Шестокласници 2024-2025 - тема 2

• 21 401
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
Детелина, няма вариант да се получават пари за консултации.

# 586
  • у дома
Панди,никои не може да задължи детето да ходи на консултации.И мен на родителската се опита госпожата да ми каже,че трябва да ходи по ЧП,но и казах,че не може точно тогава и дотам.
Ако има изкарано слаб 2 учителят е длъжен да проведе такава консултация.

# 587
Панди,никои не може да задължи детето да ходи на консултации.И мен на родителската се опита госпожата да ми каже,че трябва да ходи по ЧП,но и казах,че не може точно тогава и дотам.
Ако има изкарано слаб 2 учителят е длъжен да проведе такава консултация.
При трета поредна двойка е задължителна консултацията

# 588
  • shumen
Моя 2 няма,а и още при първата,ако има ще ми светне лампичката,че нещо не е наред или че не им се обяснява както трябва.

# 589
Това е прекалено. Как така учителката ще изисква постоянно присъствие на консултация?! Да обяснява по-добре материала в час, там е мястото. Значи не се справя добре с преподаването щом има нужда от допълнителни часове. Говорете с нея, с класната. Не е нормално според мен. Ами то може и другите учители да поискат всеки път децата да посещават техните консултации, какво ще стане тогава?
Класната иска всички деца от класа да ходят на всички консултации. Прави списък и каза, че ще проверява.
Тя не иска само моя да ходи, а всички ученици.
Лично занима всички родители в групата и на родителската среща ми се дръвчеше нещо.

# 590
  • shumen
Панди,ако имат слаби оценки може да иска да ходят,но не може да задължи целия клас.
Набора е болен от вчера.Ще наваксваме вкъщи тази седмица.

# 591
  • София
Дайте идея за подарък на момиче за Коледа. В училище на моя син му се е паднала съученичка, а аз грам идея нямам на тази възраст какво харесват момичетата. До 30 лв. им е бюджета.

# 592
The only one то на тази възраст вече много си зависи от момичето. Нашите миналата година се питаха един друг кой какво иска Grinning Моята дъщеря имаше да подарява на момиче и ѝ взе една книга, от поредица, която и двете четат. Иначе тя пък получи някакви маски за лице и бюти материали и беше на седмото небе. И парфюм сме подарявали също, като са си разменяли на танците подаръци. От там пък моята получи някаква плюшена коледна играчка.
Май е най-добре да се допита до някоя от приятелките на момичето.

# 593
  • София
The only one, и нашият изтегли момиче за подарък за Коледа и сега се чуди какво да бъде, и при нас е до 30 лв. Уж щял да поразпита. Ако нещо измисли, ще пиша каква му е идеята. Иначе аз нямам представа като не познавам момичето.

# 594
Зависи от момичето. Моята сега се радва на книги и особено Манга. Иначе с нейната приятелка си купиха някакви слушалки с котешки уши, били много супер😀
Много се радва и на разни плюшени играчки и изобщо меки шапки, шал, ръкавици.....

# 595
  • София
За София ми се струва, че от Минисо може да се купят много подаръци за момичета - плюшки, слушалки, тефтери, химикали, чаши ... Аз поне постоянно си харесвам дреболии там Simple Smile
Не знам другаде има ли ги тези магазини.

Голям зор се очертава до Коледа - проекти, сума контролни, даже и класното по БЕЛ е следващата седмица.

# 596
  • София
И при наборката класното по БЕЛ е следващата седмица. В комплект с контролно по Мат и по МАТ ИУЧ. Днес беше по История. Да, доста са ги засилили пак.
За Минисо да потвърдя, че са фенки момичетата в тази възраст. Както за някои неща ми казва възмутено, че не са бебета вече, така плюшките от там са яко на мода. Доста си размениха по РД в последните месеци. Аз пък да помоля да споделите за момчетата. Предстои РД и нещо имаме спор за естеството на подаръка.

# 597
  • София
Идеи за момче, нашият например с парите от РД си поръча настолна игра "Експлодиращи котета', ама и намалена беше към 40 лв., купи си намалени тениски Адидас и Джордан, първата излезе също към 40 лв. Сега се е запалил да реди Рубик кубче (има някаква нова мода по това) и се продават специални кубчета с магнити за по-бързо въртене и нареждане. По-бюджетен вариант са "Магнитна бесеница", "Магнитни змии и стълби" и пр. - 10 лв. е всяка и ги има в Ориндж, Буктрейдинг и подобни магазини.

# 598
  • София
При моя син и приятели се котират футболни артикули, компютърна периферия, ваучери за игри.
Най-често даваме / получава пари обаче, самите деца така предпочитат.

# 599
Моята е на РД на приятел в края на месеца и реши да му подари тениска, на която да отпечатаме някакъв любим негов герой. Не знам дали момчето ще го хареса, но според дъщеря ми е много креативно.

Общи условия

Активация на акаунт