Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 370
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
И аз съм доволна от Тоника, действително предпазва косата от омазняване и коса я чувствам добре.чудя се дали да не взема балсам или маска на Ôright. Можете ли да препоръчате нещо на марката?

# 451
Аз днес получих нова термозащита на Chi, която видях, че Агент е хвалила в една от темите, а на нея и се доверявам напълно.Ето тази си взех.

Искрице, от коя година е тази тема, че честно казано в момента не  мога да си спомня детайли за тази серия на CHI и конкретно за олиото (имах мини ако не се лъжа) - то вярно, колко продукта ми минаха през ръцете докато търсех Свещения Граал.

Подкрепям мнението ти, че коси като нашите се разбират добре с продукцията на Olioseta! Сийлърът го смесвам с крема или го добавям на връхчетата само.

# 452
Аз се включвам да споделя, че серията на Макадамия, явно е подходяща за коси, като моята тънки и с чувствителен скалп. Малко по-нагоре се оплаквах, че ми се появи косопад, нещо като пърхут и раздразнен скалп, заради проблеми с хормоните. Взех си възможно най-деликатните уж шампоани, Дюкре и Юсерин за чувствителен скалп и нищо..
Онзи ден си получих шампоана за тънка коса на Макадамия и вече след два дни склапа ми е спокоен... Ползвах и маската към серията.
Използвах и Алпарф спрей за обем и крема на Олиосета, от тях не виждам кой знае какъв ефект, но поне не ми дразнят.
Като извод, поне за сега косата е с блясък, свежа и не суха(както беше с другите, които имам.
И аз май се разбирам добре и с Олиосета. Само от този крем all in one нещо не виждам ефект. Виждам , че доста хора са доволни.

# 453
Аз се включвам да споделя, че серията на Макадамия, явно е подходяща за коси, като моята тънки и с чувствителен скалп...
Онзи ден си получих шампоана за тънка коса на Макадамия и вече след два дни склапа ми е спокоен... Ползвах и маската към серията.
Радвам се да разбера, че толкова любима на моята коса серия е работеща и за раздразнен скалп! Препоръчвала съм я несметно количество пъти и тук в темата и извън форума, но не знаех дали би била добра в такава ситуация! Мерси, че споделихте!

Кремът ви защитава добре дължините и краищата, не го подценявайте. Вижте дали ще ви хареса и на суха коса между миенетата. Особено сега в сухия студ на зимата нашите тънки коси съхнат и се наелектризират лесно, а подобни продукти леко овлажняват, приглаждат кутикулата. Опитайте с 1 помпа на сухи краища и разрешете леко с  четка с четина за да разнесе по-добре продукта.

# 454
Аз се включвам да споделя, че серията на Макадамия, явно е подходяща за коси, като моята тънки и с чувствителен скалп...
Радвам се да разбера, че толкова любима на моята коса серия е работеща и за раздразнен скалп! Препоръчвала съм я несметно количество пъти и тук в темата и извън форума, но не знаех дали би била добра в такава ситуация! Мерси, че споделихте!

Кремът ви защитава добре дължините и краищата, не го подценявайте. Вижте дали ще ви хареса и на суха коса между миенетата. Особено сега в сухия студ на зимата нашите тънки коси съхнат и се наелектризират лесно, а подобни продукти леко овлажняват, приглаждат кутикулата. Опитайте с 1 помпа на сухи краища и разрешете леко с  четка с четина за да разнесе по-добре продукта.
Благодарна съм Агент, за винаги ценнните съвети Yellow Heart
Поне за сега държи ефекта, вече три дни не ме сърби скалпа, а преди още след измиването.. Пак казвам след употреба на шампоани уж за чувствителен скалп. Бях тръгнала да си купувам Селмакс, който една дама спомена тук, но може го купя просто за всеки случай.
Сега искам да оправя и падането на коса, което не е малко.. въпреки че приемам биотин и куп добавки вече от месеци.... Щитовидната уж съм закрепила, но явно не е оптимално, щом продължава.
Мислех за Меди, но преди години съм ползвала и страхотно агресивен ми дойде..

# 455
Може да е от полза за любителите на марката.
В Eurex Belleza (Испания) продуктите на Shu Uemura само големите им разфасовки по 500 мл. (за балсами) и 1000 мл. (за шампоани) са на изключително изгодни цени спрямо други пазари - BG и DE.
Днес си взех поръчката направена на 23.11 и потвърждавам за сайта, че е автентичен. Всичко мина гладко и бързо. Даже след два дена пуснах и втора.

Само искам да добавя, миналата седмица забелязах, че в един немски сайт някои от продуктите на марката (шампоани 1 л. и балсами 500 мл.) бяха на идентични цени. Но много бързо цените претърпяха корекции нагоре, явно намалението е било за няколко часа.

# 456
С кой куриер доставят до тук?

# 457
  • Варна
През Габиели поръчвам аз.

# 458
  • Някъде там
Аз днес получих нова термозащита на Chi, която видях, че Агент е хвалила в една от темите, а на нея и се доверявам напълно.Ето тази си взех.

Искрице, от коя година е тази тема, че честно казано в момента не  мога да си спомня детайли за тази серия на CHI и конкретно за олиото (имах мини ако не се лъжа) - то вярно, колко продукта ми минаха през ръцете докато търсех Свещения Граал.

Подкрепям мнението ти, че коси като нашите се разбират добре с продукцията на Olioseta! Сийлърът го смесвам с крема или го добавям на връхчетата само.
Агент, това твое мнение открих https://bg-mam.ma/p/1269647/41877227
. Мисля, че става въпрос точно за това, което си поръчах, а може и аз да съм греша.

# 459
Имам си подранил коледен подарък, автоматична маша Philips SenseIQ (мъжа ми ме зарадва снощи, да съм и свикнела преди празничните дни) и искам да си я ползвам, често изглежда ми удобна за работа. Нооо се притеснявам за защитата на косата ми въпреки обещанията за защитната технология. С кой спрей за защита да действам? Този по-горе на Chi, достатъчно добър ли е? Simple Smile

# 460
С кой куриер доставят до тук?
Както и prinzesata е споделила, Gabieli и аз ползвах тях.
Преди да направите поръчката се абонирайте за бюлетина им, изпращат код за 5% допълнително намаление, който е валиден за вече намалени продукти.

# 461
Чакаме отзив за термозащитата на Chi, и искам да питам, този испански сайт английска версия няма ли, защото не се ориентирам. Освен това искам да проверя дали доставя в други европейски държави, защото аз нямам Габриели.

Да похваля тази серия на Лола - взех на майка ми шампоан, балсам и маска и е много доволна:
https://zlatnaribka.com/collections/morte-subita-intenzivna-hidr … na-tretirana-kosa

# 462
  • В полите на Пирин планина
Сърбежите по скалпа трябва да се установи от какво са реално. Мъжът ми и децата уж имах "пърхот", а се оказа, че имат дерматит не само на опредлени участъци от лицето, а и на главата, т.е. кожата се раздразва, започва да се бели и падат бели частички, но шампоаните против пърхот не вършат никаква работа, даже може да влошат нещата, защото са доста агресивни...

# 463
Сърбежите по скалпа трябва да се установи от какво са реално. Мъжът ми и децата уж имах "пърхот", а се оказа, че имат дерматит не само на опредлени участъци от лицето, а и на главата, т.е. кожата се раздразва, започва да се бели и падат бели частички, но шампоаните против пърхот не вършат никаква работа, даже може да влошат нещата, защото са доста агресивни...
Да, при мен не беше пърхут, имам хормонален дисбаланс и проблеми със щитовидната и се отрази на косата. Не е имало зачервяване, макар че усещах скалпа че ме сърби. Зацапва се за 2-3 дни, като преди това, издържаше 3 дни плътно. Отделно съм набедила като помощник и един спрей за обем, който заминава в кошчето..

# 464
Ще чакам отзиви за тази маша на Филипс, защото си търся нещо подобно. По принцип преди се къдрех без топлина, но сега съм с къса коса и нищо не хващам. Пробвах се с пресата, но кичурите отдолу и отзад е трудно.
Какво смятате, дали да дам поредните пари за уред? 😆 иначе преса рядко ползвам, ретро пресата доста ми изгори косата, засега само сешоар. Но искам и аз малко промяна.

Вчера гледах клипче за Протермо и също ми допадна. Обмислям да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт