Как може да се подобри форматът на "Островът на 100-те гривни"? Тема за предложения

• 666
  • 6
  •   1
Отговори
Отварям темата

първо - каста
Твърде малко играчи със социални умения и с умения "оцеляване в дивото има тук". Не е нужно хората да са културисти, но поне да знаят как се пали огън

второ - тъпо е да влизат участници, след като вече са пуснати основните играчи. Ако някой лагер е в тотален разпад - така да бъде

трето-
може би в някакъв момент трябва да има възможност да има бонус -игри за храна. Или пък да се дава на победителя да избира дали иска имунитет или храна

четвърто - да се позволи да дадеш 1,2,3 гривни на един човек, още няколко - на друг и да запазиш за себе си. Сега е тъпо, даваш или всичките си животи или нищо. В момента Бистра трябва да се лиши от всички гривни, ако иска да спаси Мая. В по-нормален формат нямаше проблем да ѝ подари една от 10-те си гривни. В този смисъл предлагам зелената гривна на свой ред да можеш да я размениш за 10 сини.

Пето - решението на златогривният кой да отпадне да е нетменимо. Ако спасният иска да си даде гривната той да няма право да я даде на елеминираният

Давайте още предложения

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:22 от Лорд Сняг

# 1
Копирам си направо мнението от предишната тема

Като се подкара темата за новости, които могат да се вкарат във формата, на мен ми дойде идея да се вкара "предмет" тип Скрит идол от Survivor, който да се търси из острова, но да дава правото на притежателя му да замени участник от избраните за битка на богатите с друг участник. Няма да важи за избраните за елиминация от златногривния, защото тогава пък ще има прекалено голяма сила, но за останалите битки би се получил интересен стратегически туист.

Идеята за битки между лагерите за провизии също ми харесва, както съм казвал бих искал да видя и групови игри. Ще е добро разнообразие от индивидуалните, които само гледаме.

Лорде да не си от продукцията, да ме вземеш за съветник следващия сезон Grinning
Друг вариант за такъв идол може да бъде да е като щит, ако те номинират за игра на богатите, но не искаш да играеш. Но първоначалния вариант със замяна на играч повече ми харесва като идея, защото дава възможност за повече стратегии.

# 2
Не съм, но ако ме вземат в нея - ще те взема за съветник.

# 3
Лорде, оправи си грешките в заглавието

# 4
предполагам имаш предвид членуването?

# 5
100-ге
като цяло темата е излишна

# 6
Не виждам защо да е излишна. В голяма темата ще влезе всичко в общия кюп. Но ако искаш - не пиши, аз не задължавам никого.

П.С. оправих заглавието, мерси за посочването.

Общи условия

Активация на акаунт