Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 447
  • 727
  •   3
Отговори
# 270
Фризьорът ми препоръчва Епруваж серума за бърз растеж. Днес го взех, ще споделям резултати.

# 271
Здравейте, някой може ли да ми препоръча кое е по-добре за спиране на косопада и засилване на растежа?

Загледах сините ампули на Напура и също на Епруваж reviving scalp serum
Търся нещо с реален ефект
Ще препоръчам нещо доста скъпо, но брутално добро като ефект. Даже съжалявам, че не си дадох първоначално парите за него, преди да ползвам 20 други неща, които имаха нулев или мижав ефект.

Без да преувеличавам - след 7 дни много старателна употреба (пръсках и сутрин и вечер) косата ми порасна с 1 см. Абсолютно педантично съм я измервала през цялото време. След ковид изгубих огромно количество от косата си, която падаше с месеци наред. Ползвах ампули, спрейчета, добавки, правих си разни домашни маски с масла и тн. Но само след 1 шишенце от този тоник всичко спря. След няма и 10 дни не ми падаше косъм от главата повече. Втората опаковка си я купих единствено с цел светкавичен растеж на останалата коса.

Caffeine Botanical Scalp Revitalizer на O’right

Може ли да попитам къде го намирате?

# 272
В Рибката го имат. В момента е и на доста поносима цена. И трите пъти, в които съм го купувала, дебнех да хвана някаква промоция, за да му се свали цената. За мен беше абсолютно непознат продукт (и бранд) и ми беше странно, че из нета има оскъдна, да не кажа почти никаква информация за тоника. Спомням си, че намерих някакви азиатски видеа, в които обясняваха повече за технологията му, как е създаден и как работи. После вече го видях и на себе си, че има невероятен ефект.

# 273
  • София
Жаки, голяма си подстрекателка, ще го тествам и дам отзив Simple Smile

Прие ми и 23U868pRT за 5% отстъпка.

От ЗР не престават да ме учудват, поръчан в 18.00, доставен в 9.00 на следващия ден във Спиди, току-що получих мейл от Спиди #Crazy

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:48 от nad_tab

# 274
Някоя от вас поръчвала ли е така хвалената вълшебна ботокс терапия за коса от Арлен? Чета много положителни коментари в сайта им и доста и се чудя.
https://www.arlen.bg/product/28458/ekstremno-vazstanovyavashta-b … reme-routine.html

# 275
Днес ходих до физически магазин на златната рибка. Имаха 30% намаления. Не знам как е на сайта, ама бях впечатлена.

# 276
И аз не устоях на тоника с кофеин O’right. Такива чудеса прочетох, ако на половина ги оправдае, заслужава си всяка стотинка 😊

# 277
Айде, ще ви изчакам да пишете отзив след време, ако може и снимки за сравнение.

Аз ще прикача моите от Био рехаб, ако някой иска да поръчва да пише.
Ще кача снимките с дати.
Направих просто някаква реакция към него, аз последно време правя реакции към всевъзможни неща, та го спрях и се чудя дали е бил временен дискомфорт към края на опаковката или трайна алергия😀 защото алергиите ми последно време са нетрайни. Т. Е появява се веднъж от нещо после мога да консумирам пак или да имам контакт ( напр. Морското свинче) и тогава нямам грам реакция 😂
Както и да е . Ето снимките.

https://imgur.com/a/MKJbdU0

# 278
Лоши жени такива, точно се радвах, че тоя месец почти свърши и няма да харча повече пари.

# 279
Ако този тоник подейства добре на косата ми, ще си заслужава неприятната цена. Виждам, че регулира себума, което също ми е важно. Ще започна да го използвам прясно боядисана и лесно ще следя дали има растеж, но повече се надявам да укрепи косата ми.

В отзивите прочетох, че при други хора растеж от 1 см се постига за 20-30 дни.

Тийнката си поръча продукти за мазни корени, сред които  глина за почистване на скалп на Kerastase. Някой има ли впечатления от нея?

# 280
Loreal Blowdry Fluidifier, както и серията Liss Unlimited

Здравейте момичета , някой би ли препоръчал серия или продукта с ефект ''лигава коса''

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 23:08 от Sensaya

# 281
Айде, ще ви изчакам да пишете отзив след време, ако може и снимки за сравнение.

Скрит текст:
Аз ще прикача моите от Био рехаб, ако някой иска да поръчва да пише.
Ще кача снимките с дати.
Направих просто някаква реакция към него, аз последно време правя реакции към всевъзможни неща, та го спрях и се чудя дали е бил временен дискомфорт към края на опаковката или трайна алергия😀 защото алергиите ми последно време са нетрайни. Т. Е появява се веднъж от нещо после мога да консумирам пак или да имам контакт ( напр. Морското свинче) и тогава нямам грам реакция 😂
Както и да е . Ето снимките.

https://imgur.com/a/MKJbdU0

Аз също ще чакам отзив за спрея на O'right щото постоянно някой пита за продукти за косопад в тази тема и ми е интересно как точно сега се появи мнение за супер дупер продукта.

# 282
Не зная  дали влияе на косопад, пише точно- тоник с кофеин за стимулираме на растежа за мъже и жени, аз конкретни за това го взимам, а за косопад без вътрешен прием на витамини, не виждам как ще се получи. Аз моят сезонен конкретно го стопирах с 5 ампули Напура и прием на биотин вътрешно. Но трябва да се има предвид, че космите на които им е дошло времето да падат, ще паднат, независимо какво се прави в тази насока….

# 283
  • Варна
Ако този тоник подейства добре на косата ми, ще си заслужава неприятната цена. Виждам, че регулира себума, което също ми е важно. Ще започна да го използвам прясно боядисана и лесно ще следя дали има растеж, но повече се надявам да укрепи косата ми.

Тийнката си поръча продукти за мазни корени, сред които  глина за почистване на скалп на Kerastase. Някой има ли впечатления от нея?

Растеж от 1см. на месец не е нещо кой-знае колко впечатляващо....Косата расте средно около 1.5см за месец. Растеж от 2 до 3см. вече е нещо по-впечатляващо.
 Постигала съм го макар,че никога не ми е било цел защото блондинките никак не си падаме по бързо растящи корени Grinning. За мен не е важно косата да расте бързо,а просто да си стои на главата Grinning,че аман от тия косопади.
 Ползвала съм я тая чудесия преди години и явно не ме е впечатлила кой знае колко. Това,от което на мен безобразно ми расте косата е колаген с биотин и серумите на G&G като не просто расте,а новоизрасналия косъм е сериозно подхранен. Серумът на Калиначи и маските има също.
 Турските ампули на Даймънд глоу,спрея от серията......

# 284
  • Някъде там

Растеж от 1см. на месец не е нещо кой-знае колко впечатляващо....Косата расте средно около 1.5см за месец. Растеж от 2 до 3см. вече е нещо по-впечатляващо.
 Постигала съм го макар,че никога не ми е било цел защото блондинките никак не си падаме по бързо растящи корени Grinning. За мен не е важно косата да расте бързо,а просто да си стои на главата Grinning,че аман от тия косопади.
 Ползвала съм я тая чудесия преди години и явно не ме е впечатлила кой знае колко. Това,от което на мен безобразно ми расте косата е колаген с биотин и серумите на G&G като не просто расте,а новоизрасналия косъм е сериозно подхранен. Серумът на Калиначи и маските има също.
 Турските ампули на Даймънд глоу,спрея от серията......
В коментарите пишат, че за 10 дни  им расте косата с 1 см, за 5 дни се появява нова коса.
Серума не съм го използвала, използвах шампоана, балсама и олиото. Шампоана не ме впечатли, балсама е добре подхранващ без да е уау, олиото е много добро.

Общи условия

Активация на акаунт