Жените не разбират.

• 20 396
  • 828
  •   1
Отговори
# 810
Аз ходих до една клиника за "семейно планиране" за информация и евентуално час за вазектомия. Имаше е бати опашката. От жени за някакви други процедури естествено. Стана ми неудобно и излязох. И никога не се върнах. Гледах и две видеота на ютуб и до там. Жената между другото беше против.

# 811
  • Столичанин ама не в повече :D

Толкова по темата.
"Живеем в свят, в който жената се обявява за луда, щом не позволява на мъж да я тормози."
А за какъв се обявява мъж, който не позволява на жена да го тормози? Simple Smile

# 812
jeramy обявява се за стар ерген. Точно никога няма да позволя на мъж да ми размахва пръст как да раждам, дали да работя, как да се обличам, с кого да излизам все едно му е златен.

# 813
  • Столичанин ама не в повече :D
Ахаа значи мъжете трябва да позволяват на жените да ги тормозят за да не си останат стари ергени разбрах. Smile

# 814
Ахаа значи мъжете трябва да позволяват на жените да ги тормозят за да не си останат стари ергени разбрах. Smile

Аз мъж никога не съм тормозила. Виж обаче мен са ме карали да минавам през ада за "неподчинение" все едно съм някакво животно и безгласна буква.
Винаги съм се чудила на такива мъже - ако искаш да си доминантен бей и султан що не си хванеш някоя от арабските държави? А да... забравих жените там искат основно пари пък те ги нямат. Кофти тръпка

# 815
Тормоз си е точно да караш жена ти да ражда по начин, който не иска.
Сто пъти захващахме темата за вазектомията - чудно нито един мъж не подскочи да каже, че идеята е чудесна. Ама да се разпореждаш с тялото на жена ти без да ти пука тя какво иска си е точно тормоз.
И не ми опонирай, че се била съгласила. Просто явно й е втръснало от мърморенето ти и е поддала само и само, за да я оставиш на спокойствие.

Ако ще правя вазектомията  смятам за редно жена ми да знае и да чуя и нейното мнение.
Не разбирам къде е проблема ?
И кой е карал жените да раждат някак си ?
Пак казвам измисляте си.

Ако сте семейство всички решения заедно.
Ако си живееш сама екстра прави каквото искаш.

# 816
  • France
Това, че сме семейство не дава право на ММ да ми казва дали да се обрека със зелената или червената рокля. Пак не си разбрал

# 817
  • По света и у нас
О моля ти се, вие обожавате да ви тероризираме особено с това, че ви искаме за сериозни отношения. По-горди от вас няма в този момент.

# 818
Искате да се женим за вас.
Това е оказване на натиск - психически и финансов, който убива надеждата и вярата ни в утрешния ден.

# 819
Това е оказване на натиск - психически и финансов, който убива надеждата и вярата ни в утрешния ден.
Ами не се давайте, вярвайте в утрешния ден!

# 820
Ами не се давайте, вярвайте в утрешния ден!
Вярата умира последна Simple Smile  след НАДЕЖДАТА

# 821
  • Somewhere beyond the moon and stars
Редактирано. Вярно, че Микеланджело е малко неприличен, ах. Blush

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 00:15 от ~Emerald~

# 822
Добре е тоя на снимката, бре...над средното Grinning

# 823
  • По света и у нас
Хайде да не викаме дявола ехем модератора…

# 824
Това е идеалната тема за малко мъдрост от още една Филомена:

Пак я докарахме до членове.
Незнам какво да кажа повече.
Явно има хора, които са начетени.
Чели са Фройд.

Общи условия

Активация на акаунт