Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 418
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Ползвала съм поне година и половина Oway, покрай хайпа от темата. Отначало докато имах по малко бели коси що годе ме удовлетворяваше, макар че супер бързо се измиваше и цвета ми ръждавееше ( ниво 8 )
И моя опит с въпросната боя беше същия.
Аз съм от малкото, които не харесват боята на Андреа(зелената). Бях я пробвала комбинация  5-ца и 5.21 (оксидант 6%) косата ми стана рижава и с по светли корени. Като изключим това, косата ми след боята беше мека и не се увреди.
Не само за Андреа, а за всяка боя си иска напасване на цветовете. Аз докато стигна до "моята" комбинация от номера бои.....повече от година ми отне експериментирането. Рижавото зависи и от пигментите в собствената коса, трябва да се ползват коректори.
Абе въобще боядисването не е лесна работа. Но пак предпочитам сама в къщи, отколкото в салон с незнайно какви продукти и краен резултат.

# 196
Момичета, има черен петък в дъглъс, продуктите на Лореал излизат по 19лв шампоана и 29лв маската. Има намаление и на редкен, ако някой се интересува. Довечера започва и ЧП в златна рибка.

# 197
  • София
Боята на Oway е станала 42 лв., направо припадам.
Скрит текст:
Ползвам на Пермес, тя е под 30 лв., но бързо лъсват белите коси, Андреа се държи добре. Ходя от скоро на фризьор за боядисване на корени, защото съм с кичури и сама е трудно да поддържам, и се чудя дали Оуей има добро покритие на белите коси и си заслужава да я купувам на тази цена.
Не си спомням дали падаше бързо преди години, поне от 2 не съм се правила с нея.
Ще съм благодарна на всяко мнение.
Заредила съм кошницата с Керастаз от Рибката и чакам 22-ри 🤩

Тук я има по 33лв :
https://sicosmetics.bg/bg/product/164/bezamonyachna-biodinamichn … oway-hcolor-100ml

# 198
И като добавите оксидант , защото това 33 е цена без оксидант, цената си идва 42 лева

# 199
Lookperfect и те с намаление, поръчах мултитаскинг лака на Сам Макнайт.

# 200
Кои цветове на Оway ползвате, доволните от нея?
Аз от 7.1-6.1 + зелен коректор все се измивах до оранжево 8 до месец.
Минах на амонячна topchic na goldwell за да завържа цвят.

# 201
  • София
Кои цветове на Оway ползвате, доволните от нея?
Аз от 7.1-6.1 + зелен коректор все се измивах до оранжево 8 до месец.
Минах на амонячна topchic na goldwell за да завържа цвят.

Супер доволна съм от  topchic na goldwell и Colorance на същата марка, все не стигам до Оway .

# 202
Момичета, прочетох на опаковката на еластисайзъра, че не трябва да се нанася няколко дни след химическа процедура. Това означава ли, че не мога да го сложа 3 дни по-късно след боядисване?

# 203
  • Някъде там
Момичета, прочетох на опаковката на еластисайзъра, че не трябва да се нанася няколко дни след химическа процедура. Това означава ли, че не мога да го сложа 3 дни по-късно след боядисване?
Да, това означава. По добре не рискувай, защото сваля от боята Simple Smile

# 204
Аз направих една поръчка за 66 лв да видим,кога ще дойде и дали ще съм доволна от продуктите.Hug

# 205
Поръчах и аз ,зарадвах се на сийлъра на олиосета в нова опаковка ,забърсах и маската с камелия . Няма ли да има вече кодове за 5 % ?

# 206
  • Някъде там
От ЗР за сега нищо не съм поръчала.
От beautymall се заредих с маски на Лореал за 30 лв. и сега май нямам нужда от нищо. Единствено серума с прокапил на Лакме, който много харесвам.

# 207
Gigova, преди малко поръчах с този код за 5%
23U868pRT
Взех шампоан за стимулиране на растежа на Меди (само него не съм пробвала, дано да е хубав) и термото на Напура. Него отдавана го искам, но все имам налични 3-4 термозащити и все не му идва реда.

# 208
И аз напълних кошницата в Златна рибка, но не мога да си ползвам кода за 5% намаление…

# 209
Сигурно е изтекъл, аз ползвах моя.

Общи условия

Активация на акаунт