Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 555
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 125
Поздравяваш ни с нещо, което никой не харесва, а и Ина няма други фенове тук. Освен да подразниш, друго не правиш.

Има много фенове тук! Да ти покажа ли инбокса ми?

# 1 126
Поздравяваш ни с нещо, което никой не харесва, а и Ина няма други фенове тук. Освен да подразниш, друго не правиш.

О, не, моля те! Достатъчно съм видяла от теб във фейса  и тук, инбоксът ти вече ще ми дойде в повече 😂

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 22:04 от Анонимен

# 1 127
🤑 Браво, браво! То текст, то глас, то ритъм, то сценарий... 😯😵‍💫🫣

Има и глас, и ритъм, и всичкооо Innocent
Нали ви поздравявам? Бъдете малко по-мили....
Ами старах се. С този въпросителен май и ти се чудиш поздрав ли е, наказание ли 😁

# 1 128

О, не, моля те! Достатъчно съм видяла от теб във фейса, инбоксът ти вече ще ми дойде в повече 😂

Е радвам се, защото аз нищо не съм видяла от теб! Laughing
Не правиш впечатление с една дума!

# 1 129
Ценете Борислава, докато все още пише във форума. Като я вземат в новия сезон на Диви и красиви, ще си намери и тя един алфа мъжкар там, ще се карат по цял ден, ще се блокират/отблокират и няма да й видим очите...т.е. ника.

# 1 130
Ценете Борислава, докато все още пише във форума. Като я вземат в новия сезон на Диви и красиви, ще си намери и тя един алфа мъжкар там, ще се карат по цял ден, ще се блокират/отблокират и няма да й видим очите...т.е. ника.
Е, ако кастът на втори сезон е в нейната възрастова група.

# 1 131

Ееее поне ще има контент Yum

# 1 132
  • София
Този път какви животни е включила Ина? От цирка ли?

# 1 133

Това са сторитата на Николай, видяхте ли ги? Да не го обърнат сега на реклама и от двете страни?

# 1 134
Аз малко се обърках от тия сторита. Особено второто. Изглежда от инбокса на Симона, а го  споделя Николай. Объркам се.

# 1 135
Ами текстът под снимката е обиден и мисля, че щеше да е по-добре да мине без него.

# 1 136
Мирише ми на бойни действия тука 😂

# 1 137
Симона е реагирала на сторито на Николай и му е казала, че се излага. А той е сложил черен надпис отгоре за изводите. Не съм видяла текста, тъй като не използвам инстаграм. Добре, че съфорумка го качи, за да стане по-ясно.

# 1 138

Това са сторитата на Николай, видяхте ли ги? Да не го обърнат сега на реклама и от двете страни?

Малеее, малеее...
Абе не ми прилича на реклама.

# 1 139
Да, сега схванах. Това му го е писала в отговор на сторито. А иначе текста й под поста не го намирам за обиден спрямо Николай. Иначе си личи, че се е надявал на нещо и май има чувства към нея.

Общи условия

Активация на акаунт