Стани богат - тема 24

• 12 896
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Странно ми е как толкова много хора не знаят какво е това хинап. Ето една пазарна ниша, жалко, че малко хора днес го отглеждат.
В нашия град го има по старите дворове, а и по селата. Изяждам килограми всяка есен, тази година обаче реколтата беше слаба, съответно и предлагането.

Ето това е традиционният за Южна България хинап, по-едрият с крушовидна форма е някакъв нов сорт и не е толкова вкусен.

# 511
  • София
На моята снимка хинапчетата са бая малки - така, че за хубава вечер ще "пробваме" тези на Кака!
Които са започнали гергеф на водещия - да качат снимки коя докъде е стигнала (виж! откриването на вечерта в поста ми) Simple Smile
До утре, банда, наздраве на именниците!

# 512
Ние имаме от крушовидния хинап на двора, не е нов, а е ашладисан. Има издънка с малки овални хинапчета. Аз лично предпочитам японската мушмула Simple Smile

# 513
Малките овални са по-вкусните. Smirk

# 514
Женицата предвидливо заключи 1000. Дошла беше с малка кошница. Стигна донякъде, защо не спря?! Можеше да вземе повече от 1000.
Често се питам, всички ли са наясно, че могат да спрат когато искат. Чувстват се някак длъжни да отговорят.
Тази женица честно не ми хареса. Сладникава ми беше.

# 515
Малките овални са по-вкусните. Smirk
Хм, не бих казала - еднакви са ми на вкус (разбирай - еднакво не ми харесват Simple Smile )

# 516
Моите наблюдения от участници - учители са, че хич не са толкова знаещи и с обща култура, колкото се предполага за хора с тази професия.
Снощната участичка беше пореден пример. Семпла женица, нищо, че изглеждаше мила.

# 517
Не само участниците са така. Имам доста учители около мен, но имащите малко по широка обща култура и странични познания са малцинство.

# 518
Съгласна съм. Естествено, има и изключения - жената, която участва в последните 7 предавания в Последния печели - Зорка Желязкова, е с богата обща култура. 

# 519
  • София
На 22 октомври не започвайте основно почистване на дома си. По-добре е да не тръгвате на дълги пътувания, защото те няма да донесат радост. Не трябва да предизвиквате кавги или скандали.
Прочее, ако не гледате сами, не се карайте за отговори и суми. Който и да е познал - ние от дивана печелим еднакво. Simple Smile
Днешният ден е по-специален за нас, мъжете.  Междуанродният ден за защита на мъжката нервна система от насилствени действия от страна на жените е неофициален и хумористичен празник, но има резонно право за отбелязването му. 22 октомври е избран за деня, в който да обърнем внимание на страданието, на което са подложени мъжете от страна на жените. Ама-ха, като сме безделници, да не сме и без празници.

Ще попоглеждам телевизора, но май няма да взема участие в коментарите (имам др.ангажименти у дома). Желая ви да ви е интересно.

# 520
  • София
Крал Леброн!

# 521
Леле, щях да кажа Скоти Пипън с такава убеденост и да гръмна.

# 522
Не беше ли Шакил? Той е с гигантски ръст...

# 523
Горят фалшиви банкноти. Има го във филми и сериали, вкл.американски.

# 524
  • София
Горят фалшиви банкоти.

Общи условия

Активация на акаунт