Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 641
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 500
Aз да си кажа, че успях да видя Магни с роклята и линията не е лоша и и отива много, но цветът в моите очи не е нейният!

Много ви е хубаво селото Агент, обаче то няма живи хора в него бе Simple Smile
А, Пепси, проблемът не е в селото, а в мен! Разбира се, тълпи няма и няма как да има - гъстотата на населението по събърбите е много по ниска от тази в класически град. За капак аз съм се американизирала твърде много и не мога да вдигна телефона и да изплющя снимка в нечие лице и дори в гръб да заснема някой ми е некомфортно - личното пространство трябва да се уважава! Но да, най-много хора по улиците има в 5 сутринта в делничен ден и уикенда.
Скрит текст:
...

Агент, знам какво оживление настъпва по тези ширини по Хелуинско време! Колко заразяваща са тези приготовления и суматоха! Толкова ти е красива тераската! Hug
Мерси, Копче! И аз много си я обичам, това са любимите ми 20 квадрата от къщата! Въпреки, че ММ твърди, че я харесвам, защото гледа улицата! Но това не е така, просто е супер приятно местенце, особено през лятото, когато изнасяме всички цветя от къщата навън!
PS Въпреки, че аз също се кодоша, че в Европата седим на предните веранди да ни видят, а в САЩ - в задните дворове далеч от хорските очи! Grinning

Иначе снощи беше вълшебно топло и на 20С в 10 вечерта мога да купонясвам цяла нощ. В интерес на фул дискложъра местните не са най-големите купонджии, особено преди работен ден! Гримът го омазах яко, за 15 мин толкова, но следващия път ще знам! Тази рокля от Зара я слагам поне по веднъж всеки Хелоуин от няколко години насам - със ботуши на ток е много секси, твърде секси за ежедневието тук!
Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 06:23 от Agent Provocateur

# 1 501
  • София
Мими, честита да ти е чантичката!
Ал, казвай сега тия очила от къде са? Много са яки!

Аз какви ги свърших днес в обедната.... Отидох да се разходя до кварталният ми мол (ду Мол), да оставя 2 торби с текстил за рециклиране в HM. Взех си талоните, всичко точно. Е, ама сега, може ли да си тръгна аз, без да поогледам?!....
Бях в Пийк & Клопенбърг -мерих дънки Левис. Не се харесах. Нямаха каквото исках. А, аз не знам и какво беше то.Smile
Та поогледах се в Стилна жена, нали ни е новодомец тука... та се озовах рязко с още един панталон от тях. Ами, много се харесах! То това тело моето не е за дънки! За панталон е, реших! Оставих го за скъсяване сега. Ще ходи до Пловдив и ще ми звъннат като е готов и скъсен. Blush

Пристигна ми днес тази красотичка!

Айде, похвалих се! Satisfied

Супер ти е гримчето, Агент! Heart Eyes

# 1 502
  • София
От Масачузетс ли са тези снимки, Agent Provocateur?

# 1 503
Не бих живяла в Сащ, но не мога да не отбележа красотата на снимките ти, Агент, както и колко си готина.

# 1 504
От Масачузетс ли са тези снимки, Agent Provocateur?
Да!

# 1 505
Иииииии Агент страшен паяк. Много добре. Аз не се занимавам с Хелоуински облекла, но вкъщи има доволно количество оранжеви тикви в бриковия ми хол. Създават атмосфера и подходящо настроение за празника. Малката не ми прати снимка в какво се е превъплатила, тя много тачи този ден.
Днес ще си взимам хайлайтърите и глоса от Голдън Роуз. Пратката е с доста по голяма сума и не мога да си спомня какво още съм напоръчала...Blush
Копче, като каза Стилна жена се сетих, че още не съм облякла вталеното сако, време му е вече....
От САЩ бих живяла във Вашингтон и Денвър. Много различни два града, но много по моя вкус.

# 1 506
Не се отваря, но с кпиране на линка го намерих Simple Smile
Аз винаги гледам модела колко е висок и в кой размер е облечен, та в случая 176 е облечена в S и изглежда мноооого широко. Ако не си с дълги ръце, М ще ти стане безпроблем Simple Smile
Благодаря Ви, за отговора!😇

# 1 507
Не съм била в САЩ. Но нямам и желание.
Само че след снимките на Agent, бих отишла в нейното място Simple Smile

# 1 508
Не съм била в САЩ. Но нямам и желание.
Само че след снимките на Agent, бих отишла в нейното място Simple Smile
Ранелка, грешиш...природата на САЩ е уникална. Националните им паркове са божествени!
Такааа, високата цена се оказа лаковото червило на Диор. Забравих, че поръчах ново.

# 1 509
Честито на всички за новите придобивки.
Червената чанта и на мен много ми хареса, а аз червено не нося.
Но това не ми пречи да си търся поло/пуловер в цвят бордо/бургунди. Имате ли предложения?
И още нещо си търся - пижама от вискоза, но не с някакви картинки на мечета, къпкейкчета или сърчица, а с дантелени/сатенени бордюри и едноцветна. Преди си купувах от кваратален магазин за пижами, но вече не зареждат. И от Инглиш хоум също намирах такива по-мадамски пижами. А аз памук или плюш не искам, защото ми е топло с тях през зимата.
За бельото да кажа - семейно купуваме от НН термобельо за ски от мерино вълна, никога не е боцкало. Нямам забележки, освен цената.

# 1 510
  • Sofia
И още нещо си търся - пижама от вискоза, но не с някакви картинки на мечета, къпкейкчета или сърчица, а с дантелени/сатенени бордюри и едноцветна. Преди си купувах от кваратален магазин за пижами, но вече не зареждат. И от Инглиш хоум също намирах такива по-мадамски пижами. А аз памук или плюш не искам, защото ми е топло с тях през зимата.
Виж pijamiluks.bg - от години ползвам техните пижами, имат разкошни от модал и вискоза, също не изтрайвам дебели пижами и нямам такива. За съжаление затвориха магазина в София - Vamp.
Забравих да кажа, че Агента е трепач с Хелоуинската визия!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 20:28 от Vesana

# 1 511
Аз купувам пижами и нощници от bulbel. Мадамски, със зайци и къпкейкчета никога не съм спала.
Запазвам си и предложението на Веси! Wink

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 19:08 от mimi.7299

# 1 512
С удоволствие бих попътувала из Щатите. И ски бих карала. По едно време четях в един US форум SkiDivas и много се бях запалила за едномесечна ски почивка.

Зайци и къпкейкчета? Тц.

Копче, очилата са стар модел на Версаче, от времето като Лейди Гага им беше рекламно лице и аз жадувах една леко кичозна лилава чанта, ей така - да си я гледам 😃
Скрит текст:

# 1 513
Чантата е страхотна, за разлика от Стефани, самонарекла се "Гага" Joy

# 1 514
Готина е чантата, ама много звънци има! 🤣
Като моята Шанелска 🤣

Общи условия

Активация на акаунт