Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 518
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Най-елементарното оправдание, когато си се изложил и когато си излязъл нехаресван от някое риалити, е да кажеш: “Ама това беше игра”.
В правилата на играта ли беше, примерно - да се наливаш с алкохол и да смучеш нонстоп някакъв вейп? Това е най-простичкият пример, който мога да дам. Не искам да навлизам в темата за човешките отношения, че в това предаване беше тотален мазеляк.

# 1 156
Няма как от Ина да се очаква да отговори искрено на въпроса, дали Ивайло е бил привлечен от Николета, нали го раздават приятелки. То от километри си личеше, че Ивайло е с Николета заради играта. Отношението му към Стиляна в началото беше съвсем различно, той даже я целуна още първата вечер. Много по-нежно се отнасяше и със Симона и Ина даже. Просто Николета беше единствената свободна, а и му се натресе и му обясни, че трябвало да си признае, колко я харесва Trollface

# 1 157
Само на мен ли Ивайло и Николета ама граммм не са ми интересни? 🤣Да се спасяват!
Но наистина беше очевидно,че Николета го харесва, а той нея не. По-тъжното беше,че Николета всъщност можеше да си спечели точки (и пред него,и за себе си,и за зрителите) ако беше малко по-искрена. Ако беше казала - много те харесвам, но ме е страх,...дъра-бъра.
Но това си е висш пилотаж, да можеш да си открит и донякъде уязвим. А тя залагаше на обратното. Толкова я беше страх да не я отхвърли,че предпочиташе тя да го отхвърли първа. Придаваше си някаква изкуствена важност, каква велика жена е. С малко терапия Николета може да бъде top 🔝Не е грозна, просто се държи неадекватно.

За Ники и Симона, ами не мисля, че това story е адекватно, какво има толкова да се раздува. Не е окей. Ники ми е симпатичен, умно момче,но това наистина е ниска топка. Не му е достатъчно,че цялата зала освирка Симона,ами и още иска да налива масло в огъня.

# 1 158
  • София
Каквото и да каже Ина, ще е пречупена през собствените й светоусещания. Който иска - да й вярва. Ако смята, че може да й се вярва.

Мен вече не ме интересуват участниците. Може би ще изгледам само подкаста с Ники. Доста семпли хора бяха събрани, а с такъв потенциал - те няма как да създадат интересна история. Много ми беше смешно как някои се четкаха  един друг, че са интелигентни. Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 09:49 от Vivi

# 1 159
Любовта не е игра! Не може да се сравняват шахматни фигури с реални хора, които изпитват чувства и емоции. От риалити до риалити има разлика.

# 1 160
Като тегля чертата, единствените, на които симпатизирам от това предаване са Елена, Стиляна и Ники. Само те показаха чувства и емоции. Според мен трябва да променят регламента и да не ги задължават да формират уж любовни двойки. Много по-интересно е да гледаме солови играчи, отколкото лоши актьори, опитващи се да го играят влюбени.

# 1 161
Да, но влизайки в такова предаване би трябвало да знаеш къде се намираш и горе долу какво те очаква.
Тоест или играеш "играта", или си наигран.
От морална гледна точка е недопустимо да си "играеш" с чувствата на някого, но пък във новото "нормално" нищо не ме изненадва.
В реалния свят, гледаме хора, изпразнени от съдържание на всеки метър, а парите и изгодата са в основата на отношенията.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 13:40 от Борислава Б. 765758

# 1 162
Аз предпочитам участниците да не се включват явно в дискусията, много е досадно да се четат оправдания непрестанно. Всички бели и добри, страхотни хора, но все с лош късмет, монтаж, кофти ден, пълнолунието им повлияло, слънчевите изригвания, Рестроградният меркурий... Много е трудно да асимилираш, че може хората просто да не ти се кефят. На мен мъже са ми обяснявали колко са добри и готини и обикновено на бъзик ги питам "Щото майка ти мисли така, нали?"
Чарът е да се забавляваме, да се шегуваме и да си пишем, каквото искаме. Достатъчна ни е модерацията във форума, няма нужда Ина да идва да ни обяснява какви хейтъри сме (щото имаше такива коментари, не съм проверявала дали са изтрити). Нито пък имам нужда да си формирам мнението за някого на база баш на нейната преценка.

# 1 163
  • София
Да, но влизайки в такова предаване би трябвало да знаеш къде се намираш и горе долу какво те очаква.
От морална гледна точка е недопустимо да си "играеш" с чувствата на някого, но пък във новото "нормално" нищо не ме изненадва.
В реалния свят, гледаме хора изпразнени от съдържание на всеки метър, а парите и изгодата са в основата на отношенията.

Именно. И такива като Ина да влизат в риалити, за да стават лице на “новото нормално”, да ни внушават, че е ОК да прегазваш чувствата на хората в името на едни 10 000 лева - ами, не, не е добре. И няма как да харесам нито “нивото нормално”, нито бездушните му представители.

# 1 164
В реалния свят, гледаме хора изпразнени от съдържание на всеки метър, а парите и изгодата са в основата на отношенията.

Именно. И такива като Ина да влизат в риалити, за да стават лице на “новото нормално”, да ни внушават, че е ОК да прегазваш чувствата на хората в името на едни 10 000 лева - ами, не, не е добре. И няма как да харесам нито “нивото нормално”, нито бездушните му представители.
Не само за 10 000 лева, сега трябва да търпим да ни “поздравяват” с клиповете и 😂

# 1 165
На мен ми е интересно да се включват и участници и без това четат, няма лошо да кажат и мнение. Няма как да си формирам мнението по коментар на някой друг, не сме деца все пак. Всеки има мнение, на което един коментар , не вярвам ,че ще повлияе.
 Ще чакам да пишеш след подкастите. Това ,че са успели да ви представят каквито сте , също  е много хубаво. Чакам подкастите с нетърпение, интересна ми е гледната точка  на участниците, след като е минало малко време и са осмислили ситуациите и случващото се.

Их другата седмица пак ще пиша след подкастите, ама общо взето каквото видяхте такова бяхме, няма какво да си кривим душата.

# 1 166
  • София

Не само за 10 000 лева, сега трябва да търпим да ни “поздравяват” с клиповете и 😂

Да, да. Simple Smile Нейно парче вече си пусках доброволно. Имам мижав интерес към новите й “проекти” .

# 1 167
  • Варна
Най-добре да не ни навестяваш, Ина, гледай си детето.

# 1 168
Ние можем също да поздравяваме, но с една песен на Ъпсурт, в която се пее: "България не ме обича, а аз съм ебати пича."

# 1 169

С този коментар, визирах Симона и поведението й спрямо Николай, а сторито снощи и коментарите към него бяха "дъното".

За Ина ....както казва Меди "Ина или смърт". Не се заяждам.

Ина от първия ден си му каза на Йордан истината, а можеше да го излъже брутално както направи Симона. Това, че Йордан се влюби и започна да истерясва не е проблем на Ина, нито пък на някой друг, а единствено и само на Йордан. Излъга на сета, но имаше доблестта да си признае след това.
На фона на всичко, което излъчиха за мен Ина и Йордан бяха най-истинските там....с цялата динамика, която имаха скандали, разправии...той й казва дебил, а после тя го храни с палачинки.

И това не го казвам, защото Ина ме чете. Тези неща ги твърдя от ден 1. И си стоя зад думите.

Общи условия

Активация на акаунт