Шестокласници 2024-2025 - тема 2

• 20 837
  • 786
  •   1
Отговори
# 780
Мецане, браво, братче, че си го подкрепил💖! Няма значение дали го разбираш или не, а че уважаваш него като личност и желанията му, а подкрепяните деца стават спокойни и уверени възрастни! Парите се изкарват и харчат, но емоцията остава значително по-трайно.

# 781
Нещата, които са важни за децата, понякога на нас ни изглеждат незначителни и безсмислени. Не трябва да е така. Те растат в своя свят, не говоря по отношение на игрите. Техните проблеми са по-различни от тези на възрастните .. затова и аз доста често, преди да кажа НЕ, спирам, мисля пак малко по-отстрани ... и тогава взимам решение.
Понякога се налага да правя компромиси, които не ми харесват..  но..

# 782
kbl ,  и аз като теб с шестокласник и осмокласник, та видях въпроса ти в осмокласната за сборника с тези. Не знам какво е коментирано назад в бившата седмокласна тема, но предполагам, че става дума за този на Милослава Стойкова "100+ тези..." за 6 клас и "150+ тези..." за 7 клас. На мен ми харесват и двата, но стилът е висок,поне за моето дете. Има време да задобрее, стига да иска.

# 783
  • Където морето целува небето...
Не знам за какво става въпрос в другата тема, но 100 тези за 6 клас и 150 тези за 7 клас ги имам в PDF, ако някой има нужда Simple Smile

# 784
  • София
Кой знае, може за нашия набор догодина да махнат тезата от изпита. Ние още не знаем дали ще запазят този формат и какви промени ще има.

# 785
  • shumen
Мецане,и моя играе на игри,но на телефона.Но както някои беше казал умерено-ако има да учи и пише домашни прави първо това и чак тогава му идва времето за игра.
За нашите деца още не се знае какъв ще е формата на НВО.
Моя за ваканцията имат да учат наизуст"Художник"на Веселин Ханчев по Литература.По Математика пък пак за ваканцията има да прави проект с Питагоровата теорема-фигурки,гащичките на Питагор и ще им ги оценяват.
Вчера по Литература ми светна Админ плюс и има 6.Изпитала го е госпожата за Веселин Ханчев живот и творчество.
Другата седмица ще му е натоварена.По БЕЛ на 17.12.ще правят класно,по Математика на 18.12.контролно на степени.На 18.12.от тонцовата ще имат концерт вечерта.На 20.12.ще им е коледния базар в училище.
Ще си разменят подаръци в училище се оказа.Моя се е паднал на момиче и ще трябва да видим да купим нещо,че в Понеделник в Час на класа ще си ги подаряват.
П.С.Пускам и нова тема,че тази надхвърли 50 страници и ще ни я закрият.

# 786

Общи условия

Активация на акаунт