Шестокласници 2024-2025 - тема 2

• 21 393
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
Според моята съучениците й ходели на консултации, за да им пишат госпожите домашното Joy Няма натиск за консултации при нас от нито един учител. Моята е болна - с висока температура Sad  Обявили са 3ти януари за неучебен от МОН.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 21:36 от jsed

# 601
Бързо оздравяване.

# 602
  • София
За тайния Дядо Коледа в училище ще е книга и още нещичко; миналата година подарихме кутия с чорапи. Мноого обичам да подарявам чорапи! Вземам такива кутии и пълня с пет чифта https://pochorapi.com/podarychna-kutiq-za-chorapi-zoopark-po-chorapi Страшна шарения се получава.
Пари в плик за рожден ден на деца не давам. Имам си принципи 😂 Купуваме и избираме подаръци според интересите на детето, правя ръчни картички от крафт хартия и се опитвам да ги държа деца още известно време. Разбирам, че децата събират, не упреквам, но не е моето.

# 603
Ние пък на РД от години и подаряваме, и получаваме пари. Защото така децата си купуват каквото на тях им харесва. Защо да подариш нещо, което няма да го ползват? Е, в училище за Коледа е друго, там не може да се дават пари.

# 604
  • Варна
Моят син миналата година получи ваучер за Декатлон. Пари не мога да се пречупя да давам, купувам ваучери - от Зара, Ориндж, Сиела, Декатлон… Все ще намерят какво да си купят.

# 605
Моята дъщеря винаги си иска подаръци, но много често ѝ дават пари и ваучери. От парите реално нищо не усеща, защото ги заделя и така и не си купува нищо. Ваучерите пък след като минат няколко месеца аз зорлем я замъквам по магазините да ги използва, та да не изгорят напразно.
Като я питат какво иска все казва или: "Каквото ми избереш" или "Книга". Ама и книга вече не ѝ подаряват, защото знаят, че чете доста и шансът да не уцелят е голям.
Иначе пари и ние подаряваме - предпочитам така, вместо да не уцеля.
Сега в нашия клас има някаква мода сред момчетата за скейтборди за пръсти. Не знам дали е нещо локално, но ако подарява на момче сигурно ще е нещо такова или някаква игра.

# 606
Beeps, току-що напоръчквах чорапи за всички познати....
Обаче, се оказа, че няма малки. Дано малкия звяр да е доволен от подаръка на Дядо Коледа и да не забележи чорапите в кутийки на другите🤣
Благодаря!

# 607
Ако не е пари, тогава вибокси😂 не знам точно какво е това, нещо като електронни пари за игрите им, с които можеш да си купиш разни елементи от играта. Ненавиждам ги тези простотии, а те само за това мислят. И мен ме кара да му плащам с карта разни простотии за фортнайт. Ужас е.

# 608
Моят син също много играеше (CS go) ... Като му омръзна капитализира около 1000 лв истински пари... Ама стотинка не съм дала да купува каквото и да е... Което му се пада -толкова.
Не се връзвай 😜

# 609
  • София
Аай, това с електронните пари и всякакви такива гаджети какъв спомен имам от преди няколко години… Още ме боли сърцето! Беше похарчил над 300 (триста) лева за някаква раница във Фортнайт. Начи, не питайте как стана. Обаче си спомням как разказвах случката на един колега, който няма деца и той разправя “и кво, кога пристига раницата?” 😂😂😂 “Виртуална е”, викам.. виртуална😂 Тази Коледа добрият старец донесе у дома чувал с картофи вместо подаръци, понеже горното беше само върха на сладоледа от една дъъълга поредица магарии.

Гиги, и аз така правя почти всяка година 🤪

# 610
Скинове си купува, това е външния вид на героя...как да изглежда....не знам какво още...мани, мани...

# 611
Моята госпожица и тя е запалена по Фортнайт, но пари за виртуални неща в игри вкъщи не се дават. Опитваше се няколко пъти за тези вибъксове, но с ММ бяхме категорични. При нас парадоксът е, че тя е по-запалена по игри от брат си ...
За баткото купихме като подарък за размяна от тези дървените пъзели, които се сглобяват - някакъв старинен кораб избра. За съжаление в осми клас още се опознават децата и друго не ни хрумна, а не познава все още добре съученика.

# 612
  • Някъде по Дунава
Миналата година на моя се падна момиче при размяната на подаръци. Имахме ходене до съседен град и Джъмбо. От там взехме според интересите на детето бои, платно за рисуване и коледен сувенир.
За Фортнайт веднъж съм плащала нещо за 21 лв и два пъти по 7/8 лв.

# 613
На една моя колежка синът преди години беше набарал парите, които са му събирали през годините, подарък от роднини и познати (още от бебе) и ги беше похарчил ВСИЧКИТЕ за плейстейшън и игри за него. Колежката разбрала когато пристигнали чак. Беше бясна тогава помня (беше си сериозна сума за това време). Синът ѝ спорел, че това били негови пари и той си решавал какво да ги прави. Не успяха и да ги върнат тези игри, че той ги и разопаковал, да се застрахова. Grinning

# 614
Моята игра Роубъкс или нещо подобно.когато има празник ѝ купуваме роубъкси като уговорката с баща ѝ е за 20 лв. Сега чака Коледа да ѝ купим пак.
За другите игри не е казвала да трябва или иска нещо да се купува.

Общи условия

Активация на акаунт