Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 081
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 315
  • София
mimi за съжаление от няколко години насам залагам на удобството пред красотата.А и тези конкретно без да са нещо особено ми харесват и са удобни.Е малко ми се бърчат в прасците,но явно се смята,че на този номер трябва да имаш по-пълен крак.Рядко нещо красиво ще ми бъде удобно.На мен например не ми допадат каубойските боти/ботуши.Не са моето,но кой знае...може пък от гледане да започнат да ми харесват.Всъщност не знаех,че излизат на мода.

# 316
27 градуса?
Освен да палим към морето 🏖️

Ани, много хубава днес.
Обувките (а и краката) са 😍

Бомболино, разкошни са 🙂
Така е, Дайхман и Хуманик свалиха много нивото.
Мама отбеляза, че преди двайсет години едни качествени обувки от бутик във Виена са били 250 долара, а сега такива са 1200 евро и нагоре. Инфлация.

# 317
Точно дълго май нямам, Ал. Аз много ходя пеша и като Аса се пръскам, но не само единия крак, а ужасяващо. Една капка да има на тротоара и ще си я лепна на дрехата. Опитвала съм да стъпвам на пръсти, разни походки -нищо. В голяма кал нося ботуши с пола, да мога да ги бърша с мокри кърпи като спра някъде.
Ани, много свежо така, и аз се замислих дали да не тръгнем към морето! Grinning

# 318
  • Виена
И аз като вървя, забележете,не се пръскам, а направо хвърлям кал по панталона или полата/чорапогащника. Но съм забелязала,че ако подметката но обувката е скосена в петата нагоре, пръскане няма. Такова скосяване имат спортни обувки и някои балернки.
За Виенските бутици за обувки-останали са някои,които правят ръчно мъжки обувки, традиционно скъпи и практически вечни. За дамски и бутици няма вече...Даже в Гермония са по-хубави обувките. Има едни френски, Reqins, страшно удобни, с много нелепа търговска политика са тия хора,извън Франция е почти абсурд да намериш колекция....

# 319
  • София
Пръскането зависи от обувката също. Както и влизането на мънички камъчета - с челси боти редовно спирам, за да махам камъчета от обувките.
Ани и Ал, много сте хубави днес. Ал, ако в 9:30 си била там, за малко да се засечем Wink (ама аз по екипче, че и днес за първи път сложих бъф за бягане, защото вратът ми взе да страда от утринен студ и влага при бягане)

# 320
Бомболино, пусни снимка, моля те, на спортни с такава подметка, че нещо не мога да си я представя.
Адски ми се видяха цените на обувките във Виена, а и наистина драстично е намалял изборът.
Ако открия обувка, с която не се цапам, ще черпя! Blush

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 21:41 от silver pearl

# 321
  • Виена
Подметката трябва да е подобна. Виж къде съм си сложила пръстчето, тоест от ръба на подметката до пода трябва да има разстояние.
Идвинявам се, не ме се рови в момента да търся обувки с по-изразено скосяване, но идеята е тази.

# 322
Във Виена вече не се продават хубави обувки, Дайхман и Хуманик са за масите, предлагат основно кожени сникърси и пластмасови боклуци.
То и тук в реален магазин трудно намираш хубава обувка, а аз трудно поръчвам он лайн. В тези два въобще не влизам, никога нищо не съм намерила там.
Али и аз така, ако нямах подобни бих взела тях и аз. Скачай смело!

# 323
Al Georgieva, ani_d късметлийки сте момичета, че можете да носите елегантни обувки безпроблемно. И ви отиват.
Аз изпробвам комбинации на синьо и червено с различен превес на единият или другият цвят. След снощното видео за актуалните поли се присетих, че имам една пола молив в тъмно бордо  имитираща кожа. Веднага си я издирих. Малко по - къса е от актуалните модели, но си я харесвам и ще си я нося Simple Smile.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 23:36 от pep_si

# 324
Много е сложно с обувки......
Мими, тези на Казар ми харесват много и чакам отзиви от теб 🙂

Пепси, така е 😘
Много ми харесваш в съчетанието на снимката със синята шапка 😍

# 325
Grinning Сложно за нас, вече колко хора има, които не събуват маратонките.

# 326
И аз много нося маратонки, но си умирам и за токчета и дори вкъщи нося

# 327
Прекрасни Майола и Адри, както винаги и много стилна Ани видях. 😍

Вторият чифт обувки от показаните от ЧеКа много ми харесаха. Може ли подробности, да ги проверя в наличните около мен опции? 🤗

Вчера вадих есенно- зимните си обувки. Реално нямам нужда от нови, освен от удобен и хубав офицерски ботуш.

В крайна сметка се сдобих с този тренч средна дължина.

Тили, търсих ги онлайн, май не съществуват вече?
Само обяви в ebay открих 😳😳

И аз от години насам като се присетя започвам да издирвам. НЯМА!!! И още повече се ядосвам, защото аз моите (кубинки и ботуши) в момент на умопомрачение изхвърлих. 👿

# 328
ТиЛи, моите кубинки са някъде у мама, ако вече не са изхвърлени. Повече от 20 г отлежават, едва ли ще стават за носене 🤭🤭

Чакам зимно яке и много се надявам да отговаря на очакванията ми. Ако ги надмине, още по-добре ☺

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 14:27 от Linofrina

# 329
Още не съм стигнала да извадя боти/ботуши … все още не искам да се настройвам за зимата 😉

Днес се барнах така за фризьор, носеха ми се токчета, но тези са от удобните. Въпрос какво да го правя това сако… много ми е трудно за съчетаване - само бяло или черно ми се връзва, нося го веднъж в годината, а не мога още да се прежаля да го хвърля, че е качествено…

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 08:45 от Maroonka

Общи условия

Активация на акаунт