Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 526
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, Ванеса! Поръчах само маската, за шампоаните както супер отзиви, така и и много лоши, странно. Аз не търся заглаждане тъй като косата ми е права, но с възрастта започна да се чупи, та я правя на вълни, иначе не прилича на нищо.

# 181
Момичета, бихте ли ми препоръчали маска за изключително суха боядисана коса. Общо взето нищо не помага освен на Пол Мичъл awapuhi wild ginger серията. Впрочем силно ги препоръчвам.
Но търся алтернатива, малко по-евтина по възможност.

# 182
Здравейте, прекрасни! В издирване съм на определен вид безамонячна боя. С риск да се посмеете, единственото което знам за нея е, че на кислородна основа. Последно съм се правила при фризьорка с такава боя, но не разбрах на коя марка е, та я търся, да се мажа вкъщи. Хубавото беше, че боята падна с измиванията, а не като безамонячната на Олиосета например, която ми падна поетапно в растежа на  дължината на косата. Ако някоя от вас е чувала за такова чудо, моля да сподели. 😄

# 183
Аз искам да препоръчам боята за коса на Andreia, конкретно ползвам зелената опаковка (безамонячна, трайна се води). Преди това ползвах на Олиосета и така хвалената на OWAY, като и от двете  бях страшно разочарована.
Андреа ми докара изключително естествен цвят на косата, на доста по-добра цена е от Oway, аз лично смесвам в съотношение 1:1 с оксиданта, а не както е написано 1:1,5. И ако имате за покриване повече бели коси е важно да изберете боя с нула след точката или да смесите два номера бои, като пак превес трябва да има боя с нула след точката.

# 184
ivetah, сещам се на прима виста за Vitality's Tone. Фризьорката ми ме правеше преди години с нея и си спомням, че имаше някаква интересна технология и много приятен и нетипичен аромат. Много бях впечатлена от крайния резултат и години наред не сме я сменяли с друга.

# 185
Благодаря, ще я пробвам значи. Наистина имаше и хубав и приятен  аромат, когато ми я правеше, а не онзи натрапчивия на боя.
ivetah, сещам се на прима виста за Vitality's Tone. Фризьорката ми ме правеше преди години с нея и си спомням, че имаше някаква интересна технология и много приятен и нетипичен аромат. Много бях впечатлена от крайния резултат и години наред не сме я сменяли с друга.

# 186
Боите на Vitality’s са много хубави и щадящи с подходящия оксидант.

Момичета моля помагайте, издирвам подобен крем като на Kerastase nutritive magistrale. Уникален крем, но го спряха. Дали има подобен на тази или на друга марка?

# 187
Боята на Oway е станала 42 лв., направо припадам. Ползвам на Пермес, тя е под 30 лв., но бързо лъсват белите коси, Андреа се държи добре. Ходя от скоро на фризьор за боядисване на корени, защото съм с кичури и сама е трудно да поддържам, и се чудя дали Оуей има добро покритие на белите коси и си заслужава да я купувам на тази цена.
Не си спомням дали падаше бързо преди години, поне от 2 не съм се правила с нея.
Ще съм благодарна на всяко мнение.
Заредила съм кошницата с Керастаз от Рибката и чакам 22-ри 🤩

# 188
Точно в рибката Керастаз не са на добри бени, макар и чернопетъчни.

# 189
Да,сравнете цените с Нотино и Дъглас преди да поръчате.

# 190
Аз не търся заглаждане тъй като косата ми е права, но с възрастта започна да се чупи, та я правя на вълни, иначе не прилича на нищо.
Имах предвид не изправяне на косата,а заглаждане/полиране на косъма.

Лимана,ти в какъв цвят боядисваш косата си?
Аз си взех 2 бои за проба,но от розовата,наистина не е лоша.И на мен ми се въртяха мисли за промяна на съотношението боя/оксидант,но на онзи етап не ми се рискуваше.
Та ми е интересно ти как виждаш разликата,ако си пробвала и стандартно по указания.
Имам боя за още едно боядисване и може да тествам и аз

# 191
Боядисвам се с 5.0 и 6.71 на Андреа. Става много естествено кестеняво, каквато е моята си коса. Имам бели коси, не е като да нямам. За съотношението на смесване боя:оксидант бях гледала две фризьорки как обясняват защо е по-добре да е 1:1, особено ако имаш да покриваш бели коси.
Боята ми издържа 4 седмици някъде.

# 192
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой ползвал ли е Lazy Girl Biodegradable Hair Cleanse Cloths (20pcs) на Sam McKnight. Вършат ли работа за замазване на положението, когато няма възможност за измиване?

# 193
  • Някъде там
Аз съм от малкото, които не харесват боята на Андреа(зелената). Бях я пробвала комбинация  5-ца и 5.21 (оксидант 6%) косата ми стана рижава и с по светли корени. Като изключим това, косата ми след боята беше мека и не се увреди.

# 194
Боята на Oway е станала 42 лв., направо припадам. Ползвам на Пермес, тя е под 30 лв., но бързо лъсват белите коси,  .........и се чудя дали Оуей има добро покритие на белите коси и си заслужава да я купувам на тази цена.
Е сори не това не са нормални цени. За бога сестри не купувайте бих казала.
Аз се възмущавам на Вела Колестон - тук е по 31 лв без оксиданта - в немски сайтове и понякога в нотино е по 18-20 лв. от makeup даже 15 лв. съм хващала.
Ползвала съм поне година и половина Oway, покрай хайпа от темата. Отначало докато имах по малко бели коси що годе ме удовлетворяваше, макар че супер бързо се измиваше и цвета ми ръждавееше ( ниво 8 ) Но след голям стрес и експресно побеляване я спрях, даже не успяваше да покрие белите ми коси. Още ми стоят отворените 3 тубички които смесвах като цветове.

Понякога се боядисвам с дрогерийни бои ( елеа, престиж ), и не виждам нито косата ми да е в по-лошо състояние, нито в периода на измиване на цвета.

Общи условия

Активация на акаунт