Жените не разбират.

• 22 332
  • 828
  •   1
Отговори
# 285
  • София
"Скъпи, извинявай, от сините или лилавите превръзки да си купя?"

# 286
Колкото и да е смешно – жените са последните мохикани. Те са подложени на болките на природата.
Дори да не роди една жена, има едно 30-40 години на ежемесечни кървища и болки.

Чела съм коментари от жени, които не искат мъжете да присъстват на раждането, защото щели да ги травмират, горките. Точно този аргумент ми е безумно лигав, съжалявам. Средностатистическата тийнейджърка е видяла повече кръв от големия мъж и не е оревала света.
Да, ама големия мъж е с крехка психика и нежна душа, за разлика от тийнейджърката... Joy

# 287
Природата сама е избрала кой да я наследи и продължи на чисто клетъчно ниво. Който може да понесе болката.

Нека да реват за чаршафи и сметки/пари. Ах, как е тежко да се ходи на работа, ах колко е тежко да имаш пенис.
Дори не подозират колко по-тежки неща съществуват в живота. Някои. Да не заклеймяваме.

# 288
  • София
Отивате в другата крайност и косвено доказвате тезата на автора.

# 289
Tъжно е да се види колко жени виждат у мъжа единствено бетонджията.
Мисля, че започвам да проумявам терзанията на автора на темата.

# 290
Е, то месеци наред като стане дума за Природната Функция на Мъжа, мъжете сами се обаждат и подемат темата за бетона и строенето на пътища. 😀 На мен дори не ми беше хрумвало такова нещо преди да почна да го чета тук. И още смятам, че е чиста глупост. 😀

# 291
  • волно калдъръмче

Какво му разбираш, той вижда в жена си само родилката? Тук една купчина жени разбраха това и затова забиха темата към бетонджията. Ти още не си проумял защо всичко е същото, но с обратен знак. Колкото си чувствителен ти, толкова и ние.

# 292
Те се поставят там. Никой не ги вижда или го е еня. Те се бутат сами зорлем.

# 293
Отивате в другата крайност и косвено доказвате тезата на автора.
Ако напълно се абстрахирам от частта за раждането и кърменето, схващам тезата му и дори мога да се съглася с нея. Естествено, че за възпитание, отглеждане, грижа за децата, лечение като са болни, ваксинации, къде да учи, кой да го гледа, когато не може основен родител, кога да тръгне на ясла, колко джобни да взима, на какъв режим да се храни и тн, и тн, и тн е задължително да участва И бащата и да има равностойно тежащо мнение. Както и за вече споменатите големи покупки (жилища, коли) и въобще в житейския път.
Но с раждането брутално пресоли манджата и от адекватен родител с мерак да участва равноправно в гледането на дете мина към една съвсем друга категория.

# 294

И на нас ни е тъжно да видим колко мъже виждат у жената само средство за размножаване, както се споменава в съседна тема, ама на вас пука ли ви? Мне... Joy

# 295
  • София
Гугъл, по същия начин разсъждавам и аз. Реагирам/х срещу три неща конкретно - аборт, раждане и кърмене. По отношение на останалите неща съм напълно съгласна с него, че трябва диалог.

# 296
... ах колко е тежко да имаш пенис.
Ней.

# 297
Е, тъй де, ней.
Затова сте сладки глезанчета.
Мама, съученичките/състудентките, после жената.

# 298
Искрено и лично, някак не мога да се трогна от факта, че познавате само разглезени бетонджии Simple Smile
Още повече, че сами (s.i.c.) си ги раждате, че и отглеждате такива.
Не, не отклонявам темата към възпитанието на децата на самотните майки Wink

# 299
  • волно калдъръмче
Искрено и лично, някак не мога да се трогна от факта, че познавате само разглезени бетонджии Simple Smile
Още повече, че сами (s.i.c.) си ги раждате, че и отглеждате такива.
Не, не отклонявам темата към възпитанието на децата на самотните майки Wink
Ти си просто безумен. Иди кажи това на собствената си майка и гледай да не ти мига окото, докато го изричаш. Мъж, който не е възпитан в уважение към майка си, не може да уважава себе си и жена си. Но това са много дълбоки теми и плитък ум не може да ги обработи качествено.

Общи условия

Активация на акаунт