Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 079
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Като сме на вълна ботуши... поръчах тези миналата седмица. Не защото много ми трябваха, но имах дооста точки в Ансуеър, които щяха да изгорят.

Скрит текст:
Много са удобни, но седят доста по-широко на глезена, отколкото на снимката и това малко ме дразни. Ще ги нося с дънки и кожено яке и може би ще ги пробвам с една шантава тюлена пола.

Иначе аз днес пак съм в бежовата гама. Когато имам срещи, за които не знам колко формални и сухари ще са хората насреща, а не съм на кеф за рокли, ризи или сака, винаги обличам нещо бежово. И всеки път се чувствам съвсем на място, дори и да е нещо супвр бейсик.
40 години нямах нищо в бежово и кафяво и твърдях, че няма по-бозави и грозни цветове, а сега съм луда по тях и искрено си вярвам, че ужасно ми отиват Grinning

Скрит текст:

# 301
На мен пък много ми хареса Майола в това нежно пуловерче, Рейвън -феноменална фигура и много стилен аутфит!
Имах едни полуботушки на българска марка с неопренова част нагоре. Супер удобно за комбиниране нещо. Взех резервен чифт, понеже и децата ги носеха, но макар да бяха много добри на вид, качеството беше такова, че издържаха по една зима и се скапаха.
Вчера едни текстилни Pollini гледах на Шишман, ами те на тройни цени тук!
Чека, много хубави комбинации!
Аз имам прибрани някакви много качествени каубойски, но кафяви. Въобще не мога да им измисля комбинация сега, да не говорим за връхна дреха. Там ми е най-трудно. На снимка много неща ми харесват и добре ми стоят, но опре ли до връхна дреха се отчайвам.

# 302
  • Ямбол
Къде е сега Агентчето да ни обясни защо макар че и двете с Рейвън сме с подобни цветове, резултатът е толкова различен Stuck Out Tongue Closed Eyes .

Силвър, пуловерът е страхотен като модел, много мой, обаче цветово не се разбираме, хем не е съвсем чисто бял.

Рейвън, аз заради това се отказах от подобни модели ботуши, освен че не са ми удобни отгоре на извивките на ходилото, имам нужда и около глезена да са ми по-стабилни и все гледам да са с връзки и език Hands V .

# 303
Аз в момент на умопомрачение изхвърлих бая боти и ботуши лятото. Останаха ми 4 чифта боти само, но май ще ги доизносвам тая година. Нося ги само с панталон...
Такъв момент и аз чакам,но май сама трябва да си организирам и то скоро.Вече нямам никакво място за обувки и накрая нося 3 чифта,които са ми най-удобни.Трябва да "развъртя метлата" и да изхвърля всичко неудобно и всичко,което няма да нося.
Харесах ботуши на Caprice и много се чудех в магазина,понеже не бяха от кожа,а от текстил. Така и не ги купих,а ми стояха сравнително добре и бяха удобни,за сухо време.Представях си ги с рокля.Сега виждам,че са ги намалили в един от сайтовете и отново се замислям...
Я дай линк и аз търся ботуши и Каприз са едни от вариантите.

# 304
  • Бургас/Пз
Чека, много ми харесаха мартенските с първия аутфит. Супер си.
Майолче, а според мен - точно твой е този пуловер.  И двете с Рейвън/Адри , изглеждате супер в тази гама.
Адри, и аз напоследък имам такива усещания за срещите и цветовата гама. Имам една две комбинации, с които никога не съм в грешка Simple Smile

# 305
  • София
Заповядай!
https://obuvki.bg/p/botushi-caprice-9-25506-41-black-stretch-044-0000303526474

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 10:47 от Ali97

# 306
  • В заешката дупка
Майора, на мен ми харесваш!

Рейвън, много елегантно!

Навсякъде вече ги има каубойските подметки и токове. И аз ги заглеждам. С онази черната рокля, която все пак върнах, си бях взела 3 чифта черни кожени боти, които да пробвам и едните бяха такъв тип каубойски. Харесаха ми как стоят, но ми бяха твърди и неудобни.

Това са трите чифта, които пробвах,  но върнах. В издирване съм на черни кожени боти с нисък ток и леко заострени, но май не чак толкова остри като тези.

# 307
Али, смятам ще са удобни и ще стоят добре с рокля, е не са от най красивите... Grinning Подобни взех миналата година, но по остри и тая пак ще ги нося...
Майолке, харесах те много, какви са тез пуловери бре, аз съм по тънка рокля, е с 7/8 ръкав...явно при нас пак е най жега.

# 308
Майола Бени, якичката оправя нещата Wink тури едно червено ластиче за разкош. Ти и без да си цветно облечена си светиш, аз и така те харесвам Heart

ПП: Сега видях та... Three Eyed Raven, наистина ужасно ти отиват Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:57 от peneva_a

# 309
12.1 градуса при мен, в София да е 15 най-много в момента.

# 310
  • Ямбол
Тук са 18 градусите, много е приятно времето. Аз сутринта си тръгнах така за работа, без връхна дреха, пуловерът е много лек и ефирен, а ризката ми е с къс ръкав и тънка.

Якичката е самоделна работа, реших, че трябва да разнообразя ризата. Което ми напомня как преди време се сдобих с един съвсем обикновен бял пуловер на H&M. Носих го 2-3 пъти, обаче нещо не беше както трябва. Какво ли не правих, какви ли не комбинации пробвах, ших бродерии, слагах мъниста, камъни, гердани, не и не. Накрая го разплетох и си оставих кълбото да се уча да плета на една кука Sweat Smile .

# 311
Ох, с вашите приказки за боти сега си поръчах едни,ах,аааах...
https://www.fabiano.bg/pokupka/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … %D0%BD%D0%BE-5343

# 312
Silver, а дълго палто?
Сещам се за кое магазинче на Шишман говориш, преиграват с цените там

Рейвън, изглеждаш чудесно така.

днес лежерно, сутрин е студ, сега е приятно.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 23:44 от Al Georgieva

# 313
  • Бургас/Пз
Хихих, Мими, много си бърза. Simple Smile
И аз днес съм по голи крака и все още се къс ръкав и ленено сако. Като гледам в петък го дават 27 градуса тук и тази седмица нищо няма да прибирам Simple Smile
От млечно розово вчера до бебешко синьо днес ☺️

Ал, много ми харесват тези обувки. Аз съм в твоя отбор на токчетата 🥰

# 314
  • Виена
Аз пък сега се загледах,че Пепина предлагат през ти би ай финансиране на чифт обувки за срок от 1 година при ефективна лихва грубо 17%. Направо съм в шок. Надявам се да предлагат кредитна карта, която позволява гъвкавост,повече покупки и по-ускорено погасяване, иначе е адски нелепо да финансират патъчки за 12 месеца. Интересно какво е обезпечението Wink  Аз търся ластичти велурени ботуши, от телешки велур, едно време Петер Кайзер правеха, сега вече почти не се намират...Острички,с малък ток и подметка около 1 см. Във Виена вече не се продават хубави обувки, Дайхман и Хуманик са за масите, предлагат основно кожени сникърси и пластмасови боклуци, Хогъл имат от 10 модела един читав и това е...Лойдс и Еко нямат елегантни обувки, тук таме за 240 евро може да се намери нещо внос от Испания. А ние със сестра ми купихме за смешни пари в Испания уикенда ето тези

Общи условия

Активация на акаунт