Жените не разбират.

• 21 320
  • 828
  •   1
Отговори
# 750
Всесезонни не стават за БГ. Сменете майстора.

# 751
За лятото стават.
На жените им е винаги много лесно... Нещо някъде не стане - сменят майстора.

# 752
и за зимата стават, ако караш само градско като мен..
на дълги разстояния предпочитам да се возя..

# 753
  • София
Ааа, Мая, как ще не стават... Нали майсторът е мъж, значи по рождение разбира от гуми и винаги е прав Satisfied

# 754
В България не беше ли задължително да карате със зимни гуми зимата. Милиционерите не питат ли "Ко ше прайме сега?", ако сте с нещо друго освен зимно.

# 755
  • Пловдив
А не, примерът е, че всяка жена може да разбира от гуми. Поне на разумно ниво. И отива в гумаджийницата, избира си гуми, плаща си и си излиза с преобутата кола. Няма НУЖДА от мъж.

# 756
И сега какво излезе?
Ако една  жена може да работи така, че да има достатъчно доходи, то може да не пере килимите, може да кара колата в сервиз, може да не трепери, че няма поне тристепенно меню, понеже няма как съкровището да й даде пътя, понеже не е малката булка в чужда къща.
И понеже не е в чужда къща, то няма как маминка да дава акъл как да готви, чисти и си гледа техните деца.
Все неща, които тровят жените.
Не мисля, че вече има жени, които са се женят, че са жи хвалят колко вкусно готвят и колко хубаво чистят.
Обаче се въртят едни клипове, в които мъжете питат след като са обзавели кухнята за какво им е женя, която не върти кухтята.
И коментарите са...

# 757
  • France
В България не беше ли задължително да карате със зимни гуми зимата. Милиционерите не питат ли "Ко ше прайме сега?", ако сте с нещо друго освен зимно.
За Германия знам, че е така. В България никога не съм шофирала и нямам мнение за това. Знам само, че трябвало фаровете да са включени?! Някаква такава щуротия имаше, но не съм се интересувала в подробности

# 758
  • София
Ами затова - аз си поръчвам кухня, аз си поръчвам уреди, ако искам ще готвя, ако искам няма...

# 759
  • Пловдив
За Германия знам, че е така. В България никога не съм шофирала и нямам мнение за това. Знам само, че трябвало фаровете да са включени?! Някаква такава щуротия имаше, но не съм се интересувала в подробности
Да. Но по-новите коли имат дневни светлини, които се включват автоматично.

# 760
  • France
... ако външната светлина не е достатъчна. Много е практично, особено градско, когато минаваш под тунели

# 761
Аз пък не ща ни гуми да сменям, ни сама да си поръчвам кухня. Дали ще готвя или няма, абсолютно никакво значение няма кой е поръчал кухнята. Обичам да готвя като цяло, стига да е, когато аз го искам.
Ходех преди с мъжа си единствено за компания да си лафим, докато чакаме да сменят гумите, че все едни опашки имаше.
Ай сменете тази тема с пустите гуми, че ми излезе на пъпа. Joy
//
Жените нищо не разбират от ориентация и шофиране. Сменям посоката.

# 762
  • France
Е, ако имаш кола ще ти се наложи. Колата е задължение на шофьора. А кухнята е добре да се поръчва от този, който готви най-често

# 763
  • Пловдив
... ако външната светлина не е достатъчна. Много е практично, особено градско, когато минаваш под тунели
Не, не, не ме разбра. В Бг е задължително да се кара на фарове и на колите предназначени за нашия пазар (а и за някои други, но не знам кои) им се включват автоматично дневните фарове при запалването.

Жените нищо не разбират от ориентация и шофиране. Сменям посоката.
В голяма си грешка. Аз например имам страхотно чувство за ориентация. В пъти по-добро от моя мъж.

А по отношение на шофирането - не веднъж съм вадила статистики кой предизвиква повече сериозни катастрофи, мъже или жени. И това са мъжете.
И например имаше публикации, че за онези огромните камиони, които се карат нагоре-надолу в откритите мини, предпочитат да наемат жени. Защото са по-внимателни.

# 764
Ай сменете тази тема с пустите гуми, че ми излезе на пъпа. Joy
А почна разговора от "раждане".
После като питат жените - "Какво толкова говорихте пет часа като се събрахте вчера...."

Общи условия

Активация на акаунт