Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 610
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 120
  • Planet Earth 🌏
Хич не харесвам Йордан, но наистина гадничко беше да му изтърси това за шанса и после да си признае, че го е излъгала. За зрителите си беше ясно, че Ина го казва нарочно с цел да вдъхне малко животец и да имат по-голям шанс на финала, но Данчо налапа въдицата като шаран. Да не говорим, че държанието й на следващата сутрин беше супер нагло, подпитвайки го защо не бил на кеф. 🤮

Ох, Николета тотално изплиска легена последните епизоди. Като стара грамофонна плоча — повтаря едно и също.

# 121
Голем смех – на Продуцента не му издържаха нервите и влезнА в кадър. Абсолютно нелепа ситуация.
Ина се прави на неразбрала, само дето после се оказа, че много дорбе си спомня всичко. Владее всички похвати за унижение на противника. Брутална е.

#СпасиИвайло – тази Николета изобщо не разбира от намеци.

# 122
#СпасиИвайло – тази Николета изобщо не разбира от намеци.
Горкият Ивайло не може да избяга от Николета. Как му крещеше "Искам да те целунА БЕ!", добре че шоуто свършва.
Данко пак  е тъжен и наранен, след като Ина го отряза 50 пъти той най-накрая загря. Joy Може с Николета са се утешават след шоуто и двамата бавно загряват.

# 123
Ина направо изпитва удоволствие да мачка хората,...тя определено ми е най-неприятният участник. Поне имаше шанс пак да вдигне вежда, подпитвайки Данчо какво му е...Йордан пък прекалява със самообвиненията, ...то как пък със всички се е държал толкова зле, а те били там до него непрекъснато...И уж голяма душа, а пък със Стилияна се държа грубо и неадекватно. Кастът е такъв, че щеше да е хубаво група психолози да поемат част от участниците след финала.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 07:54 от friends

# 124
И аз изпитвам много негативни емоции, като гледам Ина. Просто всичко - как го гаслайтва, наглият поглед, физиономиите, тоя вейп, който й е залепнал за устата, Йордан й говори, тя му издиша дим в лицето му. Оставете, че няма любов, обаче цялото й поведение показва липса на уважение, възпитание и човечност. Ако съм на нейно място, мога да играя играта, обаче не си представям да гледам как хората страдат, а аз продължавам да "натискам".

# 125
За съжаление имам лоша новина за  Йордан...не знам дали му е мястото тук да го споделя де:(

# 126
  • Варна
Че къде другъде?

# 127
познавам го от фитнеса, където тренирам. катастрофира с мотор и за съжаление има и лоши последствия. вчера го разбрах, но се случило преди 1-2 седмици. просто наистина ми е кофти за момчето и не знам дали подробностите са ок
п.п. общо взето гледах поредицата от любопитство покрай познанството си с него

# 128
  • Варна
Важното е да е жив и да оздравее бързо. Съжалявам да го прочета.

# 129
Оле, ама тая Николета как натиска Ивайло, ужас. Тя щото го искала. Той пък не те иска, мацко, имай малко уважение. Ако мъж притиска така жена, повече се набива на очи, но обратната ситуация е не по-малко отблъскваща.

# 130
Николета държи в отношенията си с мъжете тя задължително да е ловецът и те да бягат.

Съжалявам да чуя за инцидента на Данчо, дано бързо се възстанови.

# 131
  • София
Ужасна новина, дано бързо се възстанови!

Николета не иска да е ловецът, иска да я ухажват, преследват и гръмко да я оценяват. Търси си експресивен и лудо влюбен мъж като Йордан. Някой, който непрекъснато да ѝ се възхищава, да я гони, да я пали. Ивайло не е такъв, тя му се дразни, отношението му към нея не ѝ е достатъчно.

# 132
Да, на теория иска, но ако не стане, както тя иска нещо на секундата, започва да изземва функциите на мъжете. Напрежение усещам в нея постоянно. На срещата с Ивайло кому беше нужно да започне да изрежда - ние вече се познаваме, ти знаеш много за мен, аз знам много за теб, ние сме такива и такива, ще стане това, ще правим онова. Постоянно обобщения. Насилва и форсира.

# 133
  • София
Да, да, определено е нетърпелива и форсира. Затова поведението ѝ е детинско, на тези години вече трябва да се е научила да се владее. Все пак да не забравяме “в какви среди се движи” 😅

# 134
Какво се е случило с Йордан? Добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт