Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 333
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Термозащита преди всяка топлинна обработка. Аз процедирам по същия начин, като вас, само, че сутрин преди да мина с пресата задължително слагам термо под формата на крем, понякога олио и за завършек спрей за блясък без фиксация.

# 556
  • София
Здравейте,търся помощ и насоки за течен фиксатор за коса близък до любимия ми,който вече не намирам в БГ. Използвах този:

Нямаше слепване,малко количество беше достатъчно за силна фиксация и след това неразпознаваем,че е сложен,нито на допир,нито визуално,не омазняваше допълнително,стои до следващо измиване,не само за ден.
Идея си нямам сега какъв да взема.

# 557
  • Пловдив
Последно го виждах във физически магазин на Зара /за коса/ в Пловдив, но последните 2 месеца не съм влизала...

# 558
Това не е ли същият продукт?
http://zakosata.com/rolland-una-sculpting-glaze

# 559
  • София
Когато стигна до потвърждаване на поръчката излиза Неналичен. Всичко онлайн прерових Blush.

# 560
Каква му е идеята на този фиксатор на Уна? Като лак за коса без твърдия и слепващ ефект на лак-а ли?

# 561
  • Ланкър, планините Овнерог
Ми, освен от тук и с превозвач до БГ https://www.unahairproducts.com/product-p/u0171.htm

# 562
Някой би ли препоръчал четка с горещ въздух, спряла съм се на тази защото не се върти и е 1200 w
https://zora.bg/product/as8901-e51-hydraluxe-khladna-struyakhladen-vrkh
Или
https://www.technomarket.bg/electricheski-chetki-za-kosa/rowenta … cf6330f0-09219445

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 09:04 от lguz

# 563
  • София
Каква му е идеята на този фиксатор на Уна? Като лак за коса без твърдия и слепващ ефект на лак-а ли?
Да, или като гел,но след изсъхване няма лепкавост,няма твърдост,и държи повече от 1 нощ  😊.

# 564
Здравейте,не съм сигурна дали е подходящата тема,но ще се пробвам.
Обезцветих си косата,по глупавия начин с обезцветил,после боя,после още една.
Не ми се коментира състоянието на косата,общо взето ми е ясно с кои продукти да я поддържам да изглежда добре,докато израсте,защото нищо нама да я спаси вече освен ножицата.
В момента съм като морков,точно такова оранжево,как го докарах не знам,искам да  я потъмня на ниво 6,общо взето това ще е близо до естествения ми.
На всякъде при избора на оксидант пишат колко % е подходящо за изсветляване,но никъде за драстично потъмняване.
Има ли значение,6% ще свърши ли работа или трябва да е 9%?
Не искам да я горя още повече с по-висок процент,но искам и да оправя до някъде мазалото,което сътворих.
Благодаря предварително за всеки отговор.

# 565
В никакъв случай девятка, най-добре по средата между 3 и 6, но пък с 6 гарантирано ще хване косъма и ще потъмнее,  и с най- ниският оксидант 3, също ще потъмнее, но много бързо ще падне. И задължително безамонячна боя / или Oway или новата Biobotanic /- даже днес всичко в Арлен е с 20 процента отстъпка, действайте и спасете косата, че после е много тегаво чакането да расте…..

# 566
Благодаря,даже не помислих за вариант с 3% ще заложа на 6,за да съм сигурна,че ще стане.
Благодаря и за препоръката за безамонячна боя.Винаги съм мислела,че не са особено трайни и изискват честа поддръжка на цвета,но и аз съм крайни незапозната с боите.

# 567
Здравейте! Честита Нова Година на всички.
От къде мога си поръчам тестери на шампоани, маски и балсами ,но от тези малките хартиените. Не искам травел сетове тъй като ми заемат място в багажа. Едно време маската макадамия я имаше в такъв размер, но гледам вече я няма.

# 568
  • Ланкър, планините Овнерог
Честита 2025!
След последните 2 миенета на косата много се наелектрезира. Не ми се е случвало от години и не знам сега кое е причината, та моля за насока кое може да е.
На първото мих с шампоана и балсама на Редкен + после спрея One United пак Редкен. Един път шампоан. За първи път ползвах и трите продукта.
Втория път правих домашен еластисайзър и после 2 пъти мих с шампоан Доори с черен чесън + 1 път с Лакме за неутрализиране на жълто. Балсам на Mediceuticals Folligen + за финиш лайт олиото на Марокан. Тук всичко съм ползвала нееднократно и преди, но косата винаги я минавам само 1 път с шампоан. Може би я премих, но тези ми ти масла, дето бях наплякала....
Кое да не правя, за да не съм глухарче?

# 569
Гита Ог, недостатъчният прием на вода и сухият въздух в помещенията винаги ме правят на глухарче, без значение с какво си мия косата. През студения сезон ми е много трудно и досадно да пия вода. Отскоро спя с копринени калъфки, разликата в състоянието на дължините е значителна.

ЧНГ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт