Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 531
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И в същото време в почти всеки сезон на нелюбовно риалити имаме по една двойка Grinning
Чувствата се случват, когато не ги насилваш и планираш.

# 31
Трябва да направят формат, в който се забранява сближаването на мъже и жени. Тогава ще се получи.

# 32
Ще ми се да вярвам, че Ина са я зарязали заради гадния характер, а не заради липсата на сиси.
От чутото от нея в различни моменти, в главата ми се скалъпи следната "истина" - тя го ревнувала много и се държала ужасно с него, и на него явно му избили чивиите и наистина изневерил.
Оттам насетне може тя да е подала молбата за развод.
Не е задължително той да я е зарязал.
Познавам хора, на които не им пречи да съвместяват повече от един партньор в някакъв период от живота си. Както и такива, които не приемат да бъдат съвместявани с други.

# 33
Както знаем на мъжете не им е никакъв проблем да съвместяват няколко партньорки.Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Под „зарязал“ имах предвид „кръшнал“.

# 34
В последния Надкаст Кукушев пита Неделчо как е Ния и той вика, че снощи се скарали и пак се разделили. Май заради онзи подкаст, който пуснахте. Хили се и вика, че направо не му се говори вече. Те двамата направо ме убиват. Grinning

# 35
В последния Надкаст Кукушев пита Неделчо как е Ния и той вика, че снощи се скарали и пак се разделили. Май заради онзи подкаст, който пуснахте. Хили се и вика, че направо не му се говори вече. Те двамата направо ме убиват. Grinning
Нидьелчу ме дразни със самочувствието си, и като партньор на бременна жена не е надежден, май.
Гласчето му е като драскане  по тенекия, но пък е разпознаваем с тембър и диалект.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 20:02 от dany_nik

# 36
Ц ц ц ц ... ама това не е нормално вече. Тия хора как ще гледат дете?
Отследвали се в социалните мрежи, изтриват си общите снимки от профилите,  след 3 седмици пак се събират, съобщават на медиите, че очакват дете, сега пак се разделили. Ейваллах. До нова година какво ли ще ни сервират...

# 37
  • Stockholm
Интерсно защо по отделно Симона и Ники получават най-много симпатии, но като двойка не.
 Относно плачещата в леглото Ина- реве, защото... е пияна.
Някой нарече Николета глуповата и това е най-точната квалификация за нея.  И  да, също и давеща комплексите си на непривлекателна и нежелана жена, в алкохол.

# 38
Като двойка не получават симпатии, защото връзката им е фалшива и Симона се държи към Ники една идея по-добре отколкото към личен прислужник.На мен Симона не ми е толкова симпатична, защото изявява големи претенции за мъж да себе си, богат преди всичко. В същото време, тя си почива от нищо правене и не е стигнала доникъде в собственото си професионално развитие. Ники обаче въпреки че си развива своя си бизнес и явно работи много е твърде дребна риба за Симона и е заслужил само едно снизхождение..от нейна страна.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:24 от friends

# 39
Симона е завършила Френска гимназия (владее 2 езика) и право. Ами, да се хване като секретарка/асиситентка в нотариална  или адвокатска фирма – с визията и маниерите си ще привлича клиенти и все ще попадне на мечтания богаташ.

# 40
Ее, защо все с лошото тръгвате. Сега пък я карате да работи! Grinning

# 41
Ники обаче въпреки че си развива своя си бизнес и явно работи много е твърде дребна риба за Симона и е заслужил само едно снизхождение..от нейна страна.
Да, ако Ники в нейните очи, е дребна риба, а и Гош беше казал нещо подобно, не разбирам как не виждат потенциала в бизнеса на Ники да просперира още повече в годините и да стане 'богат' по техните стандарти.
 Защото, ако искаш един куп пари наготово вече изкарани от мъжа до себе си, то най- вероятно той ще е на 45+ (да не кажа повече) и шансовете да няма жена до себе си са доста малки, а шансовете да станеш любовница стават доста големи освен, ако не хванеш някой млад наследник или да извадиш някакъв голям късмет.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 12:14 от BobbyDyl

# 42
Да омае богат клиент на адвокатска фирма е много по-пряк път в намиране на богатството.

Никито колко детски партита трябва да организира докато стигне нейните стандарти... ехее, тя ще остарее дотогава и той ще си намери по-млада.

# 43
Ама чакайте сега, Симона нали на около 30. Ако си хване човек на нейните години или по-голям, нормално е да иска вече все пак нещо да е постигнал нещо кариерно. Ники не е ли прекалено млад за нея?

# 44
Ами Ники е на 25 г., Симона май е на 28 г. Незначителна им е възрастовата разлика. И ставаше въпрос за това, че е леко лицемерно жена, която е безработна на 28 г., да смята мъж на 25 г. със собствен бизнес за недостатъчно проспериращ. В професионалното си развитие и доходи със сигурност е много по-напред от нея.

Общи условия

Активация на акаунт