Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Тоя Емил е мега зле. Сигурно и за половината неща, които опитва да използва срещу Спас, даже не се е и сетил сам. Защото няма мозък дори и за толкова. Ноо най-вероятно е много кофти някой на 17 да е повече мъж, отколкото този ще успее да бъде през целия си живот. Жалко, че не му достига капацитет да го осъзнае.
Или може би по-добре, че не може, че иначе здраво ще се депресира... Липсата му на осъзнатост всъщност го предпазва от това да разбере колко е тъп и каква деградирала представа има за мъжество, доблест и тн 🙉

# 721
Аз чак сега изгледах последния епизод на Къщата и трябва да кажа, че много се асоциирам с усещанията на Виктория и Коцето. Изгледах им няколко подкаста и ми промиха мозъка! Grinning
Иначе доста ми хареса епизодът, много се обогатиха образите на участниците, показа се по-задълбочено развитието на отношенията.
Кико ми направи добро впечатление, личи си, че е някак по-зрял в мисленето си от останалите, въпреки че понякога реагира остро.
При Мария ми се струва, че има някакъв много по-дълбок проблем от просто егоизъм. Нещата, които говори са...нямам думи. Frowning
И накрая лъсна истината за Жорката. Защото все го играе много лежерен, над нещата, че уж не му пука много, а сега си пролича как, ако някой му обърка свещената игра, започва да си проявява типичната арогантност.

# 722
  • България
НадкасТът с Венета е много приятен, тя е много словоохотлива, прави смислени и ясни изречения, изяснява случки. Децата в коментарите може и да я намират за безинтересна и досадна, но аз много й симпатизирам.
Имаше един неочакван коментар: да вкарат Венета и Киро от Островът в сезон 2 на Диви и красиви.

# 723
Днес нещо станах много рано и гледах подкаста с Цецо Цонев и ако мога така да кажа бих искал да обобщя от чадтното към общото

Цецо е поредния участник който е останал с добро впечатление от Янков и СЛЕД ( много ключово) излъчването на епизодите

Един от малкото пъти в които съм бил натоварен от предаването беше преди няколко епизода когато Вики и Коцето обсъждаха какъв бил измекяр и как постъпил с Валерия там за гласуването, намирам го за иронично, дори парадоксално, като се има предвид те как “ лъснаха” с качествата им

Вики мисля че няма нужда се пояснява как се изложи, обсъждано е достатъчно мисля че и просто е комично как се е загрижила за Вал 😂

Коцето се изтъкна поне два пъти как държал на мъжката си дума , въпреки че бил еди си какъв, но още преди средата на предаването стана онова където набеди Жорката, отделно постоянно крои нещо с Мария, въобще не мисля че затвърди твърденията си как постъпвал мъжки според мен

Янков поне аз не съм видял да обяснява колко е доблестен и тн, но явно никой не се чувства преебан от него ( освен Валерия с гласуването)

Последно само, този сезон съм закачен и ще го догледам до край, но вече няма да ги гледам ако има следващи сезони ( не че им е важно, но да си кажа 😂) заради….. Павката 😂

Ясно е че , някой трябва да е лошия, но мисля че прекалява, не знам дали иска да е шериф защото е гледал лоренцо ламас като малък или е пиян от власт или не знам какво, но не ме кефи нещо

За без пари- толкова, но и за без пари не бих гледал вече 😂

# 724
Имаше един неочакван коментар: да вкарат Венета и Киро от Островът в сезон 2 на Диви и красиви.
Оо, не наказвайте Венета точно с онзи екземпляр. Тя заслужава нещо много по-добро. Simple Smile

Довечера (след тричасовия епизод) ще се пусне нова тема, когато стане ясно кои са финалистите.
Дотогава всеки, който не е гласувал в настоящата анкета (горе, под заглавието), има възможност да го стори.

# 725
Янков може и да е готин човек, с когото един мъж да си пие бирата, но Виктория и Коцето го преценяват по съвсем различни критерии - като потенциален партньор за жена, която трябва да разчита на него в живота и да му се довери. И наистина не става въпрос за гласуването, те казаха нещо, което и аз написах тук преди няколко седмици - че той никога не застана зад нея категорично, за да я защити и подкрепи в нито една ситуация. Последният епизод беше като кулминацията на влошените им отношения. И за останалите неща за мен бяха прави - това, с което се занимава, поведението му с жени и други хора, нещата, които говори.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 11:53 от Meddyy

# 726
Янков е мъж, който винаги ще вади картата с к*рвалъка на Валерия. Готов е да я смачка с това при първия скандал. Това ги прави неподходящи един за друг, иначе са ми симпатични на екран.

# 727
  • софия
Венета е в сериозна връзка, доколкото знам. Защо я бутат в ДиК?

# 728
Медиии ( така ли се чете 😂),

Бих се съгласил с това, ако те двамата бяха направили нещо от това за което упрекват Янков че не е направил

Те подкрепиха ли Валерия в батака с емо каменов- не, страх ги.беше както и Янков го беше страх според мен

Те дали ли са плюс на Валерия някога-  не

Янков добре го измисли това с компромисния вариант, ако беше дал плюс на Валерия щеше да е пълен СИМП (това е като мъж под чехъл, само че жената на която угаждаш не ти е гадже, а те е френдзоннала, тоест още по-лошо)

Викито ако Кико и беше угодил на акъла щеше да го набие на Дани, после ходи да се целуват, както и други изпълнения, просто не е в позиция да говори каквото и да е

Отделно води някаква псевдо студена война с Вал, сега се загрижила 😂

Коцето е малко по-добре, но и той не е “изряден” така да го кажа, това което Янков “направи” е капка в морето пред тяхното цунами от помия

За това какъв е Янков, не искам да се повтарям, но спрямо действията им,е просто абсурдно да се възмущават, по-добре да гледат себе си, Коцето наговори тези неща, после го кани на рожденния му ден, това говори достатъчно какви “качества” притежава. Отделно за поведението с жените, Коцето не пуска ли някакви хомо шегички по Ставрев да кажем, така че пак издиша

Другото е субективно смея да твърдя

В заключение искам да кажа че просто спец тези двамата не се ли виждат какво правят,да си позволяват да говорят такива неща

# 729
Това, че някой не ни е симпатичен, не означава, че няма резон в аргументите му. Освен това не е необходимо Виктория и Коцето да защитават Валерия, те си се защитават един друг, защото са най-близки помежду си и всъщност доказват нещата, които прокламират, относно дължимата подкрепа на близък човек.
Много позитивно впечатление ми направи и това как Вики, въпреки че не харесва Валерия и тя определено не е нейният тип човек, успя да се дистанцира, да прояви обективност и да й признае позитивните качества. И въпреки че Коцето си пада интригант, според мен в настоящия случай действително беше загрижен за Валерия, виждайки че Янков не е много читав човек, а тя има склонност да се предоверява. Всички тези неща ги казвам, въпреки че не съм фенка на Виктория и Коцето от самото начало и многократно съм ги критикувала тук.  
Пак казвам, абстрахираме се от гласовете. Янков дори по време на номинациите се държа прекалено студено, дистанцирано, репликите, които каза (няма да ги цитирам), после коментарите по време на синхрон... Жените очакваме по-различно поведение от мъжете, които претендират, че желаят да ни бъдат партньори.
Валерия има ужасно голяма нужда да се научи да поставя граници и да не позволява на хората да злоупотребяват с нея.

# 730
И аз като на всяка манджа мерудия да се изкажа – За мен най-обидното беше, че въобще я пита за кого да си даде плюса. Можеше да обясни какво са намислили със Ставрев, а тя ако е имала някакви страхове, че ще бъде мишена на предстоящия съвет, той трябваше да се замисли дали да следва плана.
Някак не е пичовско поведението му да я използва за да печели екранно време, а после я пуска по пързалката.

# 731
Три битки и общо 5 отпаднали:

Финалистите МАЙ са
Скрит текст:
Георги, Кико, Валерия и Янков
, но само превъртях, тепърва ще гледам.

# 732
  • България
Благодаря на всички, които пишат какво се случва в предаването, следя ви коментарите.

# 733
Още гледам последния епизод, но..
Скрит текст:
Не ми харесаха първите 2 игри. За първата - може ли да дадат загадка, подобна на която са давали и преди на един от участниците... И това, че Виктория подсказа на Валерия не беше ок.
За втората игра - игри с късмет за полуфинал не ми харесва като идея. Веси я видяхме колко ги разбира пъзелите, когато Жоро го няма до нея. Остана прекалено дълго и без това.

# 734
Съгласна съм - и двете игри не бяха подходящи.
Подигравателното отношения на Мария като отключи катинара и Ставрев я попита как, е красноречиво. Не искам тая персона да я виждам никога повече.

Общи условия

Активация на акаунт