Лотария "Зелена карта" 2026

• 28 124
  • 402
  •   1
Отговори
# 165
not been selected Sad

# 166
[Аз пък изобщо не мога да вляза да проверя.
Явно сайта е пренатоварен.
Аquote author=Nick02 link=topic=1698261.msg49676104#msg49676104 date=1746288583]
"HAS NOT BEEN SELECTED" - за втора година. Живот и здраве, за догодина пак ще пробвам Simple Smile
[/quote]

# 167
  • Варна
[Аз пък изобщо не мога да вляза да проверя.
Явно сайта е пренатоварен.
Аquote author=Nick02 link=topic=1698261.msg49676104#msg49676104 date=1746288583]
"HAS NOT BEEN SELECTED" - за втора година. Живот и здраве, за догодина пак ще пробвам Simple Smile

Бавно зарежда в момента, да.

# 168
Has not been selected x2 - 9-та поредна година

# 169
  • Варна

Никога не е късно Simple Smile

# 170
Всяка година работници идват с лотария, да не мислите че подбора е по цвят на очите и брой магистратури...Joy

Интересното е, че със всяка следваща година все по малко изтеглени споделят тук. Другия форум се затри. Колко ли нашенци са изтеглени.

Скот, за добро е да знаеш!

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 23:41 от So Lucky*

# 171
И от мен "не" за 11 път.

# 172
И аз така. Това са вече 18 поредни отказа. Със съпругата ми кандидатстваме от преди да имаме деца. Вече имаме три. Остава ни поне това, че за всяка година им имаме паспортни снимки на всички за спомен.
Последните 4 години допуснаха през мексиканската граница 11 млн. нелегални мигранти - без пари, без образование, без намерения да спазват закони, но ние не може. Абсурд.

# 173
Първа година. Първи отказ - "has not been selected".
Дори факта, че си млад и тепърва има какво да даваш на икономиката не помага хаха

# 174
И аз така. Това са вече 18 поредни отказа. Със съпругата ми кандидатстваме от преди да имаме деца. Вече имаме три. Остава ни поне това, че за всяка година им имаме паспортни снимки на всички за спомен.
Последните 4 години допуснаха през мексиканската граница 11 млн. нелегални мигранти - без пари, без образование, без намерения да спазват закони, но ние не може. Абсурд.
Според мен всичко се случва с причина. Може би е по добре, че не сте точно сега селектирани. Тази година ако сте изтеглени и сте с три деца, ще тръгнете ли в тези несигурни времена...?

Не ги мислете нелегалните и не се сравнявайте с тях.

# 175
Has not been selected  и за мен!
И в момента съм в САЩ и за сега ми остава успокоението, че работим за H1B

# 176
За статистиката дъщеря ми за седма година не е сред изтеглените. Аз съм пуснала петиция, но вече една година чакам за решението на USCIS. Ще стане все някога, ама кога ли.

# 177
  • Варна
Странно, че още нито един не се е похвалил с положителна новина 😕

# 178
  • Сф
От 15 човека писали в темата, нормално е никой да не се е похвали. Предишни години имаше десетки страници с неизбрани и тук-таме някой печеливш.

От 2-3 години спрях да кандидатствам. Работодател иска да ме спонсорира за виза, но поради лични причини не мога да замина, така че няма смисъл да играя и в лотарията.

# 179
Според мен всичко се случва с причина. Може би е по добре, че не сте точно сега селектирани. Тази година ако сте изтеглени и сте с три деца, ще тръгнете ли в тези несигурни времена...?

Не ги мислете нелегалните и не се сравнявайте с тях.
И аз се надявам да е имало причина да не ни изтеглят и тази година и да е за добро.
Иначе със сигурност бихме тръгнали. Наясно сме, че няма да е лесно с три деца, особено в началото. Несигурни времена настъпват и за Европа и предпочитам да ги посрещна в САЩ, отколкото тук.

Общи условия

Активация на акаунт