Жените не разбират.

• 20 402
  • 828
  •   1
Отговори
# 780
Ние с моя в началото се карахме кой да мие съдовете ( преди да си вземем миялна) - всеки изгаряше от желание да го прави.
Сега всеки си има някаква част от домакинската работа, която смята, че е негов ангажимент, но точно миенето на съдове и прибори е нещото, което по навик правим заедно - например зареждането на миялната и подреждането на съдовете. А, и прането на пердета и окачването им. Иначе ММ много хубаво лъска...банята. Е, при едно чистене, получи задух от смесване на два препарата, но вече му е за урок и знае.

# 781
А не, примерът е, че всяка жена може да разбира от гуми. Поне на разумно ниво. И отива в гумаджийницата, избира си гуми, плаща си и си излиза с преобутата кола. Няма НУЖДА от мъж.
Ей, тая тема не бях я чел, сега отварям и какво да видя - пак нямало нужда от мъже, като в почти всяка тема тук.
После ние мъжете сме били женомразци Simple Smile
Ама уточнете дали просто определена жена няма нужда от мъж в къщата си, или на света няма нужда от мъже въобще?
Защото в гумаджийницата мъже ги сменят гумите, както и във фабриката за гуми мъже ги правят (е, може дизайна им да е от жена).

# 782
А не, примерът е, че всяка жена може да разбира от гуми. Поне на разумно ниво. И отива в гумаджийницата, избира си гуми, плаща си и си излиза с преобутата кола. Няма НУЖДА от мъж.
Ей, тая тема не бях я чел, сега отварям и какво да видя - пак нямало нужда от мъже, като в почти всяка тема тук.
После ние мъжете сме били женомразци Simple Smile
Ама уточнете дали просто определена жена няма нужда от мъж в къщата си, или на света няма нужда от мъже въобще?
Защото в гумаджийницата мъже ги сменят гумите, както и във фабриката за гуми мъже ги правят (е, може дизайна им да е от жена).
Ако така сменяш гуми, както четеш темата - през просото, направо не знам...

# 783
  • По света и у нас
Аз предпочитам мъж да ми смени гумите, защото и за двамата ще е по приятно - аз обичам да правя мили очи на майсторите и те се разтапят.
Сигурно има и жени, които да оперират машината дето сменя гумите но те ще са някакви мъжкарани (едва ли ще са с нормална резба). Не че не мога да правя мили очи на жените също но при тях реакцията е по- странна.

# 784
  • France
Когато отидеш в болница жени ще ти бършат задника. Което е по-трудно физически и психически от това да смениш една гума. Но никоя не е почнала "ама какво щяхте да правите без нас". Rolling Eyes

# 785
Е то и мъжете не сме почнали "нямаме нужда от жени"

# 786
Когато отидеш в болница жени ще ти бършат задника. Което е по-трудно физически и психически от това да смениш една гума. Но никоя не е почнала "ама какво щяхте да правите без нас". Rolling Eyes

Кое му е трудното на тва да си избършеш задника? А принципно тия в МУ го намират за супер ненатоварващо. Те се кефят като трябва да гледат бъбреци, кръв и лайна още от първи курс.

Може да обърнем темата на по- малко (мъже/жено)мразене и да се питаме кой става да си бърше дупето и кой си го бърше седнал. Или съответно - кой се мие направо Grinning По- политкоректна тема е, макар и повече за мъжка компания.

# 787
  • France
Опитай се да завъртиш един 100кг напълно отпуснат човек пък после пиши

# 788
Аз съм си казала, че нямам нужда от мъж у нас. Другите не ми пречат. Даже, напротив, вършат работа. Всякаква. При това положение, за къв ми е да си вземам един у нас... Thinking

# 789
  • София
Предвид, че дори само дизайнът на грайфера не е за красота, а има отношение към стабилност на пътя, в сняг и кал, защита срещу аквапланинг и т.н., тази жена дизайнерка трябва да има сериозна инженерна мисъл, Крис Relieved Та слаб опит да се внуши как жените ги бива само в някакви там естетически начинания Satisfied

Иначе "мъжете" не казвате, че нямате нужда от жени, само че жените без мъже щяха да са си още по пещерите (хаха) Wink Може ли някой по-хитър рефрен, този е под интелектуалното ниво на женската аудитория тук Smile

# 790
Надявах се на нормална тема......
 то стана, както обикновенно.

Вместо дискусия в библиотека .....
Big Brother нови серии.

Пак  пари,секс, лични нападки.
Мерене на половете.....

Май си е за заключване тази тема.

# 791
Младежо, в БГ Мама си - това е нормална тема Grinning
Щеше да е странно ако не беше се развила по подобен начин, това едва ли да го отрече някой.

# 792
Какво по-нормално на този свят от това да кажеш на едни 4 милиарда, че не разбират. И после да питаш какво стана.

# 793
  • София
Какво по-нормално на този свят от това да кажеш на едни 4 милиарда, че не разбират. И после да питаш какво стана.
Нали?

Как би трябвало да изглежда нормална тема, в която обиждаш 4 млрд. човека?

# 794
Виждам че ти много ме харесваш Simple Smile
Прегръщам те Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт