Предложете добра рекламна агенция или човек за настроика на реклами?

• 655
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, започвам нова дейност тепърва, имам много идеи,, но искам да пускам конкретно реклами във Фейсбук.  До момента ползвах 5 агенции и нито 1 не ми направи резултати нито 1 клиенти, реален а изхарчиха хиляди и за фб и за гуугъл реклами моля някой дето знае някой наистина добър агенция или човек дето може да настрои рекламна кампания за фб мета и е запознат с всички тънкости да пише,благодаря предварително.

Благодаря предварително!

# 1
Не става просто с пускане на някаква реклама. Трябва план, поне елементарен, за да има някакъв ефект.

Какви са рекламите, кой ги е правил? Трябва ли ви изобщо ФБ реклама?

# 2
Трябва ми фб реклама. имам уеб саит и т.н..

# 3
Че защо не си пускате сами? Какво по-различно ще направи някоя смотана агенция?

За да си заслужава да им плащате - трябва да ви предложат много повече от това да ви "пускат" реклами във ФБ.

# 4
Струва ми се, че си се прицелила грешно. Защо ФБ, а не Гугъл?
Бившият ми шеф даде 5цифрена сума за оптимизация в Гугъл. Имаше определено ефект, за съжаление обаче не мога да ти кажа кой работи по проекта, минаха 2+ години и не помня.

# 5
Пробвахме и гуугъл кампания резултати нямаше по-добри.

# 6
В какъв срок става това? При нас ефектът разцъфтя, така да се каже, след 5-6 месеца.

# 7
над различни агенции над 6 месеца

# 8
  • София
Препоръчвам Digitalmol и Симеон Тонев - 0893 751 376. От много години е в индустрията, с екипа му са запознати с тънкости, управляват различни бюджети на бизнеси. Комуникацията с тях е лесна.

Успех в начинанието и скоро да се похвалите с постигнати резултати.

# 9
Добре надявам се да поеме 1 старт ъп,ако не ще чакам да кажете друг, благодаря Simple Smile ще се свържа с него .

# 10
За съжаление главно с големи фирми и бюджети оперират,така,че, все още съм в търсене...

# 11
Здравейте, като човек, който се занимава с това, мога да кажа, че успехът или неуспехът зависят от много фактори като и не само: вида на продукта/услугата/идеята която имате, къде я предлагате - във ФБ или на сайт, как е представен продукта на сайта, до колко е удобен за посетителите, сезонност и куп други фактори. Също е безсмислен спорът между FB и Гугъл и двете работят и често работят най-добре в комбинация.
За съжаление също има и колеги, които наистина не знаят какво правят, за съжаление за добра кампания трябват и сериозни бюджети. За съжаление има колеги, които виждат, че идеята не е печеливша и няма шанс, но вместо да ви го кажат предпочитат да ви вземат парите. При данните които имам няма как да кажа какво е, макар да съм добра в хвърляне на боб, гледане на кафе и т.н. Ако искате ми драснете повече информация на лични.

Вариант е да почетете малко и да се опитате да действате сама. Вариант е да изкарате курс на Софт Уни, но трябва да сте идейно подготвена, че ще работите в непрестанно променяща се среда - ФБ сменя непрекъснато правилата. Но от друга страна ако изкарате един курс поне ще имате критично мислене и изисквания към хората, които наемате.

# 12
Здравейте, като човек, който се занимава с това, мога да кажа, че успехът или неуспехът зависят от много фактори като и не само: вида на продукта/услугата/идеята която имате, къде я предлагате - във ФБ или на сайт, как е представен продукта на сайта, до колко е удобен за посетителите, сезонност и куп други фактори. Също е безсмислен спорът между FB и Гугъл и двете работят и често работят най-добре в комбинация.
За съжаление също има и колеги, които наистина не знаят какво правят, за съжаление за добра кампания трябват и сериозни бюджети. За съжаление има колеги, които виждат, че идеята не е печеливша и няма шанс, но вместо да ви го кажат предпочитат да ви вземат парите. При данните които имам няма как да кажа какво е, макар да съм добра в хвърляне на боб, гледане на кафе и т.н. Ако искате ми драснете повече информация на лични.

Вариант е да почетете малко и да се опитате да действате сама. Вариант е да изкарате курс на Софт Уни, но трябва да сте идейно подготвена, че ще работите в непрестанно променяща се среда - ФБ сменя непрекъснато правилата. Но от друга страна ако изкарате един курс поне ще имате критично мислене и изисквания към хората, които наемате.

Освен споменатите фактори, бих добавила и да си проверите цялата пътека на клиента, защото е твърде вроятно ако имате посещения на сайта, избор на п-т в количката, а след това "зарязана количка", причината да е в сайта ви или друг чисто технически проблем; също възможно е да е от условията за доставка, метод на плащане и др...

Общи условия

Активация на акаунт