Отговори
# 390
Оженихме и Доа и Фатих за трети път в Атина.

# 391
  • Пловдив
HELEN60 ,Emiliya невероятни  и  неуморни сте момичета!
Възхищавам ви се винаги на уменията и колажите ,и гифките които умрете да правите!
Днес май е последния епизод на Наследството🤔 и се чудя какво ще правя без моите любими герой😮‍💨
Стискам палци и се моля ,да ги видя щастливи ,а не да умират!
Аз съм като децата искам щастлив край ,,и заживели щастливо заедно до старини!!!😍🥰😘🤩😇💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Приятен и спокоен уйкен от мен! 🫶🫶🫶

# 392
Здравейте!

Красива събота ви желая! Напълнете я с всички онези занимания и хора,
които карат сърцето ви да ликува блажено. И просто бъдете...

Момичета, благодаря за всичко, което сте споделили! Heart

Стоп кадри от гостуването на Съла в предаването на Ибрахим Селим.

С приятели

Рейтингът...

# 393
Здравейте, момичета!

jb66, чакам с нетърпение да ни разкажеш как завърши "Наследство".
Ели ни е зарадвала с красиви снимки на Съла от гостуването в предаването на Ибрахим Селим, аз пък ще украся с няколко гифки и ще бягам, че да си довърша епизода от "Лейля".

Желая ви спокойна нощ, момичета!

# 394
Поиграх си малко аз с Доа и Фатих дано няма проблем да споделя тук.Ще ги споделя в две части.
Ще изгледам предаването тази вечер ,че съм почитател и на самото предаване.

# 395
Здравейте, момичета!

jb66,
Днеска е последният епизод на Emanet, бъди спокойна всичко приключва добре.

Emi, и аз току що изгледах поредният епизод на Лейла,  но май нещо не ми хареса.
Тя тази Нур ще излезе най- важният персонаж от целият сериал, голямо внимание, голяма работа.(може да е добра артиска, но на мен не ми е приятна и се дразня от толкова много присъствие във всяка серия.)И за това не се учудвам,  че рейтинга започна да пада поради голямото присъствие на Нур.(и коментарите в ИГ са в тази посока)
Сега пък завътряха и Ипек в този омагьосан кръг,  та да видим какво ще излезе и от там.
Чудя се  дали да продължавам да го гледам или да спирам.
Като, че ли бразилската версия е по- хубава,но ще види до къде ще я докарат комшиите.  
Извинявам се ако съм засегнала някого с написаното.
Хубава вечер ви пожелавам и
Благодаря за  всичко което сте споделили!

# 396
Здравейте, момичета!

DiDoneva, много ми е приятно, че се включваш с коментар за сериала "Лейля".
Съгласна съм с написаното, покрива се с моето мнение. Сценаристите прекалиха с вниманието, което отделят на Нур. Става досадно и дразнещо. Тя се превърна в главното действащо лице, а това изнервя.
Гонджа не съм я гледала в други сериали, чета доста ласкави отзиви за нея, но моето мнение е, че в образа на Нур прекалено много преиграва. Това е личното ми мнение и не ангажирам никого с него, нито пък се опитвам да засягам когото и да е.
Така го чувствам и се възмущавам.
Ще дам шанс на сериала, иска ми се да видя докъде ще го докарат, ще успеят ли сценаристите да овладеят ситуацията и да ни поднесат нещо по-различно и интригуващо.
Emi, и аз току що изгледах поредният епизод на Лейла,  но май нещо не ми хареса.
Тя тази Нур ще излезе най- важният персонаж от целият сериал, голямо внимание, голяма работа.(може да е добра артиска, но на мен не ми е приятна и се дразня от толкова много присъствие във всяка серия.)И за това не се учудвам,  че рейтинга започна да пада поради голямото присъствие на Нур.(и коментарите в ИГ са в тази посока)
Сега пък завътряха и Ипек в този омагьосан кръг,  та да видим какво ще излезе и от там.
Чудя се  дали да продължавам да го гледам или да спирам.
Като, че ли бразилската версия е по- хубава,но ще види до къде ще я докарат комшиите.  
Извинявам се ако съм засегнала някого с написаното.
Хубава вечер ви пожелавам и
Благодаря за  всичко което сте споделили!

Добра реклама върви на филма "Son Bilet".
Пожелавам успех на Халил и пълни зали със зрители.
Цитат
Реклами на филма на Халил "Последният билет" по улиците на Истанбул и киното 🔥🔥🔥
Прожекция в петък, 21 февруари, промоцията е наистина хубава за филма 🔥 ♥️😍✨
#HalilİbrahimCeyhan #SonBilet #Barboros 🔥

Поиграх си малко аз с Доа и Фатих дано няма проблем да споделя тук.Ще ги споделя в две части.
Ще изгледам предаването тази вечер ,че съм почитател и на самото предаване.

Диди,  благодаря за гифките на Доа и Фатих.
Не гледам сериала, но ми харесва екранната двойка. Има химия между Съла и нейният партньор на екрана.

# 397
Еми не питай ,че се побърках и сега си гледам най-важните сцени даже когато се мразеха и си правеха гадно да ги боли ме кефят. А Доукан ми се оказа астрален близнак и една година по малък от мен това за сега само със Серенай го имаше. ;д сега трети сезон си имам и нов фаворит за сестрата на Фатих да видим ще ме огрее ли най-сетне или там ще е погром.
Нур нали последно беше бременна изостанах малко ,но трябва да наваксам.

Минавам на втора част и бягам да гледам Съла при Ибо тази красива кошута. Heart

И един Халил

# 398
  • Пловдив
Ето и мен Добра вечер!
Много съм доволна щастлива от факта,
 че филма завърши положително! Много ще ми липсват актьорите!Те бяха страхотни и Нана и Пойраз ,Айнур и Синан Юсуф!
С нетърпение очаквах развръзката, и много се надявах всичко да завърши добре както и стана! Много бяха сладки и двамата 🫶
Сега не смятам нищо да гледам и да следя, но това не ми пречи да чета това ,което споделите за този филм Лейля.
Момичета от мен хубава и романтична топла вечер!
Ето и моите сладури 🫶

# 399
Здравейте, момичета!

jb66, радвам се за щастливия край на сериала. Надявам се, че ще продължиш да пишеш в темата, а защо не да започнеш да гледаш и някои от проектите на Халил и Съла.
Вчера е излязъл и новият фрагмент от епизод 22 на "Лейля".
Пускам го, заедно с превода, а ако някой ме редува в следващ пост ще сложа резюмето и новите снимки.

Лейла: Живот…Любов…Справедливост… Епизод 22, Тийзър 2

„Това момиче е враг на нашето семейство“

Желая ви спокойна вечер!

# 400
  • Пловдив
Еми, наистина няма да спра да ви чета . Аз обичам да гледам сериалите когато мога да видя и края 😃 Така ,че ще чакам да минат доста епизоди и тогава ще започна да ги гледам.
Хубав и снежен ден от мен!
🫶🫶🫶

# 401
Здравейте, момичета!

Лейла: Живот… Любов… Справедливост…

Епизод 22

РЕЗЮМЕ

Лейля предприема действия, смятайки, че бременността на Нур е игра. С напътствията на Лейля, Туфан моли Нур за ДНК тест. След събитията Нур става таблоидна фигура. Дживан е шокиран от голямата тайна, която Лейла разкрива. Изненадващото развитие на изпълнения с напрежение финал, в който Нур и Лейля се изправят очи в очи, ще учуди всички.

Лейла: Живот... Любов... Справедливост... Епизод 22 ще бъде в сряда, 19 февруари от 20:00 часа по NOW!

Скрит текст:

Красива, топла и уютна февруарска вечер ви желая!
Щастливи мигове изпълнени с обич!

# 402
Здравейте!

Благодаря за всичко, което сте споделили в темата!

Усмихната вечер, момичета! Heart Eyes

Тази вечер е премиерата на филма "SonBilet".

Актьорите от филма  пред камера.

От Бирсен:

"Имахме приятно интервю с HalilİbrahimCeyhan, героя на Барбарос във филма
#SonBilet, продуциран от #İlterAykaç, чиято премиера ще бъде тази вечер.
Очаквайте скоро в канала ми в YouTube..".

Толкова емоционален и толкова щастлив...

Халил с колежката си от филма...
Чакаме интервюто..

MelisaDöngel изненада бившия си партньор HalilİbrahimCeyhan и присъства на
премиерата на филма #SonBilet.

От тази вечер - на премиерата на ''Последен билет''.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 23:37 от HELEN60

# 403
Хелоуууу Heart

# 404
Здравейте!

Четвъртък е,... да го посрещнем с усмивка, въпреки студеното време.
Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с хиляди красиви моменти Heart

Никога не забравяй кой си и колко можеш.
Никога не забравяй, че носиш толкова много в себе си.

Не позволявай на хората да те загасят!

Цвета Тодорова

Снимки на Халил с колеги, приятели и фенове - от премиерата на "Последен билет"

==================================

Рейтингът.....

Общи условия

Активация на акаунт