Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 505
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен
Нели,пробвай този шампоан сайта е ппоизволен
https://aptekifenix.bg/selmaks-blue-pochistvasht-shampoan-protiv … stvie-200-ml.html
На мен ми помага когато ми се раздразни скалпа от някой шампоан.Обикновено се оправя с 2-3 измивания.

# 346
Дали има и други, които имат проблем с влизането в акаунта в ЗР?

Излезе ми съобщение, че всеки потребител трябва да си промени паролата. Ок, въведох имейла си, но вече 20 минути не съм получила нищо – проверих всички папки, но имейл няма. Два пъти въведох имейла, пак нищо. Със сигурност е верен, така че явно проблемът е друг. Жалко, защото времето за голяма поръчка е перфектно, а утре може би няма да успея, други сайтове ще са с предимство Relieved

# 347
  • София

Излезе ми съобщение, че всеки потребител трябва да си промени паролата. Ок, въведох имейла си, но вече 20 минути не съм получила нищо – проверих всички папки, но имейл няма. Два пъти въведох имейла, пак нищо. Със сигурност е верен, така че явно проблемът е друг. Жалко, защото времето за голяма поръчка е перфектно, а утре може би няма да успея, други сайтове ще са с предимство Relieved

Не зная дали ще съм полезна, но аз получих същото съобщение и като вас чаках имейл, а такъв не дойде. Може би направо въведох нова парола и така ме пусна да поръчам миналия петък. Опитайте.

# 348
Нели,пробвай този шампоан сайта е ппоизволен
https://aptekifenix.bg/selmaks-blue-pochistvasht-shampoan-protiv … stvie-200-ml.html
На мен ми помага когато ми се раздразни скалпа от някой шампоан.Обикновено се оправя с 2-3 измивания.
Благодаря 🤗

# 349
  • Варна

Генерирай си нова парола. Сменяли са платформата и го бяха написали някъде.

# 350
Искрица

"Търсих в търсачката, но не ми излизат много резултати, затова ми е по лесно да попитам тук в темата.
Какво ви е мнението за тази серия на CHI"

Само балсама съм и ползвала и ползвам. За мен е топ.

# 351
Момичета, някой може ли да помогне ...желая гладка и лъскава коса, с какви продукти да получа този ефект......имам маска Лалга за тънка коса + ампулите ....серия керестаз генезис,  серия Лореал моликуляр рипеър, серия Олиосета филър ....и ампулите ...
Някъде бъркам и не мога да разбера къде ....
Снимката е прикачена една страница назад ...
Тънка и хвърчаща ...и с нищо не може да го получа желаният ефект ....ако прекаля с олио за коса на следващият ден изглежда мазна и сплескана....
quote author=Agent Provocateur link=topic=1698112.msg48904235#msg48904235 date=1732726542]
Момичета, с какъв протокол или продукти постигате гладка, лъскава и лигава коса?
Зависи от изходния материал! Каква коса имате!?

[/quote]

# 352
Аз имам същите серии без генезис , и от трите съм много доволна , но най  ми допада серума на молекуляр с отмиване , след него дори без финиши мога , при мен и лалга ампулите и олиосета ампулите докарват ефект на ламиниране . Може би шампоана трябва да ти е хидратиращ .Не съм специалист , предполагам

# 353
Tiffany, пробвай след генезис шампоан и маска (или само шампоан), балсамът Color Gloss на Редкен, после аз слагам крем 10 в 1 на Олиосета и малко от сийлър спрея им. Тази комбинация ми дава жестоки резултати, само че аз съм изрусена и ползвам шампоан и маска Метал Детокс, така малко ми утежнява, затова решавам, че след Генезис, ще ти бъде точно.

# 354
Veka и Prinzesa, благодаря ви, успях днес през Edge - нещо с другия браузер може би не беше наред Hug Доволна съм - към вече намалените продукти получих и още 5% с код 23U868pRT.

# 355
Аз купих серума на O'right Caffeine Botanical Scalp Revitalizer и сега ще видя дали ще има ефект за растеж и съгъстяване. Вярно много е хвален.

# 356
В интерес на истината, не очаквам чудеса от серума. Ако генетично ни е заложен определен брой фоликули и съответно гъстота, няма как от един продукт те да се удвоят. Лек стимул на растежа и подобряване на общото състояние ми се струва по-реалистично.

# 357
Aз пък мисля , че косата ми св сгъсти от серум и добавки за коса .

# 358
Може и да си внушавам, но от три дена ползвам Тоника на Oright и имам чувството, че вече косата ми започва да се променя - лъснаха ми тъмните корени, а те много се виждат на златисто- медната ми коса.😀

# 359
И аз взех този серум на Oright, но на опаковката не пише колко често да се ползва. Всеки ден? На мокра,  на суха? Колко впръсквания ? 😀

Общи условия

Активация на акаунт