Жените не разбират.

• 20 398
  • 828
  •   1
Отговори
# 795
Какво по-нормално на този свят от това да кажеш на едни 4 милиарда, че не разбират. И после да питаш какво стана.
Виждам че ти много ме харесваш Simple Smile
Прегръщам те Simple Smile

Добре, че е бг мама, да имат и такива като теб някаква имитация на социален живот Simple Smile
Завалията.

# 796
Какво по-нормално на този свят от това да кажеш на едни 4 милиарда, че не разбират. И после да питаш какво стана.
Виждам че ти много ме харесваш Simple Smile
Прегръщам те Simple Smile

Добре, че е бг мама, да имат и такива като теб някаква имитация на социален живот Simple Smile
Завалията.

Разкри ме.
Какво да правя сега ?

# 797
Пусни още една тема, да не те изпревари някой от другите търсачи на внимание във форума. Че нещо бая състезатели се препъвате в този коридор.

# 798
Ако беше формулирал.темата си така: "Жена МИ не разбира" отговорите по темата щяха да са съвсем различни. Ти сам си свали гащите като наплю цялото женско съсловие и сега ревеш, защото изяде шамарите. Сериозно, какво очакваше в женски форум като пускаш такава агресивно настроена тема към всички жени?

# 799
Явно очаква да го разберат. Laughing

# 800
Пусни още една тема, да не те изпревари някой от другите търсачи на внимание във форума. Че нещо бая състезатели се препъвате в този коридор.
Нищо не мога да измисля.
Ти си умна дай идея?
Тези състезатели ще ядат бой.
Как така ще влизат в моя коридор.
Аз толкова труд да хвърля те ..... дошли тука да се състезават.
Еййй няма  мъжка солидарност.

Не рева. Регистрирам фактите.
Няма как да пиша за моята жена. Тя нема такива дифицити.
Темата дойде от 101 жени ревящи как мъжете не са част от семейството.
Ама карай.
Права си. Какво да очаквам.

наивница на средна възраст,
Наивник съм и аз Simple Smile

# 801
  • По света и у нас
Аз съм си казала, че нямам нужда от мъж у нас. Другите не ми пречат. Даже, напротив, вършат работа. Всякаква. При това положение, за къв ми е да си вземам един у нас... Thinking

Точно!!! И аз ги обичам, обожавам ги, живея за тях. Но ако обичат да живеят отделно и да не ме дразнят - ако може да ми плащат наема и да са на разположение като ми притрябват, за работа или за гушкане 😉 това ще е най-готиното бонусче.

# 802
  • София

И твоето решение беше да им кажеш, ще грешката им е, че не са се подчинили на мнението на мъжете си относно функция, която тези мъже дори не притежават Smile И след тази демонстрация на логика, ние трябва да повярваме, че мъжете са съградили света Joy Оле-леле-мале Laughing

# 803
  • France
Като нормален възрастен човек мога да живея самостоятелно. Без мъж. Това е ясно. Но ми е по-хубаво с ММ. Даже, когато е със схванат врат и ходи, и пъшка като някой дядо. Хубаво ми е с него. Нещо повече, толкова съм свикнала с неговото присъствие, че миналата седмица, когато беше в командировка 2 дни, почти не спах и то със запалена лампа в коридора. Хубаво ми е да си кажем приказката вечерно време. Хубаво ми е да му покажа 2 варианта на това, което работя и той да ми каже своето мнение (нищо не разбира завалията), хубаво ми е да ми стопли леглото, че съм много зиморничева, хубаво ми е да ми сервира кафето в леглото. Всяка сутрин. Хубаво ми е да ме гушне. Става ми топло на душата като ги гледам как си играят с децата ми. Животът е по-хубав, топъл, слънчев с любимите хора. А моите са все мъже Simple Smile

# 804
Темата е "Жените не разбират мъжете".
Колегата е изял последната дума.

# 805

Толкова по темата.
"Живеем в свят, в който жената се обявява за луда, щом не позволява на мъж да я тормози."

# 806
Общият знаменател ти е ОК. Разбира се, че колкото повече мъжа участва в семейните решения и ежедневие, толкова по-добре. Само дето много пресоли манджата с раждане и кърмене - две неща, за които жените не са съгласни да им се бъркат с категорични мнения поради пълната невъзможност мъж наистина да им влезе в обувките. Все едно аз да реша един ден мъжа ми какво да прави за простата си, ако има такъв проблем.

# 807

И твоето решение беше да им кажеш, ще грешката им е, че не са се подчинили на мнението на мъжете си относно функция, която тези мъже дори не притежават Smile И след тази демонстрация на логика, ние трябва да повярваме, че мъжете са съградили света Joy Оле-леле-мале Laughing
Айде пак избухна.
Къде видя подчинение ?
Спри моля те. Измисляш си.
Прати ми къде съм писал такова нещо ?

Arielle,
Може ли цитат от моята тема ?

След 54 страници става.
Ние пишем после си отговаряме.
Каквото ни вълнува си пишем. Насилие, тормоз и др такива.
Всеки с проблемите си.

Google76,
Това е много точно. Пресолих манджата.
Което си е истина, си е истина.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 22:58 от RoninBG

# 808
  • France
Ceci dit, казвала съм на ММ, че би ми харесало да се вазектомира. Защото това е нещо, което ме касае пряко. Той ми отговори, че не е готов, но ще го има предвид. Край на разговора

# 809
Тормоз си е точно да караш жена ти да ражда по начин, който не иска.
Сто пъти захващахме темата за вазектомията - чудно нито един мъж не подскочи да каже, че идеята е чудесна. Ама да се разпореждаш с тялото на жена ти без да ти пука тя какво иска си е точно тормоз.
И не ми опонирай, че се била съгласила. Просто явно й е втръснало от мърморенето ти и е поддала само и само, за да я оставиш на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт