Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 654
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Sofia
На авангард е много фино и мекичко и много топли. Миналата зима спах с такова във Виена и се събудих завряла. Вече само за външни преходи го нося. Grinning

# 1 486
Както при всяка друга нишка, така и при вълнената зависи от начина/технологията на обработка, от примеси, ако има такива и разни други неща.
Младежът у дома откри една марка тениски от вълна в АЮ.
Марката е 4F.
На допир никога не бих предположила, че е вълна.
След намалението бяха към 40 лв бройката, но не ги виждам вече, за да поръчам пак.

# 1 487
Elanor, има вълнени пуловери меки като коприна 🙂
Тия очила са ми любими та любими 😎

20 градуса стана, а аз съм с едно зимно яке с пухеста яка....

Копче, хубаво че си върнала ботите.

Момичета, да кажа че повечето ФуКли в магазина ми се видяха много никакви. Кожа, модели - нищо особено тази година. Не е било да влезна в магазина и нищо да не ми се прииска.

# 1 488
  • Sofia
А най-добре пуловер от кашмир с коприна. Направо гали кожата.

# 1 489
  • тук-там
На 4F са мерино, както и на останалите спортни марки, които предлагат термо вълнено бельо за ски.
Според мен роклята на Магни и стои разкошно. Изпълва я в деколтето много женствено. Виж, аз да я облека, само ще ви разсмея.

# 1 490
Права си МТЗ, но понеже е различна от обичайния й стил не я възприемат. А много й отива!

# 1 491
  • Sofia
Магни и аз много я харесах! Нищо, че не е обичайния й стил. Турско синьо много отива на този тип жени.
Не знам защо си представяте вълнени кюлоти от миналия век, няма нищо общо Grinning
Спортното бельо е мерино и е абсолютен разкош - аз го ползвам за планината основно.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 15:51 от Vesana

# 1 492
Магни и аз много я харесах! Нищо, че не е обичайния й стил. Турско синьо много отива на този тип жени.
Не знам защо си представяте вълнените кюлоти от миналия век, няма нищо общо:)
На висока стройна жена малко неща могат да не стоят... Kissing Heart

# 1 493
Права си МТЗ, но понеже е различна от обичайния й стил не я възприемат. А много й отива!
Ама то и аз не се възприемам. Толкова е далеч от ежедневните дънки и тениски. Виж на други жени съм уау.

# 1 494
Ама то и аз не се възприемам. Толкова е далеч от ежедневните дънки и тениски. Виж на други жени съм уау.
Ми ще я носиш при по така поводи... а и в новата работа ще пасне идеално.
Ал и моето мнение е същото за Фурлата, какво им стана не знам...абсолютно грозни модели!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 15:51 от mimi.7299

# 1 495
  • Сливен
Цитат
Ми ще я носиш при по така поводи... а и в новата работа ще пасне идеално.
Аз точно за работа си те представих, Магни,  - елегантна, женствена, но и доза сериозна.
Не знам защо реших, че попълването на гардероба е свързано с новата работа Flushed

# 1 496
Elanor, има вълнени пуловери меки като коприна 🙂
Знам Al, но предпочитам да взема кашмир пред вълна, за пуловери специално.

Не знам защо си представяте вълнените кюлоти от миналия век, няма нищо общо:)
И аз това се чудех и не разбрах предрасъдъците за вълненото бельо.
Значи полиестерни бикини примерно може, ама фина вълна - не...

# 1 497
  • Sofia
Чисто полиестерни не ща и да чуя:)))

# 1 498
Здравейте, пораснали момичета! Ако въпросът ми не е за темата, моля за извинение! Понеже видях, че сте активно списващи и реших да попитам, може  пък някой да ми бъде от полза Simple Smile Та, харесах едно уголемено палто  на Benetton, но за съжаление се предлага само в два размера -  S и M. Ако някой си го е закупил, може ли да споделил дали е доволно широчко, и въобще има ли шанс в номер М, да влезе човек с размер Л🤔. Предвид на предлаганите само два размера и че пише, че е овърсайз. Никога не съм купувача дрехи на марката и нямам никаква представа от номерацията. Благодаря за това, че ме изчетохте!
Аз съм на 48 години и напоследък все търся свободни кройки, семпли сякаш, удобство //world.benetton.com/double-breasted-oversized-coat-beige-2JCHDN06D_901.htmlurl]
За първи път качвам, дано съм се справили!

# 1 499
Не се отваря, но с кпиране на линка го намерих Simple Smile
Аз винаги гледам модела колко е висок и в кой размер е облечен, та в случая 176 е облечена в S и изглежда мноооого широко. Ако не си с дълги ръце, М ще ти стане безпроблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт