Шестокласници 2024-2025 - тема 2

• 20 837
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде по Дунава
До 4 клас сина ми беше с една раница. В приличен вид беше, но накрая вече си личеше тук там амортизация. За 5 клас взех на Пума с камуфлажна шарка. Такава си хареса. Предполагам и догодина ще я носи.
Дъщеря ми имаше на Габол. Много здрава излезе. Носи я от 3 до 7 клас.

# 46
Извинявай, но не всички взимаме раници с еднорози. И щом детето си я харесва не виждам защо е необходимо да се сменя дори да е на еднорози.

# 47
Ние в 5ти клас взехме раница Coolpack - доволна съм, още изглежда добре, а и през пералнята минава спокойно.
Аз не знам дали нашето училище има или няма човек за поправки, но миналата година паркет циклихме (което включваше изкарване и на чиновете), шкафчета доставяхме и монтирахме и единственото, с което училището се ангажира, беше да ни осигури достъп.
Сега ще правя органайзер за телефоните, че поискаха учителите и пак ще трябва по някакъв начин да се монтира на стената. Много ме съмнява да го направят това от училището, та сигурно някой татко ще трябва да монтира закачалки.

# 48
  • shumen
Моя в 5 клас си хареса черна раница на Габол с знака на Реал Мадрид и тая година още е с нея.1 и 2 клас беше с една с Маккуин с твърд тръб,но се скъса и я сменихме със същата с Мики Маус.Още е здрава,ползваше е малко за екскурзии след 4 клас и за уроците по Английски,но каза,че е бебешка и не я иска.Сега тази на Габол я тъпче доста,но пък е здрава и си я харесва.

# 49
  • София
И от мен глас за Coolpack,  много са здрави.

При нас родителите имат достъп до училището, само се записваме в списък при охраната. Активното участие в училищния живот дори се насърчава.

# 50
  • Бургас
Ние в 5ти клас взехме раница Coolpack - доволна съм, още изглежда добре, а и през пералнята минава спокойно.
Аз не знам дали нашето училище има или няма човек за поправки, но миналата година паркет циклихме (което включваше изкарване и на чиновете), шкафчета доставяхме и монтирахме и единственото, с което училището се ангажира, беше да ни осигури достъп.
Сега ще правя органайзер за телефоните, че поискаха учителите и пак ще трябва по някакъв начин да се монтира на стената. Много ме съмнява да го направят това от училището, та сигурно някой татко ще трябва да монтира закачалки.
Къде е това училище? Кое е?

# 51
Същото (ако правилно съм запомнила), в което правихме с ММ ремонт тотален на класната стая в 8 клас на сина, а на следващата година ги преместиха в нова тотал щета супер малка стая ... Та съм доста разочарована за 5те години гимназия и щерката категорично няма да я пратя там, колкото ще и елитно да е (едно на ръка са битовите неразбории, за самото обучение в гимназиален етап - нищо общо с 5-7 клас).

# 52
  • Варна
На Ташев раниците чувам, че са много здрави. На Street взех миналата година, външно е съвсем здрава, един от вътрешните шевове е изтървал, но имам подозрението, че е бил дефектен от самото начало, защото там натоварване няма.

# 53
МГ-то в Пловдив е училището.

# 54
МГ-то в Пловдив е училището.
Тамън правилно помня 😉

# 55
  • Бургас
Оле, МГ-то в Пловдив го помня. Не съм учила там (учих в друго училище), но имах приятели които учиха. Направо не мога да повярвам какво чета.
Ние сме в някакво квартално училище, което на фона на другите около нас дори не е най желаното. Но, досега нито за един момент не са ни занимавали с такива неща. От тази година сме с нова директорка която явно има голямо желание за работа. Аз съм в обществения съвет и имахме среща с нея,за да се запознаем. Помоли да споделим какво според нас има нужда от промяна. Едната майка каза,че децата от начален курс се преобличали в стаята преди физическо ,а не в съблекалнята. От понеделник всички ще се събличат в съблекалнята. Стана дума за училищните ексурзии и за цените им. Вече има "конкурс " за оферти от туроператори за ексурзиите през октомври ,с комисия ,която да прегледа офертите и да реши.

# 56
  • shumen
И моя е в квартално училище,но пък поддръжка си имат.Шкафчета се надявам скоро да имат и да не мъкне всичко,че вече взе да се оплаква от болки в гърба.
За екскурзии нищо нямаме още,но и моя не умира от голямо желание да ги водят.

# 57
  • Бургас
24.-25.10 маршрут Плиска -Мадара-Шумен с 1 нощувка е за 6клас

# 58
При нас имаше предложение за екскурзия, но също като миналата година – Банско и никой не се записа. Така че ще пропуснем есенна екскурзия.

# 59
При нас есенната е Чепеларе-Смолян. Но щерката тая година 3 пъти ходи натам и не иска сега. 2 нощувки, 3 дни, FB, транспорт = 200лв

Общи условия

Активация на акаунт