Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 307
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Някъде там
Здравейте.Търся сешоар за дъщеря ми ,на 12 е.Мога да отделя около 200 лв.Единствено държа  да е по-лек .Може ли да ме насочите какво да гледам като характеристики.Благодаря
Eто този, лек, сгъваем и не е скъп.
https://www.ozone.bg/product/seshoar-podhodyasht-za-patuvane/?ga … akvRoCDtYQAvD_BwE

И по скъп вариант
https://www.ozone.bg/product/seshoar-aeno-hd1-3-stepeni-siv/

# 481
  • СОФИЯ
На Филипс гледам siq технологията от по-старите модели,дали наистина са една идея по-щадящи? Ползва термъзащита и олио.

# 482
Някой пробва ли вече новата безамонячна боя - сърбят ме пръстите …..

# 483
Пробвахте ли вече продуктите Alisa Glow Sensus и по конкретно Restore шампоана и маската Butter Sensus. Във фб групата, виждам впечатляващи резултати, вероятно на здрави коси, ноо все пак блясъка е видим.
Разчитам, че Принцесата е изпробвала поне маската или glow серума.

# 484
Инфлуенсахте ме и си поръчах happy endings balm и mti task spray на Sam Mcknight. В момента има намаление в lookperfect.
Надявам се да ми харесат.

И аз, вече трябва да са дошли и да ме чакат в Бг, затова не мога да дам отзив.

Нова серия на Лалга - https://lalga.com/category/seastraight/ Innocent

# 485
Здравейте.Търся сешоар за дъщеря ми ,на 12 е.Мога да отделя около 200 лв.Единствено държа  да е по-лек .Може ли да ме насочите какво да гледам като характеристики.Благодаря

https://www.emag.bg/seshoar-xiaomi-water-ionic-h500-220v-240v-18 … favorite_products

Вижте този. Лек е, аз има подобен модел. Много готин дизайн и бързо суши.  Много добра технология. Удобен е и за път даже, макар да не е сгъваем. В Емаг в момента има и други модели на промция.

# 486
  • Варна
Пробвахте ли вече продуктите Alisa Glow Sensus и по конкретно Restore шампоана и маската Butter Sensus. Във фб групата, виждам впечатляващи резултати, вероятно на здрави коси, ноо все пак блясъка е видим.
Разчитам, че Принцесата е изпробвала поне маската или glow серума.

Маската и шампоана дойдоха с кутията на Ради, а флуидът и олео финишът ги поръчах още след първото ползване на маската и шампоанът Grinning.  Пуснала съм в  групата две ревюта със съответните протоколи защото никак не ми хареса тая ганимация с везни,четки за боядисване и прочие престараванки Grinning.
    Хубава е терапията, косата ми стои права като праз и без грам фриз до следващото миене без значение дали ме е валял дъжд или духал Варненския вятър.

# 487
Можете ли да ми препоръчате силно хидратиращ шампоан и балсам? Явно използвам твърде много протеинови, а и от бременността в момента ми е по-суха от обикновено, като доста се заплита отзад на тила.
Косата ми е до кръста с руси кичури, като ползвам на Керастаз за блондинки, също на Олаплекс шампоана и балсама, понякога и лилавия им шампоан, а също и на Мароканойл за боядисана коса. Редувам и всеки път различен ползвам, но напоследък си е доста сухичка, преди пък обратно много се омазняваше, но явно и бременността има значение с бушуващите хормони в момента.

# 488
Пуснала съм в  групата две ревюта със съответните протоколи защото никак не ми хареса тая ганимация с везни,четки за боядисване и прочие престараванки Grinning.
Хубава е терапията, косата ми стои права като праз и без грам фриз до следващото миене без значение дали ме е валял дъжд или духал Варненския вятър.
Пускайте някаква информация и тук девойки, за такива като мен дето нямат ФБ Flushed

# 489
Може да е от полза за любителите на марката.
В Eurex Belleza (Испания) продуктите на Shu Uemura само големите им разфасовки по 500 мл. (за балсами) и 1000 мл. (за шампоани) са на изключително изгодни цени спрямо други пазари - BG и DE.
Днес си взех поръчката направена на 23.11 и потвърждавам за сайта, че е автентичен. Всичко мина гладко и бързо. Даже след два дена пуснах и втора.

Само искам да добавя, миналата седмица забелязах, че в един немски сайт някои от продуктите на марката (шампоани 1 л. и балсами 500 мл.) бяха на идентични цени. Но много бързо цените претърпяха корекции нагоре, явно намалението е било за няколко часа.
Коя серия поръча ?
Търся си и протеинова и хидратираща .
Загледах и тази серия на Редкен
https://eurexbelleza.es/peluqueria/6109-champu-concentrado-acidi … 884486456281.html
Някой ползвал ли я?

# 490
Аз в крайна сметка си поръчах спрея за термозащита на Olioseta. Вчера го изпробвах и съм много доволна. Освен допълнителен блясък найстина косата не ми мръдна цял ден. Бях на вън в най-големия дъжд. Нито бухна, нито се начупи. Днес сутринта беше идеално права, а обикновено все ми се налага на другия ден пак да я дърпам с пресата.

# 491
По колко впръсвания в корена слагате от спрея за растеж на O’right? Опитах с поне 6, но със сигурност не успявам да покрия целия скалп

# 492
Със сигурност повече от 6. Това мини шишенце ще свърши за по-малко от месец.

# 493
От спрея за растеж впръсквам 15-20 пъти, за около  месец и половина стига
Поръчах от новата боя, не изтраях за отзиви
На първо четене има страхотна покривност
Ще демонстрирам със снимка от едно намазване с оксидант 20

# 494
  • Somewhere far away
коя е боята?

Общи условия

Активация на акаунт