Жените не разбират.

• 22 209
  • 828
  •   1
Отговори
# 570
  • Out of the Mix
Да.
С тази разлика, че това е насочено към определени хора, основно близки. С другите не се "разпростираш" чак толкова.

# 571
Че то най-добрата атестация за  мъжете е да се "разпростират" и към не близки, даже не и млади (жени). Да помогнеш, без да очакваш нищо насреща, само защото го носиш в себе си доброто, човещината.

# 572
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Че то най-добрата атестация за  мъжете е да се "разпростират" и към не близки, даже не и млади (жени). Да помогнеш, без да очакваш нищо насреща, само защото го носиш в себе си доброто, човещината.
Във форума някои го беше написал много хубаво, за много мъже жените са 3 типа:
- още е малка за секс.
- ох леле, ще я скъсам, ако ми падне.
-много ми е дърта.

И съответно се обръща внимание, и се кавалерства само на жените във правилната група, ама трябва и да е стройна и хубава, няма сега да се хаби за по грозничките и окръглени такива.

# 573
  • Out of the Mix
Помагал съм много, Елиф, на всякакви от човещина.
Принципно никога нищо не очаквам от никой, за да няма разочарования.
Освен, ако нещо не съм се уговорил предварително.
За друго говоря, но няма значение.

# 574
Поведението към тези, от които човек няма да види пряка полза, дава много информация на околните.
Понеже темата е "мъже срещу жени", давам само някои примери - как говорят мъжете за жените като цяло, особено за бившите си, особено за жени, които са прекратили връзка с тях или са ги разкарали.

# 575
Ами, аз коментирам на база тук написаното. Не те познавам, за да зная кога провокираш и кога не.

Преди години, тръгвам си посред нощ от служебна вечеря. С колега сме в една посока, качва ме в колата си. Хубаво, но не ме оставя пред входа ми, ами на булеварда и в тъмницата ходих още 5-6 минути. Дребна случка, но показателна.

# 576
  • София
Ема, пак е различно спрямо различните мъже. Някои говорят много кофти, други достатъчно умерено, трети пък хич.

# 577
  • София
Говоренето за бивши винаги е показателно. Какъв е човекът, доколко е пуснал старите отношения, какво мога да очаквам от него при проблеми във връзката. Аз за бивши говоря много рядко и гледам да е винаги неутрално. Някои, от перспективата на времето, не са били ок хора, но вече нищо не ми трепва за тях и не изпитвам никаква необходимост да ги коментирам.

# 578
Понякога говоренето за бивши е за да се покажеш колко си важен, желан.
Понякога е защото не си ги преодолял.

# 579
Не познават ... ами, ако мълчи и се крие зад лаптопа ... или "говори" във форума, а пред жената само: "да",  "да",  "да".
Joy При мен е "не", "да"-то е според зависи. Smile
Ако навън е буря...Nature ZapNature Sweat DropsNature Dropletи ме юрнеш да те взимам от офиса, а аз не мога да излезна от входа, вместо да си викнеш такси, няма да е "да", ако говорим за глезотия, защото на колежката мъжът й дошъл. Joy
Кат си се заобяснявал,  че като имало буря, трябвало било  да си извикам такси, вместо сам да се юрнеш, или най-малкото да предложиш, пък може и да откажа….да ти кажа - не си на прав път, но браво на жена ти, ако я имаш. Не обещавам, че ше си мълча пред чуждите жени колко е смотан моят, че въобще не ги водим тези разговори можел ли или не можел да излезе и да влезе.

# 580
  • София
Една такава случка с отказ БМ да ме вземе в буря ми се заби в главата. И малкия я помни, че беше с мен детето. Явно е имало за какво.

# 581
Има за какво, защото отношението е важно. Отношение как ли пък да не тръгна да се мокря и да ми е трудно заради теб обрича връзката на трудности още в началото. Показва, че човекът срещу теб е на принципа всеки за себе си, или поне аз за мен си. Типично е за хора, които повече време са били сами, за хора, живели и обгрижвани от друг (партньор, родител) и просто за хора, които гледат да получат повече от една връзка, отколкото да да дадат.
В крайна сметка леките случаи успяват да създадат разбирателство, тежките паразитират на гърба на партньора, докато не ги отреже и тогава почват да говорят как другият пол не ставал.
И мъже, и жени има такива. Но като че ли при мъжете е по-директно изявено, а при жените по-завоалирано.

# 582
Така описаната ситуация е най-лесният начин да вбесиш една жена и да се зачуди за какво си й. Не ми се е случвало, но на няколко приятелки - да, винаги след това са ми писали/звънели ядосано, за да споделят. Помнят се такива случки дълго. И обикновено следва раздяла, защото такъв непукизъм се проявява и по други начини.

# 583
Както отбелязва Дренка, такива случаи ги помнят не само оставените на дъжда потърпевши, ами и колежките им, приятелките, познатите, съседките, роднините, че понякога и роднините на съседките, на познатите, на колежките и т.н. Simple Smile Да се знае кого да заобикалят, да подминават.

Писали сме заедно с Персона.

# 584
Затова е хубаво, като си взимате мъж, да сте наясно за какво ще го ползвате.
За слуга, за банкомат, за секс роб, да пази завет на фикуса или за част от мебелировката.
Ако не покрива ни един от тия критерий..за кво ви е? 😅
А мъжете сами се поставят в такива ситуации, затова ги ползваме по предназначение.
Демек каквото повикало, такова се обадило.

Общи условия

Активация на акаунт