Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 514
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
И аз имам огромен проблем с мъжките аромати в продуктите за коса. Това е причината да не мога да ползвам оригиналното CHI, а само жълтата версия с кайсията и черното шишенце с кимион. Коприната им е уникална, но този аромат ми е непоносим.

# 331
  • Някъде там
И аз с въпрос, става дума за два вида коси, които искаме интензивна хидратация/до лигавост .

Майка ми има дълга бяла коса, твърда, права и гъста, а моята е силно изрусена до раменете на кичури /почти руса от тях/ , гъста но с тънък косъм, и мека. От това, което съм чела дотук: На Макадемия съответните серии ли са по-подходящи или Джойко Хидрасплаша? /искам да взема шампоан, балсам и маска съответно за мен и нея?

И още един въпрос - този шампоан на Лакме k.therapy против косопад дали ще е ок за много суха коса /защото по описание е за мазна със сухи краища? До момента съм доволна от Генезиса на Керастаз и се чудя дали си струва експеримента?

https://zlatnaribka.com/collections/protiv-kosopad-active/produc … kme-active-300-ml
Моята коса е нормална, нито е с мазен скалп, не съм и със сухи краища. Шампоана ми се отразява добре. Вече заредих втора опаковка от него.Измива косата без да пресушава краищата. След него почти винаги нанасям маската на Лола от Рио от тази серия , която е и най-често използваната от мен. Пълна е до половината, но мисля да си поръчам още една опаковка, косата ми  я обожава.

# 332
Точно тази серия поръчах и очаквам и аз от Рибата.

# 333
  • Варна
В какъв ред е протокола ви с лийв ин продукти? Винаги ли завършвате с олио или запечатвате с крем, спрей или др след това? При мен винаги досега олиото е било последен продукт, но съм чела, че някои от вас слагат първо олио продукта на влажна коса и след него продължават с крем и термозащита. Как е най-правилно да се процедира?

За спестяване на подобни дилеми чисто и просто винаги смесвам олео финишите с крем Grinning когато е за нанасяне на влажна коса.

Мразя силикони на косата си Dizzy Face - става на клечки и сякаш още по-суха...

Ще пробвам Филип или Джойко в такъв случай, в тях  ми е последната надежда...

А серията на Марокан https://zlatnaribka.com/products/hidratirasht-shampoan-za-tanka- … 91&pr_seq=uniform

в такъв случай е повече подхранваща, отколкото хидратираща, така ли?

Не,че нещо ама и Кингси и Джойко са си доволно пълни със силикони и поликвати. Мине се не мине и току се появи от някъде био-мио течението Grinning.
Както в грижата за кожата така и в тая за косата силиконите са помощник не враг. Вече ако се спазва кърли метода е друго.......

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 16:29 от prinzesata

# 334
Серумът на GG мирише много. Казвам го за тези, които са по- чувствителни на тема миризми. Аз не можах да го изтрая.

Отидох специално да го помириша, миризмата е супер лека и приятна, от къде го закупихте?

Появи ми се някакъв странен косопад тази година, втривам сутрин и вечер по-малко.

От английски сайт, който е официален представител, бюти нещо си, преди няколко години беше. И другите им продукти са със силна миризма, която остава доста след измиване.

Аз не обичам силно ароматизирана козметика.

# 335
Момичета, с какъв протокол или продукти постигате гладка, лъскава и лигава коса?

# 336
Момичета, с какъв протокол или продукти постигате гладка, лъскава и лигава коса?
Зависи от изходния материал! Каква коса имате!?

# 337
Момичета, искам да пробвам боите на Wella, защото имаше доста от вас, които ги харесват. Koleston беше харесвана, нали?
Тръгнах да разглеждам цветовете, но в каталога и в Нотино ма снимките разликата между един и същи цвят е огромна. Кое отговаря на реалните цветове? Вие от къде гледате каталога?
Редактирам се, за да попитам от къде може да се вземе салонният кит на Олаплекс на добра цена напоследък?

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 19:12 от OliaMirchovska

# 338
Тънка и хвърчаща ...и с нищо не може да го получа желаният ефект ....ако прекаля с олио за коса на следващият ден изглежда мазна и сплескана....
quote author=Agent Provocateur link=topic=1698112.msg48904235#msg48904235 date=1732726542]
Зависи от изходния материал! Каква коса имате!?
[/quote]

# 339
  • Варна
Момичета, искам да пробвам боите на Wella, защото имаше доста от вас, които ги харесват. Koleston беше харесвана, нали?
Тръгнах да разглеждам цветовете, но в каталога и в Нотино ма снимките разликата между един и същи цвят е огромна. Кое отговаря на реалните цветове? Вие от къде гледате каталога?
Редактирам се, за да попитам от къде може да се вземе салонният кит на Олаплекс на добра цена напоследък?

Виж на сайта на Шимани Plex Forte. https://shimani.bg/produkt/%d0%b4%d0%b2%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b5% … 0%be%d1%81%d0%b0/
 Знаеш,че съм най-заклетия фен на Олаплекс,но ти казвам,че тоя е и по-добър и по-комфортен за ползване. Последно Olaplex купувах от Сефора преди 2 години на някакво намаление,но малък сет и 2л. стъпка 2 от Мейкъп:grinning:.
Каталог на Вела реалистичен има в рибата.

# 340

Виж на сайта на Шимани Plex Forte. https://shimani.bg/produkt/%d0%b4%d0%b2%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b5% … 0%be%d1%81%d0%b0/
 Знаеш,че съм най-заклетия фен на Олаплекс,но ти казвам,че тоя е и по-добър и по-комфортен за ползване. Последно Olaplex купувах от Сефора преди 2 години на някакво намаление,но малък сет и 2л. стъпка 2 от Мейкъп:grinning:.
Каталог на Вела реалистичен има в рибата.
Пробвах го вчера този Плекс и ми харесва, но някак съм свикнала с Олаплекс.🤷🏻♀
А 2л 2-ка даже не знаех, че съществува😄.

# 341
  • Някъде там
Търсих в търсачката, но не ми излизат много резултати, затова ми е по лесно да попитам тук в темата.
Какво ви е мнението за тази серия на CHI

# 342
Момичета, аз пак за боята на Wella да питам. Знач, че харесвате Koleston, но си харесах цвят от Color Touch. Какво мислите за нея? Каква е разликата между двете?

# 343
Момичета имам проблем взех да пробвам различви шампоани в резултат на което скалпа ми се лющи имам малки като пърхут снежинки ие ужасно ползвах 3 седмици виши деркос за всеки тип коса и после слде него взех друг шампоан и пак същото.Може ли някой да помогне от форума имал такъв проблем?

# 344
Вижте какво открих за червена коса :
Има шампоан и балсам
Само че точно тази серия я няма тук, има различни други продукти, някой ползвал ли е?
В Амазон видях, че има тази червена серия. То като шампоан оцветител ли е или е като лилавия шампоан за русото, в смисъл да подпомага? Или просто е оцветител..

Общи условия

Активация на акаунт