Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Не знам откъде му идва самочувствието в играта на Дани? Абсолютен фигурант стратегически, показа 0 социална и стратегическа игра. За капак се доказа и като доста заядлив, конфликтен и кофти характер като цяло.

Но да, вероятно в неговата глава той е най-великият стратег, който тази игра някога е виждала. Това му е и най-големия проблем - няма грам реална представа за себе си и уменията си

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 11:04 от outcast

# 526
Няма по-злобно нещо от огорчен мъж, към жената която не му се е впечатлила на креватните умения. И в острова има един такъв гларус, с пяна на уста. Там обаче момичето дори не е разбрало, че секс са правили. То не знам кое е по-лошо, Данката три шанса е имал, Валерия го гледа с абсолютно пренебрежение, чак отвращение.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 12:15 от dakota14

# 527
За първи път пиша в тази тема…
Следя предаването (не редовно, но когато мога си наваксвам с епизодите)…

Честно казано се радвам, че скоро е финала (от юли месец се излъчва, вече 3 месеца и половина и наистина ми идва малко too much)

Много харесвам Венета, изказът ѝ е прекрасен, също така вече (подчертавам ВЕЧЕ) симпатизирам и на Веси. Не ми харесва, че е нападана от всички (буквално от всички). Но фаворит за победата нямам…

# 528
Eто подкаста с Даниел, който е заснет преди няколко дни (нали го отбелязаха в Надкаста, че се върти зад камерата, когато те пък имаха лайв)

Вече не смеят да правят "Ще си кажат" на живо, с телефонни включвания. За да няма изблици на народната любов към участниците Wink

# 529
Eто подкаста с Даниел, който е заснет преди няколко дни (нали го отбелязаха в Надкаста, че се върти зад камерата, когато те пък имаха лайв)

Вече не смеят да правят "Ще си кажат" на живо, с телефонни включвания. За да няма изблици на народната любов към участниците Wink

Тъкмо се чудех ,защо са го свалили..😀😀 Бях го пуснала и изведнъж спря... Явно вътре се казва нещо което е спойлер..Някой ако го е гледал и е чул да каже😃

# 530
Момчето зад пулта в Надкаст се казва Дани и понеже хората си мислеха, че е Даниел Хаха, те почнаха да му казват Дани Хихи. Не се е въртял зад пулта, но докато снимаха обзора на Островът на стоте гривни им беше писал, че е стигнал до студиото. Той е сниман вчера, така че допускам, че и "Ще си кажат" е снимано тогава.
Не, че това има някакво значение.

# 531
Не пречи да е имало двама Даниеловци в студиото онзи ден, операторчето на "Надкаст" + този от "Ще си кажат".  И да.  Няма кой знае какво значение. В едно студио снимат поне 4 подкаста и кой ли не се мотае там.

Чакала и Жорката за случката Емо-Спас:

# 532
Подкаста (пак) изчезна, но Даниел демонстрира същото sour loser поведение, каквото и преди месец. Много инфантилен тип.

# 533
"Ще си кажат" ли е изчезнал? Аз го гледам от половин час и засега няма проблем, не съм рефрешвал линка.

По обяд видях Марианофф пред халите, заобиколен от група роми, с които си лафеше. Наистина доста отслабнал.  Добра е била операцията.

# 534
Аз успях да изслушам първата версия на днешното "Ще си кажат". Имаше два спойлера и едно, което се отнася по-скоро за съдържанието на финала.Особено на единия спойлер Ицака кашляше, ама... кашляй си, не му пречиш 😁.Поне аз откъм спойлери толкова чух, защото вършех и други неща през това време.
Не знам как да ги пусна в скрит текст, защото не пиша често във форума- да ги напиша ли в спойлерната тема, или пък тук директно?
Иначе Дани не спря да храни Валерия и Ставрев. Много грозни и злобни изказвания за Вал.... И Венета нахрани. Замазва сега за Веси, че не я бил харесал "любовно, а приятелски ".

# 535
Аз успях да изслушам първата версия на днешното "Ще си кажат". Имаше два спойлера и едно, което се отнася по-скоро за съдържанието на финала.Особено на единия спойлер Ицака кашляше, ама... кашляй си, не му пречиш 😁.Поне аз откъм спойлери толкова чух, защото вършех и други неща през това време.
Не знам как да ги пусна в скрит текст, защото не пиша често във форума- да ги напиша ли в спойлерната тема, или пък тук директно?
Иначе Дани не спря да храни Валерия и Ставрев. Много грозни и злобни изказвания за Вал.... И Венета нахрани. Замазва сега за Веси, че не я бил харесал "любовно, а приятелски ".
Ако искаш ги напиши в спойлерната тема, че в основните темата се случва някой да не се усети и да коментира открито.
Иначе се прави така - [s poiler] пишеш скритото [/s poiler] като spoiler е слято

# 536
Утре,  в 18:00 ч.,  в подкаста на Иван и Андрей НЕОФИШЪЛ  ,ще се говори за случката с Емо Каменов и Спас. Сега видях анонса.

П.С.
Дани май го канселираха, а? А? Simple Smile))
Аз успях да кликна тук-там по подкаста, преди да изляза, с намерение да го догледам после. От това което видях, някъде към края, хванаха Дани в лъжа. Преди това бил казал, че са се разделили с Валерия, заради влизането в Къщата и да не се разберяло, че са гаджета. А после каза, че тя, седмица преди влизането е поискала да си вземат пауза в отношенията. Ицака му каза, че всъщност това не е едно и също и все едно му е била шута, накратко казано. Ама пак зрителите щели да преценят Simple Smile))

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 21:34 от mirror__

# 537
За по-сигурно написах спойлерите в спойлерната тема. Благодаря за инструкцията все пак Simple Smile
Иначе първата версия беше с 27 мин по-дълга от сегашната. Ще напиша какво запомних аз в скрит текст сега, за да не спойлвам, ако искате да си го слушате 
Скрит текст:
- Хората, които си мислят, че Дани е двуличен и лицемер, според него са овце
 - за Вал няма да казвам какви ги говори от уважение към нея, много грозни и злобни думи
 - преди предаването с Вал се разделили, защото тя му казала да си дадат малко време. Всички знаем какво значи това Simple Smile
 - с Васето не поддържа контакт, но го харесва
 - Вики - добро и лъчезарно дете, но не би имал нищо общо с нея в реалния живот
 - Вики, като били в тъмницата, тя ходела при него да се гушка, не той при нея
 - Според него Ставрев виждал на последната игра
 - обижда много и Ставрев, но не толкова, колкото Валерия
 - Жоро му е фаворит  и приятел и до ден днешен
 - с Жоро са си писали лични неща в чата на играта, докато играели в Ардес-стаята. Иначе като си изключили микрофоните уж нищо не си били казали
 - за случката с Емо каза, че  не одобрявал агресията, но Спас, като бил казал, че не изпитвал страх от последствията,  да си ги поемал, а не да реве по телефона
 - Мария имала добра двойна игра, но много лъжела
- Венета -  и нея нахрани
 - Цонев - сивият кардинал, много пиел
 - Янков - готин бил, но най-хубавото му нещо било, че се е разделил с Валерия
- искал да влезне в Гривните и да спечели предаването, защото бил 'много пресонаж за там с всичките тия схемички'
 - има си приятелка сега
 - няма начин да гостува в "По-дълбоко" при Вики и Коцето

# 538
Аз успях да изслушам първата версия на днешното "Ще си кажат".
Аз изгледах до средата. Супер безинтересен и досаден ми е, повтаря едно и също. За лицемерие и двуличие. Иначе и в момента линкът си работи при мен, просто не съм го reload, а си стои на пауза, на 41 мин.

Ако са махнали линка, каква е причината, според вас?

# 539
Топло-топло, ама не толкова топло всъщност. 😁

Общи условия

Активация на акаунт