копирам ти едно мнение от мартенската темичка, надявам се Муцунка няма нищо против

. Трябва да мине за максимум 2 дни. На мен ми отне по-малко
. Успех
!Tanya, а ти откъде си купуваш чайовете на Hipp?

. Трябва да мине за максимум 2 дни. На мен ми отне по-малко
. Успех
!
Ще съм ти много благодарна, ако пуснеш телефон на НОИ, на който могат да дадат инфо какъв е проблема.
Тъкмо си мислих каква лоша майка съм и ми се върна тъпкано - ядохме боб и като ме сви корема не можах да мръдна от леглото около час от болка и се почерпих от неговите капки за колики Саб-а, които се оказаха чудесни и ме оправиха за нула време 

(фенове)за ужас на таткото 
Подадени са преди месец, и какво толкоз им обработват и проверяват - незнам.С държавна институция не си е работа да се занимаваш 

и при нас каката не е много добре, само, че аз съм виновна 

....а за упойката, на кръщелницата ми й слагаха като беше на около 1,5г. и съм запомнила какво каза анестезиолога тогава, че сега упойките са много добри и вредата, която може да нанесе на детето се равнява на това да е изложено цял ден в стая с цигарен дим ....ако това е някакво успокоение де 
Просто я следя като започва да се напъва или хълца я вдигам, да е изправена и малко да я облекча ако не се е оригнала хубаво..така ми връща по-малко.
Просто я следя като започва да се напъва или хълца я вдигам, да е изправена и малко да я облекча...така ми връща по-малко.

толкова мощно, че чак ми замирисва на мастика ако съм и давала капките
Но въпреки това като я видя, че се напъва пак я вдигам да се оригне и в повечето случаи пак го прави 
.