 25г. гледат да си оплетат кошничката или дори вече са я оплели, така че никой да не ги тъпче в този живот и да стават и за нещо друго, не само за леглото. Ако не си помислил навреме, времето си го пропуснал и се събуждаш на 35г. един ден без никакви успехи. На 40 вече започваш да изтрещяваш, защото тези, които не са си губили времето са те задминали във всички посоки и започваш да се чувстваш още по-нищожен. Пълно е с такива хора, за съжаление. Авторката да помисли как да направи така, че да не я клати животът; сега се мисли, не да се сети на 45-50 години.

Хем има нещо вярно в това, хем не мога да го приема напълно. Просто не виждам какво пречи сексът на оплитането на кошницата??? Сексът е разтоварване за психиката, здраве за тялото, сближава те емоционално с половинката и не отнема толкова време, че да пречи на житейските планове. Изобщо защо ставането за легло се противопоставя на ставането за друго? Спомнете си филма "Работещо момиче" и какво казваше главната героиня - "Аз има глава за бизнес и тяло за грях". За мен това е идеалното.

И както го има на 35 да нямаш никакви успехи, така го има и на 45 с големите успехи да се събудиш и да се сетиш, че не си живяла, че нямаш спомени и емоции. Другите с брак, деца, а ти с успехи и две котки вкъщи...  Ще кажеш, че това е крайност, а твоето не е ли? Явно се замерваме с крайности Simple Smile

# 71
Ама това е просто нагон, бе хора. Все едно някой се наяжда и спира да мисли за храна, а друг иска да плю(щи)ска по десет пъти на ден. Потребностите са различни. Такъв човек има/няма партньорка, на него му се секси и си го търси.  Не е  любов, а либидо. Ако няма жена, ще се самозадоволява. Явно за някои е голяма гордост, но си е просто физиология.

В случая авторката и мъжът и имат различно либидо и тъй като са прекалено млади, за да се лишава едиия, пък другия не иска да си разваля рахата и не е кооперативен, отговорът е да си намерят друго другарче.

# 72
Щом е млад значи може би има проблем на хормонално ниво. А това че не се изследва е защото го е страх от резултата според мен. Иначе аз например като свърша и всичко сексуално за мен приключва на 100% - да може след 15 минути пак да искам да повторя, но в рамките на тези 15 минути съм си направо асексуален. Така че разбирам защо той като приключи и всичко свършва.

# 73
  • Out of the Mix
Принципно обичам да свършвам накрая, като жената е свършила няколко пъти, ако може и по двата начина, поне. WinkSmirkSweat Smile
За мен не свършва, зависи, може да иска още нещо, или да си полежим и да се погушкаме, кво по-хубаво...Simple Smile
В смисъл, няма да се протъркваме 1 ч. всеки път, въпреки лубриканти, олиа, или ако си има тя "сок" достатъчно, но около 20-30 мин. е оптимално.

# 74
Оф, бе,  Боже!
Умря циганката!

Общи условия

Активация на акаунт