Жените не разбират.

• 22 347
  • 828
  •   1
Отговори
# 255
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Всъщност познавам едно такова семейство, мъжа е силно доминантен.
Той реши кой апартамент да купят, той ѝ каза, че трябва да си търси по добре платена работа, щото ипотеката..., и тя работи нещо, което не ѝ харесва, но изкарва колкото се иска от нея...
Той четеше, събираше информация за лекари и болница за раждането. Тя не шофира, ходят заедно на пазар, след работа го чака...
Постепенно се отдалечих от тях, не обичам командири.

# 256
  • France
Не е нужно даже да се стига до смърт. Само раждането да се закучи, да се наложи форцепс и голяма епизиотомия, и натискане по корема. Като резултат жената да е с инконтиненция, пролапс и 20-30 шева, които никога няма да са повече еластични, както са били преди.

# 257
  • волно калдъръмче
Тук в Чехия си е класика присъствието на бащата, режат пъпната връв без да им мигне окото и никой не припада. Стоят само до главата на родилката.
А, не! Аз собствените си карантии не искам да виждам, че друг освен лекар да ми ги гледа...

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 21:29 от Алегриq

# 258
Аз пък исках да си видя ситуацията, ама бях заета да раждам. Къде иначе ще видя плацента и т.н. Единствен шанс и го пропилях. Blush Мъжете и на война са ходили, и ужасии са виждали, нормално протекло раждане не е повод за припадане, чак пък такава мъжка примадонщина ми идва в повече, да не видели нещо, горките.

# 259
  • волно калдъръмче
Аз пък исках да си видя ситуацията, ама бях заета да раждам. Къде иначе ще видя плацента и т.н. Единствен шанс и го пропилях. Blush Мъжете и на война са ходили, и ужасии са виждали, нормално протекло раждане не е повод за припадане, чак пък такава мъжка примадонщина ми идва в повече, да не видели нещо, горките.
То затова има и жени хирурзи. Аз съм била на чеверме, на прасе, ама към човешкото съм чувствителна.

# 260
Ако някой мъж иска да си набута автогол от 100 метра, точно това е начина.
Отваряш тема с такова заглавие във форум с 95 % женско присъствия и си слагаш главата на дръвника.
Моите най-искрени съболезнования.

По принцип съм съгласен. С подобно мнение мислех да се включа и аз, но размислих. Стигнах до заключение, че е един вид обобщение и подценяване на жените на общо физиологическо основание.
А и жената е човек, тоест всяка си има собствена индивидуалност и Ронин може би разчита на факта, че както не всички мъже са шарани, така и не всички жени са акули с инстинкта да захапват инстинктивно, еволюционно обусловено, с трите си реда остри зъби всичко, що мърда, плува и ако лети по-ниско...
Може да попадне на някоя романтична сьомга, пък зависи от вкуса, и скумрия става.
----
И все пак, Ронин, шефе, ясно, че си чувствителна душа и искаш да си изплачеш мъката, но има и по-добри методи от твоя.

# 261
Мъжът може да присъства на раждането.
Стига да не се обажда и да дава акъл на медицинския персонал. Да няма - "Докторе, стига дърпа като хамалин, ще разпорим нещо... Сестрата, недей зяпа телефона си ами дай онуш шише със спирта за малко... Жена, аде да побързаш малко, че в девет и петнайсет почва Шампионската лига, поне да хвана второто полувреме".

# 262
Много смешно.
Ако са ми разпорили вагината до гърлото и не ме хващат 3 упойки, а бебето мре, някаква дебела акушерка ми скача по корема и мъжчо ми кеси до мен, ами не е баш да имам чувство за хумор в тоз сюблимен момент.

# 263
  • волно калдъръмче
Много смешно.
Ако са ми разпорили вагината до гърлото и не ме хващат 3 упойки, а бебето мре, някаква дебела акушерка ми скача по корема и мъжчо ми кеси до мен, ами не е баш да имам чувство за хумор в тоз сюблимен момент.
Бъди снизходителна. Абуто тези вафли не ги е ял.

# 264
Аз затова не си правя хумор с мъже дето им премахват атрибутите насила или са евнуси.
Ако знаеха прекрасните мъжчета какво им се причинява на някои жени по време на така нареченото раждане, може би щяха да са малко по-въздържани.

# 265
Мен пък Абуто ме разсмя. А и вафлите съм яла, и бащата беше до мен.

# 266
Има си граници с майтапите. Когато касае живота на детето ти и жена ти, не е майтап. И мъжете трябва да го разберат.

# 267
Сигурно повлияна от форума, бях изгледала няколко видеа на раждания - и естествено, и секцио - в Youtube. Тия неща трябва да се пускат на децата още в ранна възраст. 😀😀😀 Милион пъти съжалих за всички пъти, когато съм се карала с майка си за глупости.

Ако от мен излезе цяло човешко същество, ще стана непоносима, толкова ще се надуя. 😀 Хич не ме интересува, че милиони жени го правят всяка година, наистина Е чудо. Представям си, ако имах жена, която да го свърши вместо мен. Няма да смея да й се отворя.

Не живеем в общество, което оценява майките и труда им достатъчно. Така е като не е леене на бетон.

# 268
  • София
Мен пък Абуто ме разсмя. А и вафлите съм яла, и бащата беше до мен.
И мен.

# 269
  • France
Персона, не е толкова страшно. Две вагинални раждания имам и ако си с добър екип, който е в течение на модерните практики, мъжът ти е до теб и си под епидурална - ще ти остане един хубав спомен. За второто раждане тръгнах към болницата тананикайки. Буквално

Общи условия

Активация на акаунт