Жените не разбират.

• 22 220
  • 828
  •   1
Отговори
# 540
Ами, моят беше много грижовен към котките. Все още е, обаче съвсем се чална, постоянно прибира нова котки и като цяло, каквото изкара, отива по котките и колкото време има, е за тях.

# 541
Сега, бъгове винаги може да се появят.

# 542
  • Out of the Mix
Ужас. В апартамент ли ги "прибира" тези котки и колко са? Rolling EyesAnimal Heart Eyes Cat
Animal lover, ама чак пък толкова.

Комшийка гледа две. Не ги чувам, или нещо, но все пак, на балкона видях да се препичат оня ден. Sweat Smile

# 543
Скрит текст:
Хората съдят според собствения си опит и според социалния си кръг. Моят опит откъм ангажираността на бащите около мен с децата е коренно различен и ми е доста странно да чета как имало такива, които да не искат да се занимават с децата си. Но очевидно и такива хора има.
Мдааа и аз се чудя.
За мен детето е приоритет.

Имах си хас за control freak като теб...
Явно сме дълго-временни приятели.
Знаеш какъв съм.
Laughing

# 544
Жените не разбирали ... сякаш пък мъжете разбират?!

- Оф, ти изобщо не ме разбираш!
- Как да те разбера? Преди малко си оскуба веждите, а сега седиш и ги рисуваш!

========
Тази тема почна да ми се слива с другата за странностите. И двете станаха "Искрено и лично", форумен формат. Дет се вика мъжа в къщи не го познаваш така както съфорумника.

# 545
  • Out of the Mix
Ели, ще се изненадаш колко много хора не познават партньора си. Simple Smile

# 546
Сърбят ме ръцете да пусна тема..Мъжете не разбират, но...ще избягат и тия завалиите.

# 547
  • По света и у нас
Можем да я поднесем така - за “мъжете разбирачи”. Кой е най-големият разбирач който сте срещали и защо?

# 548
Сърбят ме ръцете да пусна тема..Мъжете не разбират, но...ще избягат и тия завалиите.
Не сме толкова плашливи.
Аз ще участвам.
Но какво мъжете не разбират е много тривиална тема.
От нищо не разбират.

# 549
Хепи, пускай. От хубавото никой не бяга Stuck Out Tongue Winking Eye

Ели, ще се изненадаш колко много хора не познават партньора си. Simple Smile
Не познават ... ами, ако мълчи и се крие зад лаптопа ... или "говори" във форума, а пред жената само: "да",  "да",  "да".

# 550
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оуу, не, не ги подценявай. Мъжкото его няма граници, ще ти разяснят всичко, цветно, с картинки и графики.
И в заключение, ще ти обяснят, че си кисела, недокл@тена женка, а те са еб@си пичовете.

# 551
  • Out of the Mix
Не познават ... ами, ако мълчи и се крие зад лаптопа ... или "говори" във форума, а пред жената само: "да",  "да",  "да".
Joy При мен е "не", "да"-то е според зависи. Smile
Ако навън е буря...Nature ZapNature Sweat DropsNature Dropletи ме юрнеш да те взимам от офиса, а аз не мога да излезна от входа, вместо да си викнеш такси, няма да е "да", ако говорим за глезотия, защото на колежката мъжът й дошъл. Joy

# 552
На колежката мъжът, после ще получава разни неща, които ти няма да получиш 😁.

# 553
Не познават ... ами, ако мълчи и се крие зад лаптопа ... или "говори" във форума, а пред жената само: "да",  "да",  "да".
Ако навън е буря...Nature ZapNature Sweat DropsNature Dropletи ме юрнеш да те взимам от офиса, а аз не мога да излезна от входа, вместо да си викнеш такси, няма да е "да", ако говорим за глезотия, защото на колежката мъжът й дошъл. Joy

Успех да си намери човек такси при буря. Веднъж чакахме 40 минути и накрая се прибрахме пеша, целите мокри и с мокри обувки.
Ако пък мъжът ми ме вкара в такъв филм, да се чудя как да се прибера и да студувам, защото не му се излиза, сигурно няма да съм особено щастлива.

# 554
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Успех да си намери човек такси при буря. Веднъж чакахме 40 минути и накрая се прибрахме пеша, целите мокри и с мокри обувки.
Ако пък мъжът ми ме вкара в такъв филм, да се чудя как да се прибера и да студувам, защото не му се излиза, сигурно няма да съм особено щастлива.
Е то тоя дето ги дава тия акъли, да не мислиш, че е женен?

Общи условия

Активация на акаунт