Жените не разбират.

• 22 224
  • 828
  •   1
Отговори
# 480
Дракон на ски. Hands Plus1 Запомнила съм, че е голям фен на ските.

# 481
  • По света и у нас
Какви корекции имаш Рокстар (ако не е тайна?)

# 482
  • София
Нищо особено, малко инжекции - филъри, ботокс.

# 483
  • По света и у нас
Е това не се брои.

# 484
  • София
Жените не го броим, някои мъже са драма...

# 485
  • SF
Нищо не разбират те от тези неща, освен ако не си слагат филъри и ботокс.
Между другото за повечето всичко е "ботокс", и това, което е в устните.

# 486
  • sofia
Кво разбираме ние, нищо!
Само на сестра ми дадох акъл преди няколко месеца как да ражда. За нея е второ раждане, ама първото беше преди 22 години, та може да не се брои.
Та първото й е секцио (по спешност) и нашата си беше навила да ражда естествено сега. Докторът й не беше много съгласен.
Аз само цветно й разказах, как големият го родих без упойка, но за шиенето ме приспаха и после един месец не можех да си седна на задника, а придърпване и дискомфорт при секс усещах поне година и отгоре.
Бързо размисли и реши да послуша доктора за плановото секцио.
Бебка си е супер, яде като звяр и за първите два месеца е наддала по кило и половина. Нагоди се и кърмене и всичко.

# 487
Кърменето няма общо с начина на раждане.
 И аз не го разбирам тоя неистов напън за естествено раждане...
Много се кефя на ония клипчета с мъжете и симулатора на контракции .. Joy

# 488
  • София
Чакайте да се изкажа пък. Именно защото имаме тренинг с цикъла и раждането, обикновено жените понасяме и разни интервенции много по-леко и положително. Говоря за разни гадости от типа рак, жлъчка, абе всякакво рязане и последствия.
Режат ни, лежим, ставаме и продължаваме и дори "забравяме".
Докато повечето мъже, ако им се случи някоя голяма интервенция в живота, го обръщат на "крайъгълен камък", разказват, драматизират, обвиняват околните в знайни и незнайни грехове.... И става страшна досада и тегло.

# 489
  • По света и у нас
И аз това съм го забелязала. Ако някой мъж претърпи нещо гадно, той е готов книга да напише, филм да направи, на трибуна да се качи с мегафона да го изкаже по всички медии, да го говори в следващите 20 години. Като че ли е първооткривателя на проблема. Жената просто го изтърпява, кръсти се че е оживяла и продължава напред.

# 490
  • София
Да споменавам ли колко бащи изоставят децата си?

Артисте, много глупости написа.

# 491
Аз като ви казвам, че болен мъж е свършека на света  не го казвам случайно.
Мъжете били по- благородни. А- ха.
Съгласна, но много малка част от тях. А такива, които се изтъкват, че без тях и Слънцето няма да изгрее са ми фаворит.

# 492
  • София
Нищо noble не съм видяла в мъж в тежка ситуация. Напротив, почва се едно плюене на змии и гущери по всички, предимно близките.
Да го вържа с другата тема - мъж започне ли да ми разказва "аз бях болен, пък бившата така и така и така", пиши го аут.

# 493
И аз това съм го забелязала. Ако някой мъж претърпи нещо гадно, той е готов книга да напише, филм да направи, на трибуна да се качи с мегафона да го изкаже по всички медии, да го говори в следващите 20 години. Като че ли е първооткривателя на проблема. Жената просто го изтърпява, кръсти се че е оживяла и продължава напред.

Сега се сещам една история дето баба ми я разказваше. Защо жените имали цикъл, а не мъжете. Дал Господ менструацията на мъжа и той си проснал кървавите гащи в средата на селото да се "оплаче" на всички. Хванал се за главата и казал: "Ау не! Какъв позор! Защо да не дам цикъла на жената? Тя е свита и търпи."

# 494
А жените не могат да стават жертви на лоши майки? И нима всички майки са токсични до една? Нима няма и токсични бащи? Хайде, личните проблеми са едно, темата (уж) е за друго.

Общи условия

Активация на акаунт