Жените не разбират.

• 22 207
  • 828
  •   1
Отговори
# 555
Ей затова харесвам мъжете от едно време. Не ги беше страх ни от дъжд, ни от сняг, ни от кавалерство.

# 556
  • Out of the Mix
На колежката мъжът, после ще получава разни неща, които ти няма да получиш 😁.
За пъшкане и флигорки ли говорим? Joy

Едно време, Елиф не сте били и толкова капризни. Wink

# 557
Ааа, не съм съгласна. Който си е капризен и изискващ, си е такъв от малък. А дори с възрастта, хората повишават още повече своята оценка, на база успех, развитие, постижения и оттам още по- високи им стават критериите и за отсрещната страна.

# 558
  • Out of the Mix
На много хора самооценката не отговаря на постижения, успехи.
Разминаване с реалността, летене в облаци, без покритие.
Даже много успешни, както казваш ги ядат прасета някакви, гледаш ги и не можеш да повярваш, вкарват се във филми, в които изобщо не подозираш, че трябва да са.

# 559
  • По света и у нас
Аз пък веднъж бях на свеща с един руснак, валеше лек дъжд. Човека ме остави пред ресторанта за да ме се измокря, и ми даде якето си за да не ми е хладно. Отиде да си паркира колата и дойде.
Можеш да представиш колко специална  се почувствах като от среща по учебник.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 01:17 от PriMadonna

# 560
Помня как преди години есента с едно потенциално гадже чакаме такси навън - един кучи студ, духа остър, режещ вятър. Той навлечен с плътни дънки, риза, пуловер и дебело яке. Аз с рокля, чорапогащник и леко яке - все пак нагласена. Вярно зимна беше роклята, ама рокля. И треперя като лист. Той не само не се сети да ми предложи якето поне, ами ме гледа гледа и констатира: Спри да се тресеш, че ме напрягаш с тва подскачане. Grinning

ММ ме е прибирал от къде ли не, как ли не, при какви ли не обстоятелства. Никога не ми е казвал, че се лигавя. Щом съм помолила да ме посрещне, значи имам нужда и е на линия.

# 561
А на мен едно гадже в Морската градина, зимата,  ми бутна ръцете в деколтето си да се стоплят.
Е такива малки жестове правят впечатление...

# 562
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А на мен едно гадже в Морската градина, зимата,  ми бутна ръцете в деколтето си да се стоплят.
Е такива малки жестове правят впечатление...
Ако те харесваше много, щеше да ги грее между бедрата си 😆

# 563
Ако те харесваше много, щеше да ги грее между бедрата си 😆
Нали.
А тя на всичкото отгоре взе че се омъжи за мен. Любов от пръв допир.

# 564
  • По света и у нас
Женати хич не е тъпа хайахха. Прави едно стопляне и получава предложение за брак моментално.

# 565
А жените не могат да стават жертви на лоши майки? И нима всички майки са токсични до една? Нима няма и токсични бащи? Хайде, личните проблеми са едно, темата (уж) е за друго.

Личните проблеми нямат нищо общо тук.
Споделям наблюденията си.
Да сте чували израза Мамино синче?
А да сте чували израза Мамина дъщеря?
Май едното сте чували а другото не. Защо ли да попитам аз и отговор не търся.

# 566
Да, чувала съм го. Даже в удачен момент го пишеш, защото в кръга ми има едно момиче, за което наум съм си мислила, че е точно мамина щерка и се опитват да й помогнат да го преодолее. Simple Smile

Ужасно много жени имат контролиращи и доминантни майки, които проектират собствената си неудовлетвореност именно върху дъщерите си. На запад пък вече е популярно да се използва фразата boy moms за майки, които много глезят синовете си само защото са мъжки рожби, докато са например свръхкритични към дъщерите си.

Въобще има всякакви конфигурации. Много хора и от двата пола не случват на семейства.

# 567
На колежката мъжът, после ще получава разни неща, които ти няма да получиш 😁.
За пъшкане и флигорки ли говорим? Joy

Не само, отношението към един кавалер е съвсем различно, дори получава повече отколкото дава.

# 568
  • Out of the Mix
Alex, в реала нещата са различни.
Кой ти каза, че нарочно не ви провокирах с "бурята"? Wink
Иначе, каквото си ми написала, ми е ясно, постоянно ми се случва.
Хората ме уважават. Само тук (нормално) някакви сладурки ми се обясняват с негативна конотация от време на време, ама иначе ще е скучно.Hands VRelieved

# 569
В моята реалност е така, както съм го написала. Получаваме грижа и внимание, даваме още повече грижа и внимание. И животът е доста по-приятен.

Общи условия

Активация на акаунт