Вие избрали ли сте педиатър за бебенцата? Аз съм много объркана как точно трябва да се процедира. Доколкото разбирам, много лични лекари и педиатри отказват да записват нови пациенти. Личната ни лекарка каза, че може да запише бебето, но се чудя трябва ли ни и отделно педиатър? Ще раждам в Токуда, препоръчаха ми и педиатър там, но не мога да разбера дали може да се ползват прегледи по здравна каса за бебето или само платени.. Съответно ваксините и месечните консултации при личен лекар ли се правят или при педиатър? Като цяло ми е тъмна Индия цялата тази работа и ще се радвам някоя от вас с опит, ако може да разясни.. благодаря!

Вие избрали ли сте педиатър за бебенцата? Аз съм много объркана как точно трябва да се процедира. Доколкото разбирам, много лични лекари и педиатри отказват да записват нови пациенти. Личната ни лекарка каза, че може да запише бебето, но се чудя трябва ли ни и отделно педиатър? Ще раждам в Токуда, препоръчаха ми и педиатър там, но не мога да разбера дали може да се ползват прегледи по здравна каса за бебето или само платени.. Съответно ваксините и месечните консултации при личен лекар ли се правят или при педиатър? Като цяло ми е тъмна Индия цялата тази работа и ще се радвам някоя от вас с опит, ако може да разясни.. благодаря!Препоръчани теми