Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 537
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Мили дами,

Искам само да споделя, че снощи пробвах шампоана и балсама на Chi за обем (лилавите), както и спрея за обем на Милкшейк и коприната отново на Chi. Страхотна ми е косата, мека, обемна, подредена!
Благодаря ви! Ще чета и занапред, за да знам какво да пробвам по нататък.

# 391
И аз да споделя с Chi червената коприна ми мирише странно и някак лепне по моята хвърчаща коса .....ефекта с подредена мека и с блясък коса ( не като ламинирашият) постигнах с една ампула, която взех за проба С1 от корейските с хидролизирана  коприна и хидратиращ шампоан  Ладор взех за проба и се получи доста добър ефект без да променям и слагам нищо друго...само не съм прочела че ампулата може да не се измива и аз измих с вода като при другите ....

# 392
  • София
Момичета, отдавна не съм пускала поръчка до магазин на ЗР, с колко дни разполагам за взимане? Мислех, че ще се забавят заради намаленията, а те за един час ми обработиха поръчката. Не откривам информацията нито на сайта им, нито в имейлите им обаче. Има някои оферти за Cyber Monday.

# 393
  • Някъде там
Днес ще пробвам серията на CHI с арган, като балсама ще го пробвам и върху вечно заплетената коса на малката ми дъщеря.
Искам и да попитам, някой има ли мнение за този продукт .

# 394
Искам и да попитам, някой има ли мнение за този продукт
.
Искрице, аз го имах в мини опаковка преди няколко години. Имах големи надежди, защото като цяло продуктите на Редкен ми пасват на косата и предпочитанията (е, сериите подходящи за моята перушина де!) Но с този продукт не се разбрах изобщо, утежняваше ми и май го доизхабих като преуош.

И аз да споделя с Chi червената коприна ми мирише странно и някак лепне по моята хвърчаща коса ...
Chi си мирише на мъжки дезодорант и има 2 лагера - тези, които мразят миризмата му и тези, които много я харесват и им мирише на фризорски салон. Но за пръв път чувам коприната на Чи да лепне! На суха коса ли я сложихте!?!

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:05 от Agent Provocateur

# 395
Моля, отчетете се от сегашното намаление какво си взехте ,аз още се чудя ?

# 396

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:16 от Agent Provocateur

# 397

+тоник на Oright за разтеж на косата

# 398
  • София
Момичета, отдавна не съм пускала поръчка до магазин на ЗР, с колко дни разполагам за взимане? Мислех, че ще се забавят заради намаленията, а те за един час ми обработиха поръчката. Не откривам информацията нито на сайта им, нито в имейлите им обаче. Има някои оферти за Cyber Monday.
Мисля,5 дни

# 399
Момичета, някой да е пробвал такъв тип продукт гланциращ гел?
https://zlatnaribka.com/collections/glantsove-za-kosa/products/b … r-gloss-gel-clear

# 400
  • Някъде там
Агент, благодаря за мнението за спрея на редкен.Ще се въздържа от покупка, косите са ни сходни и не ми се рискува.

От намаленията си взех шампоан и серум с прокапил на Лакме и продукти жт аргановото серия на ЧИ, изглаждаща маска на Марокан, термозащита на Редкен, маски на Лореал.

# 401
  • Някъде по Дунава
От намалението взех на  Мediceuticals шампоан Folligen  и спрей Numinox, шампоан Napura S 00, крема на Олиосета All in one и олио на Емера Блу.

# 402
  • Русе
Момичета, някой да е пробвал такъв тип продукт гланциращ гел?
https://zlatnaribka.com/collections/glantsove-za-kosa/products/b … r-gloss-gel-clear

При мен нямаше никакъв ефект. Косата ми е тънка и слаба.

# 403
Аз да попитам някой запознат,за какво се използва цвета clear на Inoa?

# 404
  • Някъде там
Аз да попитам някой запознат,за какво се използва цвета clear на Inoa?
За придаване на блясък, подчертаване на цвят.Може да се смеси и с друг нюанст от Inoa, за да намали интензивността и да се постигне по-лек и прозрачен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт