Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 308
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Честито рождество! Много щастие и красота 😊
Мъжът ми ме изненада със сешоар Philips BHD720/10 1800.0 W. Концентраторът е 11 мм. Някой има ли впечатления? Косата ми е тънка, фина, чуплива и ползвам сешоар за изправяне. От 3 години не мога да си избера нов сешоар и той решил да ме избави от мъките 😁 Този е страшно скъп, според мен, за това което предлага... изкушавам се да опитам да го върна, не съм го ползвала още.

# 526
Слабичък е този...само 1 800 вата е.

# 527
Не съм с буйна коса, но искам нещо щадящо и заглаждащо до блясък, като след салон.

# 528
Само отбелязвам. Погледнах моя филипс - 2 300 вата е и с три нива на температурата.

# 529
Ако е купен от физически магазин голям късмет ще ви трябва да го върнете. Винаги отказват. Затова е доста по препоръчително да се купува он-лайн. Там поне при големите търговци се спазват наредбите или там каквото е и имате право да го върнете в 14 дневен срок.

# 530
Дами, търся препоръка за сешоар- марки, функционалности... да е щадящ, с регулируема температура, йонизация. Ще го ползвам за изправяне на фина, изрусена коса.
Благодарение на споделеното тук, съм се заредила с  lakme k2.0, k18, Olieseta All in one, Масло на Macadamia. А да- Aphogee шампоан и реконструктор. Чакам чудеса 😊
Бях впечатлена от ефекта на lakme, но само първия път- беше по- твърда и жива. След това сякаш не толкова, но все пак съм доволна. К18, не усещам разлика с lakme, а имах огромни надежди, може би трябва повече време.
Между другото, прави ми впечатление, че в Златна Рибка са единствено суперлативи за продуктите, чак ми е подозрително и вече не чета. За к18 пишат, че буквално са разочаровани и това е единственият продукт с такива коментари.
Досега не съм полагала грижи за косата си, а е най- важния женски аксесоар, та затова ударно 😁 Мислех си, че нищо не е в състояние да подобри състоянието й, но реших да опитам от началото на декември. Купих си и витамини. Така искам жива, лъскава, здрава и дълга коса... Пожелавам от сърце и на вас! 🤗

# 531
... но най-доволна останах от серията за обем на Алфапарф, както и тази на Лореал. И двете серии за бюджетни и вършат чудесна работа.

Искрице, не съм купувала шампоана и муса от серията на Алфапарф, но имам спрея за обем и е рядко добър продукт - много естествен ефект, но дълготраен и с блясък, без да се усеща в косата! Сравнявам със Керастаз/Алтерна/Редкен/R&Co/Bed Head/It's a CHI/etc.
След твоята препоръка задължително ще опитам и шампоана oт серията като си дойда до БГ!

Oт Алафапарф имам и Semi Di Lino Thickening Cream - в корените слагам спрея, по дължините и връхчетата - крема. Нещо съм си въобразила, че тънкия ми косъм предпочита кремове по дължините!

PS И другото, което ми е интересно е новата серия на Олиосета за обем:
https://zlatnaribka.com/products/olioseta-volume-weightless-sham … 5edad6a&_ss=r

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 19:46 от Agent Provocateur

# 532
Докато разглеждам златна рибка в търсене на това как да си оползотворя някои Коледни подаръци, видях тази маска:
https://zlatnaribka.com/products/glants-maska-za-intenziven-blya … nt=49524334166307
Изглежда е нов продукт и едва ли има отзиви за нея, но доста ме привлече поне по описание. Има ли някой, който да я е пробвал и като цяло какви са впечатленията ви от продуктите на Ecru?

На тази Алхемиста на Олиосета, също и се чудя, само че по описание ми изглежда, като да е протеин, а гледам да използвам по-мек такъв или само в терапия.
https://zlatnaribka.com/products/bond-maska-za-intenzivno-vazsta … nt=54861725663618

# 533
Мъжът ми ме изненада със сешоар Philips BHD720/10 1800.0 W. Концентраторът е 11 мм. Някой има ли впечатления? Косата ми е тънка, фина, чуплива и ползвам сешоар за изправяне. От 3 години не мога да си избера нов сешоар и той решил да ме избави от мъките 😁 Този е страшно скъп, според мен, за това което предлага... изкушавам се да опитам да го върна, не съм го ползвала още.
Бих го върнала веднага.
Слаб е.
Бих взелаи и имам Парлукс и Дайсън.

# 534
Преди четях чинно отзивите в Златна рибка, но откакто написах отзив, който не публикуваха и ми обяснявах варели - некипели на имейла вече не си губя времето. С две думи - бях написала, че продуктът не е добър за моята коса, защото еди какво си, без да ползвам груби думи, стараейки се да е максимално обективен коментар. Те явно искат само положителни отзиви, но това е нереално. От тогава не пиша повече отзиви и не чета такива.

# 535
Аз в началото като започнах да пазарувам от там, прочетох няколко и ми стана ясно.Няма как един продукт да влие добре на различни видове коси.За това си чета тук и съпоставям с моята коса.

# 536
Не съм с буйна коса, но искам нещо щадящо и заглаждащо до блясък, като след салон.

Parlux Alyon Air Ionizer Tech  2250W
Както и всички сешоари на Bio Ionic, за Dyson няма какво да говорим изобщо, страхотен, но ми е над психологическата финансова граница на мен Grin

# 537
  • Някъде там
Според мен е добре да дадете шанс на сешоара. Пробвайте го, вижте и тогава вземете решение дали ще го връщате.
Да, не е мощен, но за тънка коса може да върши идеално работа.

# 538
  • Ланкър, планините Овнерог
Те самите ЗР са си го написали

Така че, хич не разчитам на отзивите.

# 539
  • Някъде там
И аз не чета коментарите в ЗР. Когато искам да намеря отзиви за продукт се ровя из чуждестранните сайтове и форуми.
Някой може ли да каже нещо за тази четка на ровента. Изкушавам се да си я закупя, но реално тя не изсушава, не изправя и не оформя косата. Не знам дали наистина ще е ефикасна.
https://zora.bg/product/cf9940f0-hair-therapist

Общи условия

Активация на акаунт