Жените не разбират.

• 22 394
  • 828
  •   1
Отговори
# 300
Искрено и лично, някак не мога да се трогна от факта, че познавате само разглезени бетонджии Simple Smile
Още повече, че сами (s.i.c.) си ги раждате, че и отглеждате такива.
Не, не отклонявам темата към възпитанието на децата на самотните майки Wink
Колко арогантно, като се има предвид масовата причина за съществуването на самотни майки...

# 301
Нямам никакъв проблем. И бетон съм лял, и майка ми ме е глезила.
С мярка Wink

Колко арогантно, като се има предвид масовата причина за съществуването на самотни майки...

И коя е тя? А-а, досетих се. Лошите мъже.
Не беше трудно.
В други теми обаче четем, че освобождаването от тиранина-насилник, т.е. мъжа, е най-важното достижение на цивилизацията за последните 6000 години.
Та последно?

# 302
Малко е сбъркан тук алгоритъма.
Жените харесват бетонджии – секси, силни, мъжествени. Не харесват манталитета на бетонджията. Ебем те, маце, оправяй се.
А кекави мъже май никоя жена не харесва. Без значение на интелект, пари и всьо.

# 303
  • волно калдъръмче
Нямам никакъв проблем. И бетон съм лял, и майка ми ме е глезила.
С мярка Wink
Млъкни по-добре.

# 304
  • София
Ако го разбирам правилно, няма предвид самотни майки, а изолиращи майки (накратко казано).

# 305
  • София
сякаш всяка от вас е първата и единствена родилка в настоящата и 15-те най-близки вселени от Големия взрив досега е малко прекалено.

За сметка на това, всеки мъж е същински Никола Тесла, само защото споделя един орган с него, нищо че досега му с електричество се изчерпва с някоя и друга завита крушка, евентуално Wink

# 306
Ако го разбирам правилно, няма предвид самотни майки, а изолиращи майки (накратко казано).
Абе ние нямаме проблем с разбирането, имаме проблем с изказа му. Ама ней се.

# 307
  • София
А, това е друг въпрос.

# 308
Не хранете трола, няма смисъл.

# 309
Да ти обезценяват преживяванията, за да се валидира нечия психика като значима не е друг въпрос.
Можеш просто да кажеш – ами, не разбирам, не съм и не мога да го преживея. Не съм ти в обувките.
Не обезценевяш и неглижираш усещанията на другите хора. Па били те и жени.

# 310
  • Out of the Mix
Не ми е интересна темата, даже странна, и се чудя Ронин за какво я е пуснал, за какво е самата тема.

Никакво място нямам да се бутам в женските й неща. Мога само да се интересувам как е, всичко наред ли е. Ако реши да сподели нещо, или да ме пита, ок.
Ако имам контакти някакви да ги прозвъня "за жена ми" еди си какво и дотук. Подкрепа, рамо и дотолкова.
Надали бих й държал ръката в операционната. Не за друго "кекав" съм, операционни, това-онова не е за мен. Но отвън ще съм, да. Всички мои познати така са били и те, като са раждали жените им. Отвън.

# 311
Пък аз като бях в казармата, една вечер, беше тъмна непрогледна нощ и един кьорав кон ми изкара акъла.

# 312
Не ми е интересна темата, даже странна, и се чудя Ронин за какво я е пуснал, за какво е самата тема.
Да се оплаче и да гледа сеир Joy Е що шоу става вече колко страници... Цял ферман! JoyJoyJoy

# 313
  • волно калдъръмче
Да ти обезценяват преживяванията, за да се валидира нечия психика като значима не е друг въпрос.
Можеш просто да кажеш – ами, не разбирам, не съм и не мога да го преживея. Не съм ти в обувките.
Не обезценевяш и неглижираш усещанията на другите хора. Па били те и жени.
И много по-н@ср@но става, когато после ти кажат и "ти си си виновна".

Пък аз като бях в казармата, една вечер, беше тъмна непрогледна нощ и един кьорав кон ми изкара акъла.
Ай, наздраве!

# 314
Да поговорим за мъжката ерекция.
Що пък с някои им става, а с други не би.
Защо жените не разбират? Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт