Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 480
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Абе осраха се отвсякъде.

Диви и красиви им показаха как се опазва информация, нямаше никакви спойлери и нищо не се знаеше. Даже Бг мама детективите за първи път в историята бяха подведени с фейк снимки и видео за финалистите.
И самите участници се държаха малко или много на ниво в инстаграм и подкастове.
Докато в Къщата на инфлуенсърите е като на селския мегдан...

# 556
  • България
Това с възрастта на Кико и на Коцето е нелепо! Според мен няма смисъл да се лъже нещо лесни проверимо.
Даниел вероятно не е разбрал правилно.

# 557
Павел и Ицака упорито насърчават тази пошлост, в която се превръща продукцията им.

# 558
  • България
След като дойде Емо Каменов спрях да гледам окончателно риалитито.  Еше станало скучно и преди това. Нямам никакво желание да гледам. Загубиха ме като зрител и четвърти сезон няма да пробвам да гледам.

Ицака и Павел се показаха като пълни непрофесионалисти, неадекватници, бутащи само своите приятели и рекламиращи алкохол, хазарт и цигари.

# 559
Аз не мога да повярвам, че Даниел няма около себе си хора, които да поговорят с него и да му помогнат да се дистанцира от ситуацията, да я погледне отстрани и да даде по-обективна оценка. Да му бъдат коректив. Да го мотивират да не се държи по този начин. Ако хората около него постоянно му пригласят и го оставят така брутално да се излага, то те изобщо не са му приятели. Защото това, което постига е всички да се отвратят все повече от него. Как може този човек да е над 30 г. и да се занимава с такива глупости? Скандално неуравновесен.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 01:43 от Meddyy

# 560
Какв аз си спомням от липсващата част:
Скрит текст:
Дани плюе по Валерия...
Ицака казва, нещо от сорта "но ето, и след предаването В. и Я. са си заедно"
Дани - "ама те вече не са заедно" и бля-бля-бля, кратко пререкание, че нямали общи снимки
Накрая Ицака "Добре де, ще ги питаме на финала"
Усещат се...и Павел или Ицака  - "То така или иначе,  всички ще са на  финала и всички ще питаме, как са нещата, след Къщата"...
А иначе, според мен, Дани в момента се опитва да повлияе върху зрителския вот, като настройва хората. Твърде много изчислява, че Янков има сигурни гласове от КПД. Янков хитро бил взел от последователите на Валерия и т.н.
А Валерия е с 105-106К. Там се цели той. Пък Жорката е само с 35К.  Спас и той е с толкова, които могат да отидат, знаете къде и т.н.

# 561
Подтикната от махленската си среда реших да си пусна подкаста с Дани. И честно да си призная нямам търпение за Надкаста с негово участие. Все още не съм догледала "Ще си кажат", но вече ми правят впечатление няколко неща.
Павел и Ицака според мен се опитваха да опонират на Дани, за да покажат, че не му симпатизират. Ама положението е след дъжд качулка.
Отношението на Дани към Валерия показва едно много сериозно наранено мъжко его. Според мен човека не е разбрал, че Валерия го е ползвала за секс и нещата са малко от сорта "ние бяхме гаджета ама тя не знае". За разлика от всички, което той надрънка, ми прави впечатление, че тя мълчи или до мен не е стигнала информация и тя да ходи на ляво и надясно и да говори лоши неща. Според мен ако Валерия реши да се държи като Дани, спокойно може да наръси куп обиди, че му е малък или ме го бива или е прилепчив и всякакви други неща, които още повече да наранят егото му и които нима няма как да знаем дали са истина или не. Не се намери една добра душа дето да каже на Дани, че да наричаш публично една жена по този начин, не го прави мъж.

# 562
Това да се дава толкова широко поле за изява на такива хора е огромна вреда за обществото. Нито е забавно, нито е сеир. Аудиторията им е предимно от деца, а те дават трибуна на човек, който не е спрял да демонстрира ниска култура, агресия, злоба. Окичи ли го с "титлата" инфлуенсър, уредили му участия, защитават го. Стига, такива хора трябва да бъдат само и единствено порицавани. Той е почти 10 год. по-голям от Валерия и от много други в Къщата. Дори те да се държат зле, покажи им, че ти си зрял и улегнал, покажи как трябва да се държат. Защо не излезе и не каза: "Пичове, това беше игра. Играх роля, нямам лоши чувства." Съжалявам, че се възмущавам толкова, но за мен положението тук е много зле. И сега този трябва да участва в още поне 2 подкаста - Надкаст и Чакалcast. Neutral Face

# 563
Павел и Ицака упорито насърчават тази пошлост, в която се превръща продукцията им.
Мда, още от началото на сезона се забелязва това. Там където има пошлост, не само не я скриват (тоест да решат да не я излъчват), ами я стимулират и насърчават...  плюенето, голата Моника, играта "чий е най-дълъг/най-къс", те измислят такива игри, очевидно някой им е казал, че ще им скочи рейтингът до небесата, когато има простотия и сеир, подобно на Биг Брадър. Третият сезон наистина беше дъното. За четвъртия не се заричам, но... вече не знам дали искам да го гледам.

# 564
Не мога да повярвам, но вярвам повече на версията на Дани за отношенията им с Валерия. Според мен тя наистина си го е разигравала и него, и след това и Янков...

# 565
Само да вметна нещо, което за мен беше интересно. Виктория в техния подкаст обясняваше на Туджаров, че било видимо за всички, че Валерия и Янков много са се харесали взаимно от самото начало, но и двамата са се опитвали да постъпят правилно, заради историята с Кумбата. И според нея си личало, че е имало вътрешна борба да се противопоставят на това, което чувстват и не им е било лесно.

# 566
Павел и Ицака според мен се опитваха да опонират на Дани, за да покажат, че не му симпатизират. Ама положението е след дъжд качулка.

Връщам си думите. Само дето не му целунаха задника в ефир. Срамно е така да се хилят и радват докато Даниел обижда Валерия.

Извинявам се ама нормално ли е публично да кажеш "Над Валерия може да издевателстваш, тя прави всичко." Този каул е толкова жалък. Искрено съжалявам момичето дето му се води приятелка, защото някой ден ще му стане бивша и за нея ще говори по същия начин. Даниел заслужава да иде да си изкопае една дупка зад блока на баба си в Котел и да не излиза от там за нищо не света.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 10:37 от Ir0ny

# 567
Много са ми гнусни мъже като Дани. Като цяло, няма нищо по-отблъскващо от отчаяните приказки да зарязан мъж.

# 568
Не знам защо този клип е скрит все още, но аз го достъпвам Simple Smile Даниел при Жорката и Чакалчето в ЧакалКаст.

https://www.youtube.com/watch?v=--10e3_jrxg&list=PLBc2JOIzjJ5i-z … zdvchDWc&index=15

# 569
Защото се опитват да скрият, че гостът е по-прост, отколкото предполагахме, но истината лъсна.

Общи условия

Активация на акаунт