Стани богат - тема 24

• 12 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Другата България
Много се надявах да те изпреваря с отговора. Heart
Сърца червени, сърца милиони.....ЦСКА, естествено.

Този опука жокерите на елементарни въпроси, язък да игрите, на които ходи.

# 301

И аз съм за ЦСКА, а той разсъждава някакви глупости за школа, традиции и нам кво си.
ЦСКА е държавен клуб, създаден като се обрани най-добрите футболисти на България и реално си е национален отбор.  Павел Панов се е измъкнал (макар и по-късно), защото милицията ( в лицето на Левски) се опънала.

# 302
  • София
Ако не се лъжа беше Гучо ама не съм на 100% сигурен
50 на 50

# 303
  • София
Аз обаче съм далеч от модата. Да не излезе Гучо Гучев. Или Пако - искам поне 50/50.
ПП. Дяволо, писали сме заедно с еднакви съмнения и еднакви желания Simple Smile

# 304
  • Другата България
Какъв е този участник, дето дойде с гръмката заявка за човек, ходещ по куизове, състезания, викторини???
Класиката - три жокера и аут.

# 305
  • София
Гучо е, но и другите варианти са готини Laughing ...нещо като Иван, Драган, Петкан...

# 306
  • София
Ники 2 от 2 днес ; общо 12 от 13 😮

# 307
Гучо е толкова логично, че бих се разколебала поради това.

# 308
Този Гучо Гучи като нищо ще се окаже потомък на някой нашенски Гочо. Simple Smile
Като Булгари и т.н., примери много.

# 309
Какъв е този участник, дето дойде с гръмката заявка за човек, ходещ по куизове, състезания, викторини???
Класиката - три жокера и аут.

Общо взето СБ е лебедовата им песен Smiley
Не гледам други игри, тука ви чета, за бивши участници.
Чудя се на миналите им успехи.

# 310
Има логика да са Олимпийски игри, но дали не е подвеждащо.

# 311
Марин Николов беше с осем победи в Последния печели, но в третия сезон, където вече конкуренцията не беше сериозна.

# 312
  • София
А младежът с всичките си разсъждения за вечерта си е като един... Гучо Гучев, ама нейсе.
Тук извади късмета. Вдигна сумата.

# 313
  • Другата България
Дано сега му потръгне и да ме опровергае, аз няма да мога да гледам утре, но дано пък само в началото да е бил несигурен.

# 314
  • София
MianaNia, благодаря за инфото. А pepa57 май е съвсем права за лебедовата им песен (на куизърите, почнали и прочули се другаде) - но не и без помощта на "компютъра" тук. Не четохте ли; AI вече можел да изпитва завист, злоба и Ганювите похвати не са му чужди. Smiling Imp
Мери, дано, нека. Зависи си от въпросите и дали не е успял да ги преметне с несигурността си по пътя към по-високо ниво.

Хубава вечер с Флашданс или Суийт (по-назад), именниците да черпят. И не преяждайте след 20:00 пред екрана, че едни други вътре в него ще мрат от глад. А, особено днес никак не е християнско. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт