Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 339
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Искрица,дай моля те отзиви ,ако вече си получила и използвала Революционния уплътнител☺Чудя му се и аз, изправям си косата с преса и внога бих искала нещо с това описание и вършещо работа.🌸

# 541
  • Някъде там
Искрица,дай моля те отзиви ,ако вече си получила и използвала Революционния уплътнител☺Чудя му се и аз, изправям си косата с преса и внога бих искала нещо с това описание и вършещо работа.🌸
Не, все още не съм го получила. Пише, че доставката ще е след 30 декември.

# 542
  • София
Цената е чудесна! Освен да поръчам пък ако не е това което очаквам,ще му намеря нов собственик☺

# 543
  • Пловдив
И аз не чета коментарите в ЗР. Когато искам да намеря отзиви за продукт се ровя из чуждестранните сайтове и форуми.
Някой може ли да каже нещо за тази четка на ровента. Изкушавам се да си я закупя, но реално тя не изсушава, не изправя и не оформя косата. Не знам дали наистина ще е ефикасна.
https://zora.bg/product/cf9940f0-hair-therapist
И аз много й се чудя...особено за къдрава коса идея нямам как бих могла да я използвам... Blush

# 544
Имам подобна четка на Филипс. Суши бавно, не оформя, не изглажда повече от сешоар и обикновена четка.

# 545
Това не е ли четка с пара, която предполагаемо възстановява косата, т.е. идеята й не е да суши и оформя, даже, доколкото виждам, се ползва на суха коса.

# 546
Препоръчайте ми нещо с кератин , незнам косата ми има ли нужда от него , но предполагам след боядисване е необходим .Харесала съм следните , но ...незнам

# 547
Toчно така, идеята е да затваря люспите на горния слой на косъма. Вчера изгледах сума ревюта и нещо не видях уау ефект, засега съм пас. 340лв има къде да ги наместя

# 548
И аз съм го поръчала, ако става въпрос за този :
https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html
Ще пристигне в понеделник и ще дам отзив.
Впрочем поръчах и ботокс терапията, та ще я пробвам и нея.

# 549
  • София
Да, този е😀

# 550
  • Бургас/Пз
Искрена, знаеш ли дали този спрей има термозащита ? Пише , че предпазва при термична обработка, но дали ще е достатъчно?? Ти ползваш ли друга термозащита и ако да, каква?

# 551
  • Някъде там
Искрена, знаеш ли дали този спрей има термозащита ? Пише , че предпазва при термична обработка, но дали ще е достатъчно?? Ти ползваш ли друга термозащита и ако да, каква?
Да, пише, че има термозащита и мисля, че ще е достатъчна.
Използвам няколко основно редувам тази на редкен
и този спрей , но той е на привършване.Вече не е наличен в ЗР и ще бъде заменен от

# 552
Според вас има ли този продукт термозащита? В някои сайтове пише че има , но в златна рибка не е упоменато.

# 553
Според вас има ли този продукт термозащита? В някои сайтове пише че има , но в златна рибка не е упоменато.

Какво казва производителят?
https://us.lorealprofessionnel.com/all-products/hair-care/vitami … ultipurpose-spray

A multipurpose leave-in spray providing 10 benefits for all color treated hair.
Key Benefits:

• Protects from heat up to 450°F.
• Enhances shine.
• Enriches the hair's softness.
• Provides consistency of hair fibers.
• Smoothes the hair.
• Detangles hair.
• Facilitates easier blow-dry.
• Prevents breakage.
• Helps protect against the look of split ends.
• Helps reduce the look of frizz.

# 554
  • СОФИЯ
Здравейте,може и да е глупав въпроса ми - термозащита слагам преди да изсуша косата си със сешоар.Преса използвам на сутринта...трябва ли непосредствено преди пресата да слагам отново термозащита ? Ползвам спрей на Олеосета ,но мисля да пробвам и Напура.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт